Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador.eu [Dedyk] [4Fun]

GAMajsteR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

haha ;D wszystkie ch off

a to i tak nic  

logujac sie przed chwila zobaczylem ze zamiast ninji na 200 poziomie mam woja z 0 lvl a co lepsza jak wybioe tego woja gra sie nie chce wczytac wtf

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

haha ;D wszystkie ch off

a to i tak nic  

logujac sie przed chwila zobaczylem ze zamiast ninji na 200 poziomie mam woja z 0 lvl a co lepsza jak wybioe tego woja gra sie nie chce wczytac wtf

Wyjscie1:postać w mysql została usunięta w player ale idioci nie usuneli jej z player_index :P

Wyjscie2:Zwykły bug :P czyli idioci nie usuneli tego buga :P

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Wyjscie1:postać w mysql została usunięta w player ale idioci nie usuneli jej z player_index :P

Wyjscie2:Zwykły bug :P czyli idioci nie usuneli tego buga :P

wina lezala po mojej stronie ;D 

57902b28774feb9a0301c579530ab27f.jpg

Opublikowano

Admin robi prywatne zuo sama widziałam zdenerwowało mnie to

Pogrzebałam w necie i serwer off

Wystarczyła komedna /dice

hah nawet tego nie zabezpieczyli. Ogólnie nie niszczę serwerów ale nie nawidzę jak Administracja faworyzuje graczy

Ogólnie odradzam serwera nie warto skoro ja offnełam ch bez jakiej kolwiek znajomości się na game c++ itp :D

Serio działa komenda /dice? xD Sprawdzałem ją na 50 serwerach i nigdzie nie działała, a tutaj działa, więc ciekawie. Patrząc na ten team to pewnie nawet nie umieją tego zablokować :v

W takim razie nie polecam :v­

tenor.gif

Opublikowano

Szkoda. Wielka szkoda że reaktywacja nie wypaliła. Lepiej było już za rządów DarkSince i Crypto...

Opublikowano

Byłem nie polecam tego serwa połowa bugów ze starej odsłony działa widać ,że serwer ponownie powstał dla $$ .. ;)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Przecież to było jasne, nie mają pieniędzy na reklamy. Chyba, że.. by się złożyli :D

Poprawka. Ich rodzice by się złożyli.

Jeździć trzeba szybko i bezpiecznie.

Opublikowano

Jeżeli nic nie zmienili to 4 ( Wojo , Ninja , Sura , Szaman ) :)

Tarcza afu sie robilo bo miala buga :D.Dawala tyle odp co te tarcze klasowe + 75 albo wiecej na luda 

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Tarcza afu sie robilo bo miala buga :D.Dawala tyle odp co te tarcze klasowe + 75 albo wiecej na luda 

Fajne bajki piszesz dzieciaku.. po co nabijasz posty. tarcza afu nigdy nie była zbugowana. była tylko dobra do rekordów i na wojny, bo miała duże dmg ale za to dostawałeś o wiele więcej..

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Fajne bajki piszesz dzieciaku.. po co nabijasz posty. tarcza afu nigdy nie była zbugowana. była tylko dobra do rekordów i na wojny, bo miała duże dmg ale za to dostawałeś o wiele więcej..

Tarcza byla zbugowana no ale ty o tym gowno wiedziales tak jak reszta servera :D az dam ci like za "Fajne bajki piszesz dzieciaku"

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano

Tarcza byla zbugowana no ale ty o tym gowno wiedziales tak jak reszta servera :D az dam ci like za "Fajne bajki piszesz dzieciaku"

Nie, nie była zbugowana grałem tam od początku i wiem ,że robiło się ją na wojny i dla rekordów bo DMG duży miała ( z tą tarczą **  lecisz jak szmata na chmure od Daggera ) :)

Poza tym będzie fajnie się expiło oraz dropiło 0 luda <3:)

49945496407446987479.jpg

Opublikowano

Nie wiecie ile ten serwer ma w sobie potencjału.. Jestem graczem gladora od samego początku, Nie pamiętam aby na jakimkolwiek innym serwerze grało tyle ludu co na Glado podczas czasów świetności, serio. Gdyby ten serwer był prowadzony od początku profesjonalnie, to śmiem twierdzić że byłby jednym z najlepszych serwerów w Polsce. Patrząc po innych serwerach tej rangi, to aż bolą oczy od petów, mega chujowych setów eq, beznadziejnej fabuły. Glador miał w sobie to coś, i nadal ma, z chęcią wróciłbym na ten kozacki serwer, jak i wielu innych graczy, lecz musiałby być dopracowany i stabilniejszy, dlatego o dziwo bez hejtu, weźcie to sprzedajcie w dobre ręce, lub sami się tym zajmijcie na poważnie. To będziecie mieć z tego zysk, może nie mały :) mam nadzieję że kiedyś będzie można dalej popykać tak jak kiedyś. Pozdrawiam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...