Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador.eu [Dedyk] [4Fun]

GAMajsteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak kupić pliki i je wpieprzyć na serwer licząc na to, że ktoś zagra.

Widzę że jesteś nowy w prywatnych serverach albo coś. Wiesz, jeśli grałbyś w prywatne serwery 2/3lata temu to wiedziałbyś że ten server wtedy już ISTNIAŁ więc nie rozumiem w jaki sposób ktoś mógłby ,,wpieprzyć pliki" w serwer który stoi 2 lata lub dłużej ;) Prawdopodobnie jest to reaktywacja.

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak! W końcu reaktywacja Gladora. Mam nadzieję że nie zostanie nic zmienione ani dodane, ale zostaną jedynie naprawione bugi, bo to był serwer idealny. Trzymam kciuki żeby szybko wystartował i postał jak najdłużej.

Opublikowano

i zaczęła się era kupowania plików i startowania na nich.. ja p******e rozumiem 2015 rok - wakacje, ale no ludzie, przecież tutaj tylko ip było zmienione...

beka bo nawet prezka nie jest skopiowana w całości­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

ehh start dopiero jutro .. ja odpadam nie zawitam na serwie :) ale był ciekawy ;p

Venum

Opublikowano

Hajs? Kto tu mówi że musisz na tą grę wydawać? 

Nie rozumiem ludzi co wydają na to pieniądze. :P 

Jeśli nie chcesz to nie musisz w IS ładować i grać normalnie, lecz jak jesteś taki słaby to co poradzić. 

Masz też inny wybór, którym jest nie zaglądanie na privy jak myślisz że każdy pod hajs. Przecież prywatny serwer bez kasy się nie utrzyma chyba że na hamachi. :)

Chodzi mi o to, że właśnie nikt nie będzie na to wydawał hajsu. A serwera raczej za darmo trzymać nie będą.

Widzę że jesteś nowy w prywatnych serverach albo coś. Wiesz, jeśli grałbyś w prywatne serwery 2/3lata temu to wiedziałbyś że ten server wtedy już ISTNIAŁ więc nie rozumiem w jaki sposób ktoś mógłby ,,wpieprzyć pliki" w serwer który stoi 2 lata lub dłużej ;) Prawdopodobnie jest to reaktywacja.

xD xD xD­

tenor.gif

Opublikowano

Serwer nie jest postawiony dla hajsu tak , że mylicie się i to bardzo . Hmm co do prezentacji niby co w tym złego dużo osób zna ten serwer a nowi wejdą i zobaczą , że warto zagrać. Hmm co do pana Darka on nie dbał o serwer ale my zadbamy i jeszcze się przekonacie tyle na ten temat.

Z własnego doświadczenia wiem, że ludzie nie chcą grać na "reaktywacjach" serwerów, które istniały parę lat temu.

Każdy idzie z postępem i oczekuje czegoś nowego.

Swietnym przykładem na to jest Cavalos, 2 lata temu grało tam ~1000 osób, a na reaktywacji może 100.

Tak, czy inaczej, życzę powodzenia, ale nie liczyłbym na wiele.

Opublikowano

@Mighty1920

Twój pierwszy filmik z serwera?

PS: Wyśrodkujcie tą prezkę i ugadajcie z Amadeuszem może wam da resztę prezki.

Kiedy startujecie?

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Akurat grałem wtedy i uwierz mi, że praktycznie każda reaktywacja serwera, która jest:

1.Kup pliki.

2.Kup dedyka i wrzuć pliki.

3.Licz na graczy i hajs.

I bez żadnej zmiany, jeszcze prezka tak z*****a, to myślisz, że taki serwer się utrzyma?

Nawet autorowi się normalnej prezentacji nie chciało robić, więc nie wątpię, że z plikami tak samo.

I właśnie. Stał kiedyś. Teraz są inne czasy.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Teraz są inne czasy.

Teraz nastaly czasy reworkow, wiec dla tych pseudo graczy taki serwer bedzie jak znalazl, zwlaszcza, ze jest on banalnie prosty a o takim chyba kazdy marzyl, czyz nie?

Srij9JT.png

Opublikowano

Walić prezentację, serwer był dobry i ani zmian ani ulepszeń ani lepszej reklamy mu nie potrzeba , kiedy start ????????? chętnie zagram od nowa czekałem na całkowity reset serwera .

Gość Lajk™
Opublikowano

Serwer nie jest postawiony dla hajsu tak , że mylicie się i to bardzo . Hmm co do prezentacji niby co w tym złego dużo osób zna ten serwer a nowi wejdą i zobaczą , że warto zagrać. Hmm co do pana Darka on nie dbał o serwer ale my zadbamy i jeszcze się przekonacie tyle na ten temat.

Widzę po prezce, nie dla hajsu i bez hajsu :D
Opublikowano

Reaktywacja Gladora aka Devina to genialny pomysł. Grałbym nadal, no ale bugi są jedne i te same. Zobaczymy po starcie.

Ten kto grał na Divine lub Gladorze, to wie że ten serwer był najlepszy. Chociaż DarkSince miał serwer kompletnie gdzieś.

Heniek.

Opublikowano

Kiedy start ? odpowie ktoś

­

Witam

Zacznij nową przygodę z GladoR !!!

Start przewidywany na poniedziałek!

Trzecia linijka prezentacji...

tenor.gif

Opublikowano

Teraz nastaly czasy reworkow, wiec dla tych pseudo graczy taki serwer bedzie jak znalazl, zwlaszcza, ze jest on banalnie prosty a o takim chyba kazdy marzyl, czyz nie?

Tu się mylisz chłopczyku. Jesli ktoś robi 1 wojenne eq to może i banalny, ale jak my "STARA  GWARDIA" Mieliśmy po XXX Eq XXX POSTACI XX CHI ITD. To 2lata się na to pracowało. Więc nie wciskaj ludziom kitu ;).

Serwera nie polecam bo administracja to gorsze tłuki od DarkaSince. pisać po Polsku nie potrafią. Dostana w pvp to sb navi zrobią :D 

2na10 Nie polecam

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Tu się mylisz chłopczyku. Jesli ktoś robi 1 wojenne eq to może i banalny, ale jak my "STARA  GWARDIA" Mieliśmy po XXX Eq XXX POSTACI XX CHI ITD. To 2lata się na to pracowało. Więc nie wciskaj ludziom kitu ;).

Serwera nie polecam bo administracja to gorsze tłuki od DarkaSince. pisać po Polsku nie potrafią. Dostana w pvp to sb navi zrobią :D

2na10 Nie polecam

Zgadza się! Te pliki zayebali DarkSince.  Ekipa tutejsza to jebane tłuki.

Pierdolinij Łapkę  :) To Cię nic nie kosztuje  :) A na pewno się odwdzięczę  :)  :P

Opublikowano

Zgadza się! Te pliki zayebali DarkSince.  Ekipa tutejsza to jebane tłuki.

Zajebali pliki DarkSince? Jaki mogliby zajebać komuś pliki? xD, a poza tym to jest reaktywacja, a nie nowy serwer.

Opublikowano

Szkoda tylko waszej kasy :) syf i jeszcze raz syf. Prezentacje już by lepiej 5 latek zrobil.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Co z tego że prezentacja tragiczna? Oceniacie książkę po okładce? Jak dla mnie, powrót dla starych dziejów. Zaczynałem na tym serwerze.. tfu.. zaczynałem grę na tych plikach! Na pewno wbiję sobie zagrać, start jutro?
Jak z ulepkami? Trudno je wydropić?
Jak z poziomem? szybko wbiję?
Co z mapkami? Trzeba wydać na IS/Pomęczyć się z bonami?
Jakie wartości bonusów?

Opublikowano

Co z tego że prezentacja tragiczna? Oceniacie książkę po okładce? Jak dla mnie, powrót dla starych dziejów. Zaczynałem na tym serwerze.. tfu.. zaczynałem grę na tych plikach! Na pewno wbiję sobie zagrać, start jutro?

Jak z ulepkami? Trudno je wydropić?

Jak z poziomem? szybko wbiję?

Co z mapkami? Trzeba wydać na IS/Pomęczyć się z bonami?

Jakie wartości bonusów?

Ulepki dość trudno. ale przyjemnie się je dropi.

250 wbijesz w max 2dni na pdku z wiedzmy 

"Co z mapkami" Nw co masz na myśli. Sa mapy 100-124-180-  200-drop/exp    230-DO DROPU

Bony wbic do broni hełm bransa trzeba się pomeczyć reszta lajtowo.

I mówie wam nie wchodzcie nawet na ten serw. znam tych pseudo Adminów. ProKximaWoj - Co dostał na wojnie czy w pvp odpalał warrior hacka. Reszta to też same warriory.

Zresztą bugi nie naprawią bo tylko kumaci znają all bugi tego syfu. Minimum taki który w 30min roboty może mi dać wszystko czego sobie zapragne.

http://scr.hu/1g9o/8gn7e

http://scr.hu/1g9o/c4d78

http://scr.hu/1g9o/zexri

Pozdrawiam TOP1 Ninja GLADOR MT2 :)

http://scr.hu/1g9o/jubr0

qhnkxc.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...