Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samoobrona nosicie coś przy sobie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A o "Daj Pan Papieroska" słyszeliście? xD

Stoimy sobie kultura z kumplami nikt nie pali a nagle jakichś dwóch meneli naj*banych w cztery dupy żeby papieroska i nam pół godziny dupe trują o pieprzonego "papieroska" tylko po to żeby potem jego kumpel z rozgrzebywaczem czy uj wie co to było za ustrojstwo chciał na nas skakać.

Bo to nachlanych meneli na ulicy brakuje w byle jakim mieście.

Zastanawiam się nad inwestycją w nóż lub kastet a aktualnie to mam swoje pięści do obrony  B)  B)  B)

Doje**ł jak sosna w dzika...

• Odpowiedzi 137
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja nic nie noszę, nie wiem gdzie wy mieszkacie :D­

W Sosnowcu. :makka:

mieszka na szczęście w spokojnej dzielnicy i nie ma zadym.

mój znak rozpoznawczy to jego brak

Opublikowano

Ja nic nie nosze bo po dwudziestej drugiej muszę wracać do domu, ale zastanawiam się czy sobie broni czarnoprochowej nie kupić, taką jak buraczekcebulaczek miał i sobie jakiegoś skina na niej namaluje, Tylko nie wiem czy mi rodzice pozwolą. Musze jom miec bo mnie starsi koledzy z gimnazjum zaczepiają!

Opublikowano

U mnie zawsze pod ręką jest teleskopowa jednak używam jej tylko w przypadku 1vs3+ bądź gdy przeciwnik jest uzbrojony, bo na jednego czy dwóch nie ma problemu :) #vigilante

PS. Czasami gaz ale to traktuje jako zabawkę xD

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja preferuję gaz pieprzowy, najlepiej żelowy wtedy oberwie atakujacy nie ty gdy wieje, czy to na zaatakowanie jakiejs osoby menela czy tez psa jakiegoś zawsze jest skuteczny. Rozwazam zakupu pistoletu na kule gumowe albo na gaz z czyms tam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...