Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador.eu [Dedyk] [4Fun]

GAMajsteR

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lajk™
Opublikowano

Co z tego że prezentacja tragiczna? Oceniacie książkę po okładce? Jak dla mnie, powrót dla starych dziejów. Zaczynałem na tym serwerze.. tfu.. zaczynałem grę na tych plikach! Na pewno wbiję sobie zagrać, start jutro?

Jak z ulepkami? Trudno je wydropić?

Jak z poziomem? szybko wbiję?

Co z mapkami? Trzeba wydać na IS/Pomęczyć się z bonami?

Jakie wartości bonusów?

Trzeba mieć tołek w głowie. Po prezce można zobaczyć że serwer nie postoi długo, ekipa to najprawdopodobniej gimba (bez obrazy dla kumatych gimbow) i tego.. szkoda gadać :D

@Up. Robię na plikach Divine i powiem szczerze... wolałbym zrobić kopie.. od zera bo te pliki to masakra xD

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość Lajk™
Opublikowano

Raczej nie :D

To nie warto wchodzić, stracicie swój czas tylko. ;)

NO ALE. Życzę powodzenia :D

Opublikowano

Start w najbliższy poniedziałek prezentacja lekko poprawiona dopracuje ją jutro mam nadzieje , że wszystko pójdzie zgodnie z planem :)

Opublikowano

Start w najbliższy poniedziałek prezentacja lekko poprawiona dopracuje ją jutro mam nadzieje , że wszystko pójdzie zgodnie z planem :)

Czyli jutro ? jak tak to o której ?

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Strona jest teraz pewnie odświeżana update'owana przed startem serwera :) szkoda, że nie dali godziny startu ani nic... ;x bo nawet rejestracja jest wyłączona.

sygnasz.jpg
Opublikowano

Ktoś chyba sobie zrobił jaja, polecam moderatorom usunąć temat bo trzymanie go tutaj jest bez sensu ;)

Opublikowano

to w koncu startuje czy nie ?

Bo glador był swietnym serwerem i chętnie bym zagrał a tu prezka jest a info 0 czy może tacy pro admini że gotowców nie potafią na dedyku postawić...

mojasygnan.png

Opublikowano

Raczej nie ruszy. Wolę poczekać na reaktywacje DW s2. Bo tutaj tak czy siak sama amatorka.

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

chyba nie ruszy a gdyby adminom zalezalo dali by jakies info .. olewaja to czyli jakis fejk  ...

Venum

Opublikowano

Ktoś chyba sobie zrobił jaja, polecam moderatorom usunąć temat bo trzymanie go tutaj jest bez sensu ;)

Jaja sobie robisz ty w tej chwili , myślisz ,że to takie proste ? To postaw serwer jak myślisz  , że to 5 minut ...

Uwaga uwaga gowno serwer nie ruszy xD poszedl dos od kolegi i rozwalio pane lxD

Jak masz pisać takie głupoty to wyjdz i nie pisz nic w tym temacie...

Wydaje mi się że to fake bo zero info itd

Serwer wystartuje na 100 % ale jak myślicie , że to tak o! To zróbcie sami serwer

chyba nie ruszy a gdyby adminom zalezalo dali by jakies info .. olewaja to czyli jakis fejk  ...

Zależy nam i to bardzo . Nie byłeś na beta testach więc nie wiesz jak jest.

Raczej nie ruszy. Wolę poczekać na reaktywacje DW s2. Bo tutaj tak czy siak sama amatorka.

Ruszy wbij na FanPage i tam masz i będziesz wiedział co się dzieje : )

to w koncu startuje czy nie ?

Bo glador był swietnym serwerem i chętnie bym zagrał a tu prezka jest a info 0 czy może tacy pro admini że gotowców nie potafią na dedyku postawić...

Gotowce ?  Wiesz ile pracy bylo ? Jak taki mądry jesteś to prosze bardzo postaw swój serwer.

Opublikowano

SERWER WYSTARTUJE ! OGARNIJCIE SIĘ LUDZIE I PRZESTAŃCIE PISAĆ TAKIE BZDURY NIC NIE WIECIE A PISZECIE WEJDŹCIE NA FANPAGE JEST W PREZENTACJI LINK I POCZYTAJCIE TROCHĘ...

Opublikowano

Fajna opcja, że rekatywujecie starego Gladora, ale prezentacja nie zachęca .

BornBePRO.jpg

Masz ładunek na kwadracie, skręć se jebnij macha !

Opublikowano

No trochę słabo to wygląda, jedynie środek prezentacji jako tako pod względem graficznym. 
No ale powodzenia, oby coś z tego jeszcze było. ;) 

~ ~

Opublikowano

SERWER WYSTARTUJE ! OGARNIJCIE SIĘ LUDZIE I PRZESTAŃCIE PISAĆ TAKIE BZDURY NIC NIE WIECIE A PISZECIE WEJDŹCIE NA FANPAGE JEST W PREZENTACJI LINK I POCZYTAJCIE TROCHĘ...

hiehie... jakby jeszcze były aktualne informacje xD xd jakbyś nie mógł napisać po prostu czemu start jest przeciągany i mniej więcej kiedy będzie start :D no kurde parę słówek dla ludzi :P

sygnasz.jpg
Opublikowano

Muszę przyznać, ze brakuje mi GladoRa, jako serwera z niezwykłym klimatem.

Zaczynając przygodę ponad 2 lata temu byłem oczarowany tym wszystkim, co tam było. Rozgrywka ciekawa, ale i monotonna, jednak wszystko składało się w jedną całość. Trzeba niestety zaznaczyć, że ilość godzin, którą przeznaczało się na drop, nie była adekwatna do ilości godzin spędzonych na pozostałych czynnościach; jednym słowem drop zajmował znaczną część gry. 

I mimo to, ten serwer wspominam jako jeden z najlepszych. Nawet bez zainteresowania administracji trzymał się przez bardzo długi czas. Społeczność, która tam grała, potrafiła sama zorganizować event, czy pomóc innym. Była już jedna reaktywacja tego projektu, ale delikatnie zmienione elementy, co dla mnie całkowicie zniszczyło ten klimat.

Wiadomo, że teraz już bardziej liczy się nowoczesność i mało osób powróci do tego serwera, ale jeżeli będzie on stabilny i solidnie prowadzony to bardzo chętnie zawitam. Życzę w każdym razie powodzenia.

Prezentacja faktycznie bardzo słaba, ale w sumie zbędna dla graczy pierwszej odsłony. Wszystko jest w miarę logiczne i proste. Da się przeżyć ten fakt.

Powodzenia raz jeszcze!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...