Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Terios.pl [Dedyk] [Easy]

Terios.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ile ten wódz orków sie respi bo te zadania na bossy ciężko wykonać pół dnia szukam juz wodza 

20 min. Co tych bossów będzie ciężko, bo serwer ma 1 dzień ale po tygodniu all się unormuje. 

xD 

Opublikowano

Trochę przeraża mnie fakt że za tak dużego spota mam 7-8 % a expie dopiero 2gi lvl na mapce 90... A co bd na 109lv? 0,50% za spot?

38661037864477137861.jpg

Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach.

Opublikowano

Też macie takie lagi? co 10 sekund mnie cofa... Trochę się grać nie da :(

Opublikowano

Trochę przeraża mnie fakt że za tak dużego spota mam 7-8 % a expie dopiero 2gi lvl na mapce 90... A co bd na 109lv? 0,50% za spot?

Jak dla ciebie 8% za tego spota jest mało, a na 109 0,5% to też mało to pozdrawiam i wróć na hamachi 4fun.

Tyle powinno lecieć, jeśli ziomek po niecałych 24h ma 140+ to znaczy, że exp leci z*********e dobrze, stawiam, że z tydzień - dwa napierdalania i byłby max lvl. Chyba że te ostatnie lvle gorzej jeszcze lecą, ale ja akurat jestem przyzwyczajony expić po kilka godzin za poziom. 

Ponawiam pytanie o te dungi do 100 lvl, jest coś oprócz WO/DT?

Jak z tymi ulepkami na wyższy lvl, też z*********e z mobów czy już trzeba czekać na te bossy? Wiem, że to może głupie pytanie, zwłaszcza ze serwer wczoraj wystartował, ale może administracja odpowie :)

Opublikowano

Jak dla ciebie 8% za tego spota jest mało, a na 109 0,5% to też mało to pozdrawiam i wróć na hamachi 4fun.

Tyle powinno lecieć, jeśli ziomek po niecałych 24h ma 140+ to znaczy, że exp leci z*********e dobrze, stawiam, że z tydzień - dwa napierdalania i byłby max lvl. Chyba że te ostatnie lvle gorzej jeszcze lecą, ale ja akurat jestem przyzwyczajony expić po kilka godzin za poziom. 

No nwm, nwm ja jestem z pokolenia gdzie easy znaczy " łatwo " gdzie nie ma expienia 2h jednego lvl'a.

Np: Porównam arianea do teriosa : terios 4h: 92lv arianea 4h: 140lv, jest różnica? A ten serwer oraz konkurencyjny to gatunki easy. Ciągłego expienia oczywiście.

Opublikowano

No nwm, nwm ja jestem z pokolenia gdzie easy znaczy " łatwo " gdzie nie ma expienia 2h jednego lvl'a.

Np: Porównam arianea do teriosa : terios 4h: 92lv arianea 4h: 140lv, jest różnica? A ten serwer oraz konkurencyjny to gatunki easy. Ciągłego expienia oczywiście.

Tak i arianea ma ma ledwo miesiąc, a już przeszedłeś na następny serwer, widzisz już po co jest cięższy exp czy mam Ci to jeszcze bardziej przybliżyć?

@Edit

Myślę o jednym, piszę o drugim.

W każdym razie miesiąc to i tak mało.

Opublikowano

Tak i arianea ma ma ledwo tydzień, a już przeszedłeś na następny serwer, widzisz już po co jest cięższy exp czy mam Ci to jeszcze bardziej przybliżyć?

Arainea ma miesiąc.

Ja tutaj nie dyskutuje z prośbą o zmianach tego expa.. tylko uświadomiłem niektórym że tak tutaj leci exp.

Opublikowano

Co jest oprócz WO/DT na te niższe lvle, do 100?

Na razie jest fajnie, oby się to nie zmieniło. W c**j z*********e, że przepustki, ulepszacze te gorsze, na mniejszy lvl lecą z mobów, a nie trzeba się p******** z bossami, które i tak byłyby oblegane.

WW od 85lv i Baronówna m.in.

­

Opublikowano

Dziękujemy za miłą opinię. Postaramy się ogarnąć to jak najszybciej, nie spodziewaliśmy się takiej ilości graczy oraz stałych ataków od startu.

Fajnie że działacie i odnoście się do wszystkich opinii. Mam nadzieję ze za miesiąc też tak będzie.

Opublikowano

Odradzam gry, ciągle cofa lub wywala. 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Konkurencja nie śpi, dajcie im czas.

Taki niby ddos to nie problem, ale jak jest ich 5?

Wyłączcie TV, włączcie myślenie peace.

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Ciężko sie gra przy takich lagach.

Wiemy o tym. Staramy się to ogarnąć.

Na konkurencja nie śpi to widocznie dobry serwer :)

Widocznie tak.

T9S9sNO.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...