Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vengard.pl [Dedyk] [Medium]

Zavetti

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Udało nam się po kilku godzinach uruchomić już sprawny serwer. Niestety nasze niedopatrzenie zaowocowało i zmusiło nas do resetu postaci. Każda osoba która zakupiła SM z powrotem dostała je na swoje konto, a każda osoba zarejestrowana do dzisiaj dostała gratisowe smocze monety a event expa na 24 godziny został włączony. Serwer jest już włączony i czeka na graczy. Nie wiemy jak Was przepraszać za to niedociągnięcie. Tak czy siak, zapraszamy do gry na serwerze.

QufL90L.png

Opublikowano

Udało nam się po kilku godzinach uruchomić już sprawny serwer. Niestety nasze niedopatrzenie zaowocowało i zmusiło nas do resetu postaci. Każda osoba która zakupiła SM z powrotem dostała je na swoje konto, a każda osoba zarejestrowana do dzisiaj dostała gratisowe smocze monety a event expa na 24 godziny został włączony. Serwer jest już włączony i czeka na graczy. Nie wiemy jak Was przepraszać za to niedociągnięcie. Tak czy siak, zapraszamy do gry na serwerze.

Chyba sb jaja pajacu robisz...

Opublikowano

Chyba sb jaja pajacu robisz...

Pajace to Ci, którzy bezmyślnie wykorzystywali i rozprowadzalu buga, zamiast go szybko zgłosić. Idioto.

Serwer miazga, ludzi dużo mimo falstartu. Na wakacje ideał, oby nic się nie spierdzieliło już :)

Opublikowano

Na aktualnym game nie mamy możliwoćśi.

No to lipa. Bo ciężko trzymać KU, wszelkie 'dopalacze' i inne drop itemki.

Antyexp powinien być blokowany bo poprzez misje wbija mi lvl'e, a nie chce :/

Nie wiem kto był na becie, ale leciał w c***a...

- Misje lvl'owe dopiero dochodzą po relogu. Przykładowo wykonałeś na 1lvl, to trzeba lognąć żeby była na 2 lvl.

Opublikowano

No to lipa. Bo ciężko trzymać KU, wszelkie 'dopalacze' i inne drop itemki.

Antyexp powinien być blokowany bo poprzez misje wbija mi lvl'e, a nie chce :/

Jeżeli trzeba, to możemy wprowadzić warunek który mówi o tym, czy chcemy otrzymać doświadczenie za misję.

QufL90L.png

Opublikowano

Do 80.

Wprowadzamy teraz do itemshopu kupony SM.

@1373230489-U611928.pngGamus

- Misje lvl'owe dopiero dochodzą po relogu. Przykładowo wykonałeś na 1lvl, to trzeba lognąć żeby była na 2 lvl.

Nie wiem kto Ci to powiedział, biolog tak wchodzi, bo tak powinno być.

QufL90L.png

Opublikowano

Kupony SM lada chwila.

Reset wyszedł zdecydowanie na dobre, serwer odżył i jest o wiele więcej graczy.

Ruszają reklamy lada moment, bedzie jeszcze więcej. Stwórzmy to razem!

WH i dc proszę zgłaszać do HA, GM, Tutorów i na forum! Wszystkich zbanujemy najszybciej jak możemy

Opublikowano

JA TEZ TAK UWAZAM DUZO WIECEJ LUDZI GRA CHOCIAZ NIE WIE JAKIM CUDEM:D

Gra dużo ludzi, więcej niż wcześniej a liczba online cały czas wzrasta. Nie spoczywamy na laurach i pracujemy dalej. Nie poddaliśmy się wcześniej i nie poddajemy się teraz. 

QufL90L.png

Opublikowano

Czemu znowu pety podrozaly w isie ?? Byly po 850 sm ... a teraz 1050 ...

4uc581.jpg

Opublikowano

Kupony SM lada chwila.

Reset wyszedł zdecydowanie na dobre, serwer odżył i jest o wiele więcej graczy.

Ruszają reklamy lada moment, bedzie jeszcze więcej. Stwórzmy to razem!

WH i dc proszę zgłaszać do HA, GM, Tutorów i na forum! Wszystkich zbanujemy najszybciej jak możemy

Ja sie zastanawiam, po co te kupony 200sm, skoro i tak nic za to ciekawego nie kupie ? ...

Opublikowano

Pety są bezużyteczne, wydajesz ponad 1000sm i musisz się męczyć z expieniem, dodam tylko ze wbiłem 30 lvl a mój pet ma wciąż 1 lvl

Opublikowano

Wale ten serw bije metka lag i kick. Nie na moje nerwy.

Okej, żegnamy więc.

Pety są bezużyteczne, wydajesz ponad 1000sm i musisz się męczyć z expieniem, dodam tylko ze wbiłem 30 lvl a mój pet ma wciąż 1 lvl

Exp petów idzie normalnie, może masz wyłączone zdobywanie doświadczenie dla siebie i dla peta.

Zmniejszyliśmy ceny jednak w sklepach, dodaliśmy kupony sm. Na razie są nieaktywne, ale można już je kupować i zmieniać. Dorzucamy właśnie pliki do autopatchera.

QufL90L.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...