Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagrałbym gdyby nie ten s**t z ascariala, mowie o tym gownie na 40 lvl 180 defa. Azprime, rozumiem $$ ma sie zgadzać, ale byś dał szanse tym co grają bez isa, bo tak nawet w połowie nie będziemy tak odjebani jak ci z isu. 

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No jak to co :D na ascarialu s2 na s1  (server azprima s1 tez byl jego) byl bug z brylkami na s2 otwierales jakies skrzynie i dostawales brylke 400kk i mogles sobie kupic cale m1 :D (egzo 500k).Na s1 dalo sie kopiowac brylki pare osob pisalo ze caly czas byl ten bug od poczatku s1 wiec tutaj tez pewnie bedzie jakis z brylkami   <_<.Azprime tak pisales ze bedzie wielki rework s1 i gdzie on jest?

Santeria jest tworzona przez innego technika. Rework ascariala s1 ma być w przyszłości :v­

Zagrałbym gdyby nie ten s**t z ascariala, mowie o tym gownie na 40 lvl 180 defa. Azprime, rozumiem $$ ma sie zgadzać, ale byś dał szanse tym co grają bez isa, bo tak nawet w połowie nie będziemy tak odjebani jak ci z isu.

To sobie zarób na nią. Walnij nockę i spokojnie jutro będziesz mógł kupić azraelkę, pewnie na starcie będą wymieniali takie azraelki za fms+9 ;)

tenor.gif

Opublikowano

Santeria jest tworzona przez innego technika. Rework ascariala s1 ma być w przyszłości :v­

To sobie zarób na nią. Walnij nockę i spokojnie jutro będziesz mógł kupić azraelkę, pewnie na starcie będą wymieniali takie azraelki za fms+9 ;)

Twoje myślenie mnie przeraża, mam zapierdalać całą noc, żeby mieć 1 itemek? Na plu już się bardziej takie nocki opłacały...

Opublikowano

Twoje myślenie mnie przeraża, mam zapierdalać całą noc, żeby mieć 1 itemek? Na plu już się bardziej takie nocki opłacały...

A co, może chcesz zarobić na item za 30zł w 20 minut? ­W niedzielę masz OX, na którym są do wygrania itemy z IS'u, wygraj to może będziesz miał tą azraelkę. A jak nie chcesz grać to nie graj, droga wolna, masz świetne serwery takie jak alucard B)

tenor.gif

Opublikowano

170 defa jak juz i ona pomoze ci tylko na poczatku pozniej i tak zrobisz sobie jakas stalke do expa lub dalej ;)

tak jak up teraz przez czerwiec jest bardzo duzo eventow tak wiec do dziela ;)

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

Nie znalazłem odpowiedzi, jak tu są skille ? Ku, kamienie duchowe ?

Do G masz 20 KU,a do P musisz 10 kamoli przeczytać

79160594027661829163.png

Opublikowano

Może Ci wejść na G juz na m7

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

masz  jak byk napisane na pierwszym obrazu w prezentacji !! jakbyś się wysilił i przeczytał  choć troszkę, mały kawałek prezentacji to byś wiedział

bsxrm4.jpg

Opublikowano

O 20 ponoć start a klienta nie ma. Lekka żenada bo powinien już być nawet wczoraj mimo, że startuje dzisiaj.

Klient juz jest wyrzucany na hostingi, keep calm

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Godzina 14 jeszcze tylko 6h i dostaniemy clienta  "Client Gry będzie dostępny 24h przed oficjalnym startem."

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

@Azprime, kiedy będą jakieś oficjalne informacje od Ciebie? Póki co wiemy tylko ze client wyrzucany jest na hosting

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

@Azprime, kiedy będą jakieś oficjalne informacje od Ciebie? Póki co wiemy tylko ze client wyrzucany jest na hosting

Tyle nam powinno chyba starczyć,albo tak myślą albo im sie napisać nie chce xD

79160594027661829163.png

Opublikowano

No aż tak bardzo są zapracowani, że nawet napisać posta nie mogą który zajmie im 1min ? Client wrzucany już ponad 2,3h. Kto to wrzuca ? Jakiś ziomeczek z netem 2mb uploadu ?

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Drodzy gracze, niestety moje i Wasze przypuszczenia się sprawdziły. Nie udało nam się z Krzywym w czasie zafixować w pełni Systemu Gildyjnego, problem nie jest jakiś wielki, ale dosyć irytujący, przy otwieraniu handlarzy dostajemy kicka z gry i musimy się ponownie zalogować.. Jesteśmy zmuszeni przez to przesunąć start na niedziele. Serwer wystartuje o godzinie 16:00 dnia 14.06. Rozumiemy Waszą frustrację, ale celem naszym jest oddanie Wam w pełni sprawnego serwera zapewniając przy tym masę rozrywki na najbliższe pare miesiecy. Liczymy po cichu, że jesteście w stanie to zrozumieć i przeczekacie niespełna dobe :) Azprime odpowie Wam na wszystkie pytania, client gry pojawi się najprawdopodobniej jeszcze dziś wieczorem.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...