Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

+ za wywalenie groty, modyfikacje red lasu, mapy i dungi, ale nie rozumiem, dlaczego u NPC są bronie na jakieś niskie levele - glewia itd. i czemu nie ma np. zbroi na 54 albo tarczy na 41, będzie można to wydropić?

Opublikowano

+ za wywalenie groty, modyfikacje red lasu, mapy i dungi, ale nie rozumiem, dlaczego u NPC są bronie na jakieś niskie levele - glewia itd. i czemu nie ma np. zbroi na 54 albo tarczy na 41, będzie można to wydropić?

Jeśli Ci zależy to dodam. :)

Opublikowano

W pasach jest wartość ataku. 

Są pasy z magiczną wartością, czy są tylko ze zwykłą ?

Jeśli nie ma, to czy postacie magiczne nie są przez to pokrzywdzone ?

Opublikowano

Jeśli Ci zależy to dodam. :)

Dodaj, dodaj i wywal te glewie i różne gowna na niskie poziomy. 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Raczej wbiję i zobacze co i jak. Jak nie usunę po 5 minutach serwa to będzie dość fajnie. Po prezce wygląda, że powinno być ok.

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Bardzo podobają mi się nowe mapy. Broni jednak jest napchane i to tych tandetnych. Moje skromne zdanie jest takie, że lepiej mało broni, a ładnych, o znacznej wartości ataku i trudnych do zdobycia.

P.S. Postacie ukazane w systemie ulepszeń mają raka przysadki mózgowej, że są takie wysokie?

Opublikowano

W pasach jest wartość ataku. 

Są pasy z magiczną wartością, czy są tylko ze zwykłą ?

Jeśli nie ma, to czy postacie magiczne nie są przez to pokrzywdzone ?

Pytasz się czy postacie magiczne będą pokrzywdzone?

Widziałeś tabele bonusów? 50 inta i Ty chcesz wartość magiczną w pasach. ;3

Uprzedzając Twoją odpowiedź to wiem, że każdy stat ma 50 wartośći, ale dla innych postaci nie jest to az tak dużo jak dla bma.

Przecież tutaj bma nie bedzie sie dało zabić jak będzie miał +/- 250 inta i 250 zr, mam nadzieje, że ochronka nie bedzie mu dawała 101% :)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Uprzedzając Twoją odpowiedź to wiem, że każdy stat ma 50 wartośći, ale dla innych postaci nie jest to az tak dużo jak dla bma.

Przecież tutaj bma nie bedzie sie dało zabić jak będzie miał +/- 250 inta i 250 zr, mam nadzieje, że ochronka nie bedzie mu dawała 101% :)

Nie tylko BM jest klasą magiczną, więc nie pisz że BM będzie kozak bo jest jeszcze smok/healer i te postacie też powinny coś bić

Opublikowano

Nie zagram, jak dla mnie zbyt dużo setów i odpychające 6/7 bony, mapy też jakoś mnie nie jarają.
Co do serwera to życzę powodzenia w rozwoju. :) 

Opublikowano

Tylko ze nie zaleznie od tego ile masz inta mozesz miec 1k int lub 90.. to ochronka na P daje 33,3 % absu :)

Opublikowano

Ogólnie to czekałem na serwer w takim stylu dlatego chętnie zagram, oby start odbył sie bez problemów

Opublikowano

Czekam na start! :) Nie mogę znaleźć ts3, może ktoś podać mi ip? :) I dlaczego nie mogę zarejestrować się na forum?

Opublikowano

Pytanie odnośnie petów, kostiumów i fryzur: czy te wykoxowane (z %na ludzi, PZ itd) będą dostępne tylko w IS lub od innych graczy czy jednak są to przedmioty do expa lub będą bardziej dostępne?

Pytam się bo jeśli są to rzeczy do pvp i tylko w IS to już widzę, że pvp na tym serwerze nie ma sensu i nie zawitam, bo i tak w pewnym momencie liczba graczy zacznie spadać przez osoby, które wydadzą majątek na IS dla pvp. Dodatkowo nie wiem czy to nie będzie jak z Moyes (postawili fajny serwer, ludzie wydali kase na IS, bo wtedy tylko koxiło się na pvp i administracja olała całkowicie serwer).

Czekam na odp kogoś z teamu co tam z tymi kostiumami i petami. 

Opublikowano

Na serwerze zawitam, zapowiada się fajnie :)

Czekam na start! :) Nie mogę znaleźć ts3, może ktoś podać mi ip? :) I dlaczego nie mogę zarejestrować się na forum?

TS3 będzie założony gdy serwer się ustabilizuje czyli za kilka dni miejmy nadzieję 

Pytanie odnośnie petów, kostiumów i fryzur: czy te wykoxowane (z %na ludzi, PZ itd) będą dostępne tylko w IS lub od innych graczy czy jednak są to przedmioty do expa lub będą bardziej dostępne?

Pytam się bo jeśli są to rzeczy do pvp i tylko w IS to już widzę, że pvp na tym serwerze nie ma sensu i nie zawitam, bo i tak w pewnym momencie liczba graczy zacznie spadać przez osoby, które wydadzą majątek na IS dla pvp. Dodatkowo nie wiem czy to nie będzie jak z Moyes (postawili fajny serwer, ludzie wydali kase na IS, bo wtedy tylko koxiło się na pvp i administracja olała całkowicie serwer).

Czekam na odp kogoś z teamu co tam z tymi kostiumami i petami. 

Jest napisane, że wszystkimi przedmiotami z IS można handlować. Mało tego z dungeonów również dropią nam pety i kostiumy, lecz nie wiem czy z takimi samymi bonusami co w IS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...