Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma to jak oglądać bandę 22 spoconych facetów biegających przez 90min po boisku.

Nie... lepiej siedzieć przed komputerem cały dzień i nic z tego nie mieć.

Kolejny raz start został przełożony?

Myślałem, że jak wypuszcza się zapowiedź, to serwer jest w pełni gotowy do gry. Rozczarowałem się.

KONIEC

-----------------------------------------

2013-08-15

Opublikowano

@Mlodziaczeg

Eee Panie, ale piłkę to ty szanuj.

Szanuję ale lata 80/90 kiedy potrafiliśmy zajmować wysokie miejsca na Igrzyskach czy Mistrzostwach Świata, teraz jedynie liczy się pieniądz i korupcja.

Teraz szanuję Polaków za kolarstwo i siatkówkę :)

Top.

@Azprime niezła wtopa ;c

Pisaliście o godzinie 13 czy tam 14 że client już się wrzuca i będzie do pobrania a teraz piszecie że najprawdopodobniej będzie dziś wieczorem, zdecydujcie się a nie róbcie z graczy ...

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Ludzie czytając te wasze wypowiedzi wiem już jaki będzie główny temat we wszystkich programach informacyjnych: Spora liczba osób czekających na serwer metin2 Santeria.pl, popełniła samobójstwo z powodu przesunięcia startu... Proszę was kurde, płaczecie że tylko w niedziele będzie można pograć a i tak będziecie nawalać w tygodniu więc trochę się ogarnijcie.

Opublikowano

Dzis rozczarowana młodzież wyjdzie na ulicę i będzie bardziej podatna na agresje. Tak się rozpoczyna wojna domowa :D

To są ludzie grający w metina... oni nie wychodzą na pole ani ulice  .... Heellooł ?

Moim zdaniem wyjeb.ala się osoba która wrzucała clienta na hosting, i z tego powodu przełożyli, no chyba że client gdzies już jest, ale nie chce mi się już szukać bo jeszcze się tylko niepotrzebnie wkurwi.ę czytając posty.

Opublikowano

Nie ma to jak oglądać bandę 22 spoconych facetów biegających przez 90min po boisku.

Nie no, lepiej być grubym i siedzieć przed komputerem niż pograć w piłkę. (mówię ogólnie, nie zwracam się bezpośrednio do Ciebie)

Opublikowano

@Mlodziaczeg

No niestety przyjacielu, teraz kasa kasa i jeszcze raz kasa się liczy (przykładem może być "katarska" drużyna piłki ręcznej) :)

Człowieku wyjdź stąd i zajmij się swoim serwerem techniku od 7 boleści, bo zostało Ci może 300-400 graczy.

Co do startu jestem zniesmaczony :P

Opublikowano

­@Azprime może zróbcie start o 12/13, bo w niedzielę pracuje może z 5% osób. No chyba, że dalej będziecie system gildii wycofywać/naprawiać (niepoprawne skreślić).

tenor.gif

Opublikowano

usuniecie tego systemu gildi maja w du*ie ale znowu przedłużycie okazję w IS na więcej SM do niedzieli aby jeszcze kolejna kasa wam wleciała? 

461_0xlady.png

Opublikowano

usuniecie tego systemu gildi maja w du*ie ale znowu przedłużycie okazję w IS na więcej SM do niedzieli aby jeszcze kolejna kasa wam wleciała? 

Nic nie przedłużamy. 

Opublikowano

Tu się patrz :)

2uyk64x.png

Większość ma w dupie Wasz głupi system gildii.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

W ogóle po c**j komu jakiś system gildii? Prawdziwe gildie w metinie skończyły się na serwerach csyt2. Teraz to same złodzieje i cebulaki, że nigdy nie dołączam do żadnej by nie zostać wyjebanym na hajs.

Żenada, znowu przesunięcie bo c**ja wartego systemu nie potrafią wykasować i wstawić podstawowego.

Opublikowano

@Azprime moze byś wbił na forum swojego serwera i nam troche po odpowiadał ? 

Jak widze sensowne posty to na nie odpowiadam, ale po co mam się rozwodzić na postami typu tych z 3 ostatnich stron?

Opublikowano

Jak widze sensowne posty to na nie odpowiadam, ale po co mam się rozwodzić na postami typu tych z 3 ostatnich stron?

a skąd możesz wiedzieć jakie tam są posty skoro nawet nie siedzisz w tym temacie co my?  kolejne oszustwo administracji  :ninja:

lb6a0v.jpg

zikspz.jpg

za wysoka sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...