Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Santeria

Azprime

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 841
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­

Serwer nie wystartowal i juz padl a myslalem ze ebne nocke no nic. Tylko zostaje szukac nowego serwera .

A wam serdeczny ch*j w dupe .

To cześć, nikt nie będzie tęsknił.

@Azprime zróbcie ten start o 12/13, już trzeci raz start przesuwacie, człowiek pograłby w końcu ;x

tenor.gif

Opublikowano

­

To cześć, nikt nie będzie tęsknił.

@Azprime zróbcie ten start o 12/13, już trzeci raz start przesuwacie, człowiek pograłby w końcu ;x

Ale przecież jutro przy usuwaniu systemu gildii przez przypadek zepsują zapisywanie lokacji

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

Też myślę że start o godzinie wcześniejszej niż ta 16 będzie wskazany ^^Czekam na start i doczekać się nie mogę.

2i29cae.png

Opublikowano

Pytanko kim będziecie grali i jakie krolestwo red or blue?

Robicie gildie? :)

takie pytania : http://forum.santeria.pl

tam masz odpowiednie działy jaka klasa i profesja, kroelstwo i gildia.

@Azprime , co z tym teamspeakiem ? na forum santerii też nic nie pisze, przynajmniej ja nic nie widz,e

Fringe

Metin2.PL TORTUGA 

BODY 54lv SKILE -  ON 

Opublikowano

Haha ban na shoutboxa 24h, no błagam Cię xD

Oby jutro wypaliło, jak nie wypali, to raczej nie zagram już :/

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano

za co bana wyłapałeś ?

Nie do mnie to pytanie,rozumiem spora ilość pkt ostrzeżeń,ale on zbanował odrazu to wiesz ;d

79160594027661829163.png

Opublikowano

To grubo xD ale bez cb to tam chujnia :D

Nie bede nawet sie prosił o unbana bo sie nie da,Azprime NIGDY chyba nie czyta wiadomosci od graczy a jak przeczyta to nie odpisze,wytumaczylbym z nim o co poszło ale to nie ma sensu nawet jak leje na wszystko ;)

Dogadałbym sie z nim na pw,ale cóż... nie raczy odpisać choc przeczyta :D

On nawet szansy podyskutowac nie dawał bo tematy do kosza wywalal ;x

79160594027661829163.png

Opublikowano

Brakuje mi takiego serwera jakim byl Draenor2. Chyba jedyny na którym się nie zawiodłem i grałem do samego końca.

Opublikowano

­@Azprime to jak, dacie radę zrobić start tak 12/13? Bo niedziela, nocki nie można zrobić, bo w poniedziałek szkoła/praca ;p I ogarniesz te nagrody za konkursy do startu? Z tym konkursem fotograficznym to podobno sami mieliście napisać do użytkowników jak tylko strona wystartuje.

tenor.gif

Opublikowano

­

Oficjalny TS już jest! Zapraszamy :) 

nx37.net-speak.pl:6350

@Azprime to jak, dacie radę zrobić start tak 12/13? Bo niedziela, nocki nie można zrobić, bo w poniedziałek szkoła/praca ;p I ogarniesz te nagrody za konkursy do startu? Z tym konkursem fotograficznym to podobno sami mieliście napisać do użytkowników jak tylko strona wystartuje.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...