Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

­

Jeszcze tylko 4,5h :D Kolejnego przełożenia bym chyba nie wytrzymał, bo to by oznaczało kompletną olewkę..

Już przełożyli :v

Skoro ogarnięcie tego systemu gildii to chwila, to o co w końcu chodzi? ;x

tenor.gif

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Już przełożyli :v

Skoro ogarnięcie tego systemu gildii to chwila, to o co w końcu chodzi? ;x

Może o to że są za leniwi albo serwera nie będzie?;x

79160594027661829163.png

Opublikowano

Może o to że są za leniwi albo serwera nie będzie?;x

Oni nie potrafią pewnie tego wykminić TAK MI SIE WYDAJE 

JESTĘ HEJTER #NR1

JESTĘ HEJTER #NR1

JESTĘ HEJTER #NR1

JESTĘ HEJTER #NR1

JESTĘ HEJTER #NR1

Opublikowano

właczylia IS-a zeby ludzie pakowali kase, a serwer nie wystartuje :)

Dobrze , że go włączyli bo dzięki temu jak ktoś kupił już coś z is to na pewno zagra czy za miesiąc wystartuje czy za rok :D W ten sposób dużo osób zagra bez względu na termin powstania :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ale jak teraz patrzę na to ich przekładanie startu to mam nadzieję że nie odwalicie czegoś takiego jak z Ascarial S2 gdzie odpaliliście serwer ludzie wchodzą na niego a po pewnym czasie się okazuje że połowy serwera nie ma. Brakowało z 80% rzeczy z prezentacji początkowo i przez chyba 4 miesiące działania serwera nie zdązyli dodać tego co było w prezentacji. ;) 

Opublikowano

Ale jak teraz patrzę na to ich przekładanie startu to mam nadzieję że nie odwalicie czegoś takiego jak z Ascarial S2 gdzie odpaliliście serwer ludzie wchodzą na niego a po pewnym czasie się okazuje że połowy serwera nie ma. Brakowało z 80% rzeczy z prezentacji początkowo i przez chyba 4 miesiące działania serwera nie zdązyli dodać tego co było w prezentacji. ;)

A tu się okaże że serwera nie ma :D 

8816414724839291359194.png

Opublikowano

A tu się okaże że serwera nie ma :D

No oczywiscie, a ja spierdole z kasa na karaiby. Jak czytam Wasze ostatnie wypowiedzi to nie wiem czy mam sie śmiać, czy płakać. Uzbrojcie sie troche w cierpliwość, zamiast wypisywać głupoty. 

Opublikowano

No oczywiscie, a ja spierdole z kasa na karaiby. Jak czytam Wasze ostatnie wypowiedzi to nie wiem czy mam sie śmiać, czy płakać. Uzbrojcie sie troche w cierpliwość, zamiast wypisywać głupoty. 

W piątek bez bugów ?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Może i niektóre posty to idiotyzmy, ale kilka z nich to sensowne pytania, na które przydałaby się odpowiedź. 

­

Opublikowano

Ja nie wiem czym wy próbujecie zabłysnąć od piątku wieczora próbujecie usuwać ten system gildijny aż do dzisiaj ? No porażka totalna, czytaj spór na paypalu bo odechciało mi się grać na tym serwerze już.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Ludzie wy coś z głowami macie? chcecie poczekać czy w dzień startu mają wyjść jakieś bugi? rozumiem, że nie macie nic do roboty poza metinem no ale...

Topic. Polecam, server zagram :P

Opublikowano

Jest jednak szansa na start dzisiaj z tego slyszalem na tsie? Cos tam gadali ze wywalaja ten system gildii i zrobia to pare dni po starcie pytanie czy wam to odpowiada i wolicie start dzisiaj o np 20;30 czy jutro z systemem o 16;00? 

Opublikowano

Nie ma co sie dziwic ludzie sie wkurwili i to bardzo duza ilosc ale po co jebac tu taki spam idz sie rozpedzic jebnac glowa w drzewo i obudzisz sie jutro okolo 15 ;) akurat na start ;) 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Jest jednak szansa na start dzisiaj z tego slyszalem na tsie? Cos tam gadali ze wywalaja ten system gildii i zrobia to pare dni po starcie pytanie czy wam to odpowiada i wolicie start dzisiaj o np 20;30 czy jutro z systemem o 16;00? 

Sam sobie odpowiedz na pytanie, anyway - jaki ts?

­

Opublikowano

­

Ludziee MECZ DZISJAJ OBEJRZYCIE PRZYNAJMNIEJ!! xD

Nie oglądam piłki nożnej.

Jak już jutro startujecie to chociaż wcześniej trochę :s

tenor.gif

Opublikowano

tak wszyscy sapali ze za pozno i w ogole ale k***a teraz placz jak c**j ... i tak wszyscy a najbardziej ci co tak sapia beda pierwsi jutro przy starcie ... 

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Ludziee MECZ DZISJAJ OBEJRZYCIE PRZYNAJMNIEJ!! xD

Nie ma to jak oglądać bandę 22 spoconych facetów biegających przez 90min po boisku.

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...