Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador.eu [Dedyk] [4Fun]

GAMajsteR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Muszę przyznać, ze brakuje mi GladoRa, jako serwera z niezwykłym klimatem.

Zaczynając przygodę ponad 2 lata temu byłem oczarowany tym wszystkim, co tam było. Rozgrywka ciekawa, ale i monotonna, jednak wszystko składało się w jedną całość. Trzeba niestety zaznaczyć, że ilość godzin, którą przeznaczało się na drop, nie była adekwatna do ilości godzin spędzonych na pozostałych czynnościach; jednym słowem drop zajmował znaczną część gry. 

I mimo to, ten serwer wspominam jako jeden z najlepszych. Nawet bez zainteresowania administracji trzymał się przez bardzo długi czas. Społeczność, która tam grała, potrafiła sama zorganizować event, czy pomóc innym. Była już jedna reaktywacja tego projektu, ale delikatnie zmienione elementy, co dla mnie całkowicie zniszczyło ten klimat.

Wiadomo, że teraz już bardziej liczy się nowoczesność i mało osób powróci do tego serwera, ale jeżeli będzie on stabilny i solidnie prowadzony to bardzo chętnie zawitam. Życzę w każdym razie powodzenia.

Prezentacja faktycznie bardzo słaba, ale w sumie zbędna dla graczy pierwszej odsłony. Wszystko jest w miarę logiczne i proste. Da się przeżyć ten fakt.

Co racja to racja, może nie grałem na Gladorze ale grałem na Divine i bardzo dobrze się grało. Był to początkowy serwer prywatnych, który odwiedzałem z chęcią.

Nie było cudów, ale miło wspominam dropienie  z gildią i wojny które były na porządku dziennym.

Heniek.

Opublikowano

ajj no dajcie juz ten serw wszyscy czekamy niecierpliwie :).. widze duzo ludzi zagra xD

Venum

Opublikowano

Czekam na start może podacie jakieś info myśle ze będzie dużo graczy bo serwer był dobry i zawsze coś było do roboty : ) 

informacje które pozyskałem u źródła wskazują datę startu przewidzianą na dzień jutrzejszy 

Opublikowano

informacje które pozyskałem u źródła wskazują datę startu przewidzianą na dzień jutrzejszy 

a skad ta informacja?

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Ciekawe ile będzie osób :D

Na reaktywacje GladoR w wykonaniu DarkSince i Crypto wbiło tylko kilkadziesiąt osób. Mam nadzieję że będzie przynajmniej 400 osób.

Edit:

Zarejestrowałem się na stronie, z ciekawości sprawdziłem ItemShop i ku mojemu zdziwieniu są tam pieczęcie petów. Będą one w grze, czy po prostu IS jeszcze nie zrobione, a to to tylko jakiś test? Mam nadzieję że nie będzie  :mellow:

Opublikowano

Ciekawe ile będzie osób :D

Na reaktywacje GladoR w wykonaniu DarkSince i Crypto wbiło tylko kilkadziesiąt osób. Mam nadzieję że będzie przynajmniej 400 osób.

Edit:

Zarejestrowałem się na stronie, z ciekawości sprawdziłem ItemShop i ku mojemu zdziwieniu są tam pieczęcie petów. Będą one w grze, czy po prostu IS jeszcze nie zrobione, a to to tylko jakiś test? Mam nadzieję że nie będzie  :mellow:

Is jeszcze nie zrobiony konta raczej będą resetowane abyście mogli równo zacząć. My też mamy nadzieje , że będzie was sporo :) Petów nie będzie to ma być stary dobry glador ;p

zagrałbym znowu sobie na tym serwerze ;)

Spokojnie zagracie start koło czwartku :)

Opublikowano

któraś z kolejnych reaktywacji z tym samym co poprzednio? Nie no genialny pomysł.

Kolejna próba wyłudzenia PLN nie robiąc NIC

Opublikowano

I tak wam się nie uda zrobić starego dobrego gladora za dużo osób tam nie będziecie mieć a to przez to ,że napewno są te same bugi co u Darka no może mniej ,ale zobaczymy . Osobiście życzę dużo graczy i polecam ten serw grałem tam w uj czasu i nie zapomnę tego ;)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGAMajsteR

Macie w planach reklamy czy tak jak Dark postawić -> posiedzieć trochę na serwie -> nic nie robienie - > masa bugów - > $$ się zgadzają zamykać serw - > $$ się nie zgadzają postawić na nowo i obiecywać uj wie co :x

Bo jeżeli macie w planach ten serw utrzymać na długo i dbać to coś tam graczy będziecie mieli 

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngGAMajsteR

Macie w planach reklamy czy tak jak Dark postawić -> posiedzieć trochę na serwie -> nic nie robienie - > masa bugów - > $$ się zgadzają zamykać serw - > $$ się nie zgadzają postawić na nowo i obiecywać uj wie co :x

Bo jeżeli macie w planach ten serw utrzymać na długo i dbać to coś tam graczy będziecie mieli 

Powiem ci tak serwer ma wszystkie bugi naprawione nawet te najmniejsze i po to byly beta testy , twierdzisz nic nie robić ? Robimy od bardzo dawna i to nie mało , o serwer będziemy dbali tyle na temat  :)

A co do startu będzie jutro :)

Opublikowano

Prezka powinna zostan zamknięta bo kxima leci w kulki. Pochwal się jak dostałeś 9;0 i musiałeś włączyć warriora xD

Ceny w is zmienione?

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Powiem ci tak serwer ma wszystkie bugi naprawione nawet te najmniejsze i po to byly beta testy , twierdzisz nic nie robić ? Robimy od bardzo dawna i to nie mało , o serwer będziemy dbali tyle na temat  :)

A co do startu będzie jutro :)

Nawet tego u mikołaja ? gdzie było można w nieskończoność 1 przedmiotem wymieniać ? 

Co do serwera, powiem że pliki są dosyć spoko gdybyście all poprawili + zmienili prezkę + załatwili reklama to było by naprawdę ciekawie. 

powodzenia.

xD 

Opublikowano

ciekawe kiedy oficjalny start 

Niby start miał być dzisiaj ;>

Nawet tego u mikołaja ? gdzie było można w nieskończoność 1 przedmiotem wymieniać ? 

Co do serwera, powiem że pliki są dosyć spoko gdybyście all poprawili + zmienili prezkę + załatwili reklama to było by naprawdę ciekawie. 

powodzenia.

Nie oceniajcie książki po okładce. Każdy serwer posiadał jakieś minimalne poprawienie bugów. Może i ten też ma naprawionego buga u mikołaja, ale to się jeszcze zobaczy na starcie; nie oceniajcie serwera jak nawet nie graliście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...