Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Santeria.pl [Dedyk] [Medium]

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Leo14 to idiota, wyszło mu, że ma 90 IQ, a tak naprawdę ma 15!

Takimi postami robisz bardziej antyreklamę, ale ok.

Co nie zmienia faktu że ma racje :D

• Odpowiedzi 2,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Co nie zmienia faktu że ma racje :D

Jeśli dla Ciebie na tym serwerze gra 300 osób to lepiej przejdź się do okulisty.

tenor.gif

Opublikowano

­"Nie ukrywam prawdy, tylko usuwam farmazony dzieciaka, który płacze, bo nie dostał eq z navi."

Odpowiedź Miyoshi na usunięcie tematu z SS'em z pasem z navi. He he.

tenor.gif

Opublikowano

akurat, chuya wiecie. BlueEyes nie bylo faworyzowane. Azprime mial postawione ultimatum. Albo daje im eq z navi albo odchodza z serwa i odeszli. Faworyzowany byl tylko JestesNupem, ale nadal nie wiadomo skad mial te itemy dlatego usunalem screena. Jak nie jestescie w pelni doinformowani to sie nie udzielajcie.

Bez odbioru, przyszly top1 healler xFuzzy

25pl1sh.jpg

Opublikowano

­

akurat, chuya wiecie. BlueEyes nie bylo faworyzowane. Azprime mial postawione ultimatum. Albo daje im eq z navi albo odchodza z serwa i odeszli. Faworyzowany byl tylko JestesNupem, ale nadal nie wiadomo skad mial te itemy dlatego usunalem screena. Jak nie jestescie w pelni doinformowani to sie nie udzielajcie.

Nie wiadomo skąd miał te itemy? No na pewno wybonował sobie bonus 20% do pż. Albo pas, którego nawet nie ma pokazanego w prezce. Bony niby wchodzą do pasów, ale jednak nie wchodzą. Ale on wybonował pas xD

tenor.gif

Opublikowano

xD 20% do PŻ nie wbija z tego co wiem  :rolleyes:

Zreszta ja sie juz co do serwa wypowiadalem z 2 tyg temu xD

A jezeli wbudowane to pozdrawiam że takie bony bonował jako 4 xD

Opublikowano

Pozdro 6o0 dla ziomka który wbił się mi na konto i napisał z dropka oyz784.jpg

dzięki f*** xD 

Na serwie strasznie spadła ilość ludzi czemu ?

2i29cae.png

Opublikowano

Naprawdę jesteś tak głupi?  xD

Azprime, co to za itemy?  :(

I nic nie rozjebało mnie bardziej jak ten screen  xD  xD  xD

4.jpg

vlRm1nY.png

Opublikowano

4.jpg

ale wiesz może to być tylko ch2 xD może podrabiany są jakieś dowody na prawdziwość ^^ ? heheszki

Zagrałem,przegrałem było fajnie.

Ale polecam dobrze się grało poza MAŁYMI niedociągnięciami.

Ten pas w ogóle był/jest dostępny w grze ?

­

2i29cae.png

Opublikowano

Serwer już upadł ^^ Well played Azprajm :)

Internet Upał. Panika, lol nie będzie "FejsBUUUUKA", Dobranoc... Kur2 ludzie wszystko wiecie najlepiej że niby serwer pada a ch*j wie czy wgl na nim gracie. Tyle w temacie. 

Opublikowano

pozdRowienia dla tych którzy niE Skończyli tu grać  do tygodnia Po starcie sErwera tylko jeszCze tu grają, graTuluje :)

Opublikowano

4.jpg

Jestem w stuprocentach pewny, ze mam lepsze informacje nt. BlueEyesow niz Ty. Nie byli wspomagani itemkami. Jedyna osoba, ktora posiadala eq z navi jest, a raczej byl JestesNupem. Ciekawe ile z tego puscil w obieg

25pl1sh.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...