Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podczas wsiadania i zsiadania z konia było wrażenie małego laga - nie tylko u mnie. Zostanie to poprawione?

Mnie to nie interesuje czy będzie 100 graczy czy 300. Administracja się stara, co z tego że nie pykło, wielkie serwery które stoją do dzisiaj, także miały problemy ze startem i startowały nawet kilkakrotnie. 

Zajmijcie się tym co musicie i postarajcie się o lepszą reklamę.

UWAGA

Ponowny start o 13:00 jutro.

Przepraszamy, że tak wyszło. Przez głupią kwestie tego, że nie mogliśmy szybciej się dorwać do komputera musimy parę rzeczy poprawić. 

Odbędzie się reset. 

*Każdy gracz otrzyma na start bonus doświadczenia

*Kazdy gracz otrzyma od nas kupon w postaci 200 SM

*Hacki postaramy się ograniczyć do maximum

*Bugi usuniemy oczywiście wszystkie

*Ludzie, którzy kupowali coś w IS dostaną zwrot SM

Zapraszamy jutro!

Mam nadzieję, że SM dostaną tylko Ci co mieli założone już postacie, a nie wszyscy 'nowi'.

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podczas wsiadania i zsiadania z konia było wrażenie małego laga - nie tylko u mnie. Zostanie to poprawione?

Mnie to nie interesuje czy będzie 100 graczy czy 300. Administracja się stara, co z tego że nie pykło, wielkie serwery które stoją do dzisiaj, także miały problemy ze startem i startowały nawet kilkakrotnie. 

Zajmijcie się tym co musicie i postarajcie się o lepszą reklamę.

Mam nadzieję, że SM dostaną tylko Ci co mieli założone już postacie, a nie wszyscy 'nowi'.

Jak już ruszymy elegancko dziś to się weźmiemy spowrotem za reklamę. 

Co do sm no to czywiście.

Opublikowano

Jak już ruszymy elegancko dziś to się weźmiemy spowrotem za reklamę. 

Co do sm no to czywiście.

Tragedii nie ma. Widzimy się na starcie, ale jednak teraz błędów nie może być żadnych.

Heniek.

Opublikowano

Dokładnie, oby start był bez problemowy . 

Reklame ogarniecie i będzie fajnie . 

Opublikowano

Oczekujcie jutro moda  :) 

Restart serwera jest zbędny, administracja nie wiedząc jak naprawić błąd po prostu planuje wystartować od nowa.

Właśnie straciliście wasze ważne 200 graczy  ;) 

Nie pozostaje nic jak życzyć powodzenia! (Przyda się i to bardzo)

­

Taki troszkę śmieszek z, Ciebie straszący dodaniem MODA, a jeszcze bardziej śmieszny jesteś z tym, że wywróżyłeś już -200 graczy, wróżbita Maciej się znalazł.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Jak myślicie jest wogóle sens zaczynać ? Będzie kiedyś coś w graniach 500-800 graczy ?

Będzie reklama server się rozkręci.

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Jak myślicie jest wogóle sens zaczynać ? Będzie kiedyś coś w graniach 500-800 graczy ?

Planujemy dużą ofensywę reklamową jak tylko ruszymy w końcu spokojnie.

Start możemy przesunąć na 14:00. Chcemy wam po prostu dać dopięty serwer, bez kolejnych problemów. 

Opublikowano

Jeżeli zagrasz to będzie brakować już tylko 499 osób. Sam sobą robisz reklamę, więc sam sobie musisz odpowiedzieć.

Zaczynając teraz zrobisz sobie przewagę pod względem EQ, lvla i skilli. Wystarczy dobra, mocna reklama u jakiegoś znanego youtubera.

Opublikowano

Ciekawe co usłyszymy o 14...

My na prawdę chcielibyśmy już wam oddać serwer. To nie jest dla nas wcale komfortowa sytuacja, gdy nasz "produkt" nie może trafić do obiegu. Zrobimy wszystko by jak najszybciej oddać serwer do waszej dyspozycji. Prosimy i jednocześnie dziękujemy za każde zaufanie, którym nas obdarzacie.

Opublikowano

Będzie jak wczoraj ze nikt ludzi na wh na starcie nie pilnuje bo was nie ma?

Trzeba było nagrać i wysłać do administracji. Na każdym serwerze są i będą cheaterzy. Proponuję zmienić ID zmianek itp., aby nie były widoczne na modzie i co jakiś czas wraz z nowych update zmieniać te ID, żeby owe mody miały trudniej do bocenia ;]

Opublikowano

Trzeba było nagrać i wysłać do administracji. Na każdym serwerze są i będą cheaterzy. Proponuję zmienić ID zmianek itp., aby nie były widoczne na modzie i co jakiś czas wraz z nowych update zmieniać te ID, żeby owe mody miały trudniej do bocenia ;]

Po co nagrywać wtedy. Teraz. Owy start i ich się pytam czy sami od.siebie rusza dupe i będą sprawsprawdzać czy sami nagrywać musimy.

Edit. Wyjaśnione

Druga sprawa jakiś bonus dropu będzie czy coś?

Opublikowano

Po co nagrywać wtedy. Teraz. Owy start i ich się pytam czy sami od.siebie rusza dupe i będą sprawsprawdzać czy sami nagrywać musimy.

Edit. Wyjaśnione

Druga sprawa jakiś bonus dropu będzie czy coś?

Jesteśmy ludźmi tylko. Wszystkich na pewno nie złapiemy. Paru złapałem na tym starcie co był w piątek, ale za każde zgłoszenie jestesmy wdzięczni.

Bonus expa + 200 SM

Opublikowano

Tylko usuncie kazdemu depo . Wiekszosc serwerow o tym zapomina

@Edit

Do pana jablko .

Czy jak mialem przed resetem konto ale nie mialem utworzonej postaci to dostane smy?

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...