Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Glador.eu [Dedyk] [4Fun]

GAMajsteR

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 176
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Graczy jest mało, i to boli bo mogłoby być dużo dużo lepiej. Jestem w stanie poświęcić "chwilę" dla serwera, na przyciągnięcie jakiegoś grona graczy (nie jestem w stanie powiedzieć ile miało by to być osó B) oczywiście w zamian żądałbym ZAPEWNIENIA ŻE SERWER BĘDZIE STAŁ DŁUŻSZĄ CHWILĘ, I WSZYSTKIE NIEDOGODNOŚCI (bugi itp) zostały by chociaż w większej części zlikwidowane. Weźcie się za to dobrze, a nie pożałujecie ;)

@edit. oczywiscie sami tez musicie coś zrobić w kierunky by serwer sie rozwijał. Nie ukrywam że bardzo bym chciał, zarówno nie tylko ja aby GladoR odżył, nie patrzcie na hejty i opinie ludzi którzy boją się aby GladoR powstał z popiołu, tylko róbcie swoje. Idą wakacje, po wakacjach też grywalność będzie duża tylko zacznijcie działać! Trzymam kciuki!!!!

Specjalista
Opublikowano

Prezentacja bardziej odpycha niż przyciąga na serwer.

A skoro jej nie potraficie porządnie zrobić to nie bd w stanie utrzymać serwera,tyle w temacie.

Widać że serwer postawiony tylko żeby zgarnąć hajs i uciec gdzie pieprz rośnie.

...

­

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Serwer nie został odbugowany ani dopracowany osoba kupująca ode mnie pliki przeliczyła się chyba z możliwościami, stary dobry GladoR już nie powróci bo to nie te czasy ale można stworzyć perełke na aktualne czasy i zaskoczyć graczy miło :)

xhxtrd.png

Poszukuje Mappera na zlecenie osoby zainteresowane Priv .

Pliki Divine/Glador Możemy się dogadać PW

Opublikowano

Do tej pory zauważyłem te same bugi co na starej wersji w dodatku brak jakichkolwiek zabezpieczeń można tu wbić na każdym możliwym hacku co się nie przejdziesz na jakiś spot tam wh, w chwili obecnej off żadnych info nigdzie, nie ma forum, na serv zawitają osoby które maja sentyment do tego serva i trochę się zabawia(tak jest w moim przypadku) na dłuższą chwile to nie ma sensu także nie wypal i tyle.

/edit

To padło jakieś info?

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Siemka

Administrator serwera olewa sprawę i nie dziwie się że serw umiera śmiercią naturalna, kupił pliki i we walił na hosta bez żadnej poprawki. dzisiaj wyłączył serwer z niewiadomych przyczyn zero informacji dla ludzi co jeszcze chcą grać. TS oraz strona też niedostępna, ja już z tydzień temu dałem sobie na luz bo albo zmienią podejście albo zrezygnują całkowicie.

Pozdro dla Przemka ;) OGARNIJ :P

1948169477.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer jeszcze online? Straszna cisza w tym temacie :x

Działa pograłem 2tygodnie i sprzedałem konto za 200zł :). Co do servera była jakaś spina pomiędzy administratorami aż został sam Majster w grze praktycznie ciągle jest albo Wirus lub Morski wiec o cziterow nie ma się co martwić, zuo co tydzień ox praktycznie codziennie, podsumowując w 2tygodnie 4-5h gry dziennie + ox/zuo zrobiłem klasowe gladory/smoki zostało tylko bizu wiec jeżeli ktoś chce wbić dla zabawy i pograć śmiało można tylko po jakimś czasie znudzi się bicie z 10tymi samymi osobami :/.(Ogólnie to +za to że spotkałem ludzi z 1odslony gladora których od upadku nie spotkałem.)

Opublikowano

Ulepszasz u se ponga z kd smoka potrzebujesz 1chi 2szkaty z klejno 50red perel, a kd smoka z mumi bossow na mapie 200 z ww z bearna i catacumb.

Opublikowano

Wy to tak serio ?? xD Obrazki wygasły, co do serwera nie polecam 4ever

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Znam wlasciciela osobiscie, polecam ten serwer, stara sie ;)

Szkoda tylko że nie widać żeby się starał  <_<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

80

Wątpię żeby grała tam chociaż połowa z tego co napisałeś. 

Serwer można by jeszcze jakoś uratować, poprawić kilka błędów, zrobić prezentacje jeszcze raz, tym razem porządnie i ubłagać kogoś żeby zrobił serię na youtube. Serwer był bardzo dobry w czasach swojej świetności i mile go wspominam  ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...