Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zdjęcie przedstawia iż owa administracja podkula ogon bo nie wie co nawet powiedzieć :)  Odpowiedz jest bardzo inteligenta  :ninja: To są jego odpowiedzi na nasze pytania itd :D 

7e7nco.jpg

za wysoka sygnatura

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic nie przedłużamy. 

@Azprime, jak nie przedłużacie nic? 

Kolego sympatyczny, najpierw wrzucaliście clienta na hosting, 

następnie napisałeś że być może client bedzie wieczorem , no sory .

Pytałem kilka razy o teamspeak ? , pomimo że miał być przedwczoraj/wczoraj .

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

moze mi ktoś napisać jak na tym serwie ma się sprawa z expem i dropem? w ile sie wbija max lvl?

Nie masz większych problemów ? Pytaj się, kiedy i czy w ogóle serwer będzie...

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Człowieku wyjdź stąd i zajmij się swoim serwerem techniku od 7 boleści, bo zostało Ci może 300-400 graczy.

Co do startu jestem zniesmaczony :P

Nie mów mi kolego co mam robić i gdzie mam wychodzić. Pilnuj najlepiej własnego nosa :)

Opublikowano

moze mi ktoś napisać jak na tym serwie ma się sprawa z expem i dropem? w ile sie wbija max lvl?

Sprawa wygląda z dropem tak, admin ma duże raty na drop hajsu graczy którzy wydali już na sm, a co do rat expa to szybko wbija kolejne lvle złodziejstwa.

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Kolego no chyba nie oczekujesz odpowiedzi w 2tygodnie, zalezy od Twoje czasu przeznaczonego na gre, zalezy od eq, klasy postaci, umiejetnosci . nie łatwo to okreslic .  Myśle ze max lv bedzie kolo 1.5 tygodnia znajac no life. 

@Azprime ,odpowiesz na moje pytania ?

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Nie masz większych problemów ? Pytaj się, kiedy i czy w ogóle serwer będzie...

pytam wiec oczekuje odpowiedzi <_<

ab6c462d0abe0af0.jpg

Opublikowano

Zyebali, nie ma co ukrywać. Jak jutro nie wystartujecie, to już będzie totalna porażka. :v 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Nie polecam serwera i Azprime mi dal bana na shoutboxie za pytanie kiedy będzie włączone logowanie,nie grajcie tam ludzie ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie polecam serwera i Azprime,smieć mi dal bana na shoutboxie za pytanie kiedy będzie włączone logowanie,nie grajcie tam ludzie ;)

Tylko na shoutboxa? ja bym ci dał perma.

Opublikowano

Tylko na shoutboxa? ja bym ci dał perma.

Chce tylko żeby odpowiedział na głupie pytanie,co z tym logowaniem ? Mialo być w czwartek,o 12 mieli wrzucać klienta a dzisiaj miał być ts. Nic z tego nie ma...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Chce tylko żeby odpowiedział na głupie pytanie,co z tym logowaniem ? Mialo być w czwartek,o 12 mieli wrzucać klienta a dzisiaj miał być ts. Nic z tego nie ma...

0 z obiecanych rzeczy.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

Opublikowano

moim zdaniem wyjebał im się koleś który wrzucał clienta .... i nie chcą się przyznać do tak prostego błędu szczególnie że wcześniej pisali " client 24h przed startem " bo uwierzę we wszystko, ale nie w to że już wrzucali clienta, a nagle się kapnęli że mają z nim  błąd co wiążę się z nowym up'em clienta, gdyż trzeba usunąć i wrzucić nowy system ;)))))

Opublikowano

UWAGA jest informacja od ADMINA że serwer startuje w następną Sobotę o 16:00 :)

149_hl613j.jpg

461_0xlady.png

Opublikowano

http://forum.santeria.pl/index.php?/topic/437-azprime/#entry6740

Ja mam z tego rozumieć że to nie wina gildii tylko sm i dlatego opoznienia?

Zbanowany na forum.dziękuje za uciszanie Azprime

NIE POLECAM SERWERA

Temat też już nie istnieje :ninja:

sysuniadangos.png

Opublikowano

Temat też już nie istnieje :ninja:

Napisałem że Czuje że to wina smów a nie gildii ze są opoznienia,odpisał że sam sobie odpowiedzialem własnie ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Napisałem że Czuje że to wina smów a nie gildii ze są opoznienia,odpisał że sam sobie odpowiedzialem własnie ;)

Polecam poszukać znaczenia pojęcia "sarkazm "

Opublikowano

Mam nadzieje że mając bana na forum ( musiałem podać przy przelewie ),dostane smy na konto,oddaje konto koledze bo co tu po mnie ;)

79160594027661829163.png

Opublikowano

Polecam poszukać znaczenia pojęcia "sarkazm "

Jaki związek z tamtym zdaniem ma sarkazm ?

sysuniadangos.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...