Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i dlatego twoje gowniane serwery padaja jak muchy... My nie mamy IS'a tak jak ty turbozjebie... wyjebalem 80 zl na is ale na ulepy i tak mnie nie stac...

Fajnie ze bossy dropia tlyko naprawcie ich uzycie.

Po 1 raport.

Po 2 gram bez IS bezmózgu i radzę sobie. Widocznie nawet z IS nie umiesz grać :)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z mojego punktu widzenia, to co by dla Was nie zrobić to jest źle. Za nim napiszecie jakikolwiek komentarz, to proszę Was, abyście się zastanowili, czy jest on adekwatny do sytuacji na serwerze. Rozumiem, że większość Was się denerwuje, że są lagi, nie dziwię się, ja również mam taki problem. Uważam, że administracja się stara i jest to jeden z najlepszych serwerów easy, a co na pewno jest bezsprzeczne, to brak ich korzyści z is. Item Shop jest bardzo tani. Widać, że ludzie zapomnieli o startujących shitach pod is, mam na myśli Inarii i Atreje, gdzie trzeba było wydać 100zł, aby być kimś, prawda jest taka, że na tym serwerze wszystko zdobędziecie w grze. Aktualnie mam 180lvl i nic nie załadowała w is, kupuje sm od graczy, aby mieć na pd, a inne rzeczy typu pety itd. można osiągnąć w grze. Gram ninją i jest mi ciężko, to fakt, ale zrobiłam sobie już eq i powoli daję radę expić i nie potrzebuje wydawać pieniędzy. 

Więc serwer na pewno nie jest pod IS. Kolejną sprawą są bossy, ludzie opanujcie się, one się respią na prawdę bardzo często i nie widzę potrzeby zwiększania ich ilości, niech choć odrobinę będzie utrudnienie, bo serwer szybko się znudzi. 

c8f7.png

Opublikowano

Witam, widzę, że serwer już trochę stoi, graczy jest sporo, można śmiało powiedzieć, że jest ich na prawdę dużo, na początku coś mnie odrzucało od tego serwera, ale wbiłem, pograłem i okazuje się, że jest OK, co do administracji, póki co nie mogę jeszcze nic powiedzieć, ponieważ gram zbyt krótko na serwerze. Mam nadzieję, że serwer będzie się rozwijał bo ma duży potencjał, pozdrawiam i życzę powodzenia! :)

Opublikowano

Niby coś robią a postaci wyrównać nie mogą b***h please...Szaman smok,healer to gówno ..i body po prostu wymiekają przy dagerze czy mentalu ...bądz wp

Wystarczy miecz abs na wachlarze/dzwony i szaman gówno robi ^_^

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Niby coś robią a postaci wyrównać nie mogą b***h please...Szaman smok,healer to gówno ..i body po prostu wymiekają przy dagerze czy mentalu ...bądz wp

Wystarczy miecz abs na wachlarze/dzwony i szaman gówno robi ^_^

Masz racje,mental mi wyjebał 70k z duchowego a ja mu tylko 15k z przywołania blyskawicy... to samo eq praktycznie

79160594027661829163.png

Opublikowano

Jak administracja na początku serwera słuchała sie graczy i im pomagała, a co najważniejsze interesowałą się serwerem to tak teraz się to zmienia na gorsze z tego co widze adminów prawie juz na serwerze nie ma, prośby graczy sa odrazu odrzucane, i jedyny bossy ktore oplaca sie bic to elitarne bo 3 perly z bossa ktorego obstawia 6 osób z 160 lvlem to nie ma szans go zabrać, jakies 2-3 respy bossów na kazdej mapie albo zwiekszenie dropu z nich bylo by idealne

Opublikowano

Z mojego punktu widzenia, to co by dla Was nie zrobić to jest źle. Za nim napiszecie jakikolwiek komentarz, to proszę Was, abyście się zastanowili, czy jest on adekwatny do sytuacji na serwerze. Rozumiem, że większość Was się denerwuje, że są lagi, nie dziwię się, ja również mam taki problem. Uważam, że administracja się stara i jest to jeden z najlepszych serwerów easy, a co na pewno jest bezsprzeczne, to brak ich korzyści z is. Item Shop jest bardzo tani. Widać, że ludzie zapomnieli o startujących shitach pod is, mam na myśli Inarii i Atreje, gdzie trzeba było wydać 100zł, aby być kimś, prawda jest taka, że na tym serwerze wszystko zdobędziecie w grze. Aktualnie mam 180lvl i nic nie załadowała w is, kupuje sm od graczy, aby mieć na pd, a inne rzeczy typu pety itd. można osiągnąć w grze. Gram ninją i jest mi ciężko, to fakt, ale zrobiłam sobie już eq i powoli daję radę expić i nie potrzebuje wydawać pieniędzy. 

Więc serwer na pewno nie jest pod IS. Kolejną sprawą są bossy, ludzie opanujcie się, one się respią na prawdę bardzo często i nie widzę potrzeby zwiększania ich ilości, niech choć odrobinę będzie utrudnienie, bo serwer szybko się znudzi. 

Każdy server jest pod isbo czerpią z niego zyski, owszem jeden mniej, drugiza to więcej. Może is jest tani w tym masz racje,ale to nie znaczy że nic nie zarabiają i server stoi dobroczynnie. Askoro osoby ładują w ten is, jest mnóstwo skarg itd. to chyba jest to wskazówka że trzeba coś zmienić. Co do bossów to, jak sama mówisz masz 180lv więc bez problemu możesz wbić na mape low lv i ubić komuś bossa. Jedyne osoby chyba które nie narzekają na dropto takie które wybiły się na początku,gdy osob online było 700. Teraz jest tych osób 2x więcej i server niestety nie jest dostosowany pod taka liczbę osób.

Opublikowano

Jak to nie możesz ? 

pisze że łaczy z serwerem czy cu ?

no pisze ze łączy i tak stoi caly czas nie da sie nic :/

Opublikowano

no pisze ze łączy i tak stoi caly czas nie da sie nic :/

@LuQser

Może nie masz pobranego patchera, jest na stronie głównej tam, gdzie jest klient do pobrania, pobierz, zaktualizuj i będzie git, tez tak miałem

Opublikowano

@LuQser

Może nie masz pobranego patchera, jest na stronie głównej tam, gdzie jest klient do pobrania, pobierz, zaktualizuj i będzie git, tez tak miałem

dzieki wielkie + dla ciebie kolego

Opublikowano

lepiej grac tutaj czy na temidzie?

Mi się ten server bardziej podoba aczkolwiek na temidzie łatwiej o ulepki itd, jedyny minus to is na czas. 

Opublikowano

Mi się ten server bardziej podoba aczkolwiek na temidzie łatwiej o ulepki itd, jedyny minus to is na czas. 

is na temidzie jest czasowy?

Opublikowano

is na temidzie jest czasowy?

Wszystko praktycznie na miesiąc i dodatkowo 4x pet z abs na klasy :D 

Opublikowano

Wartość ataku magicznego w itemach nie działa ...

Testowałem to moim szamanem smokiem z itemami na wartość ataku magicznego biłem tyle samo co bez tych itemów.

Proszę o poprawienie tego bo postacie takie jak szaman smok odstają w pvp :)

Opublikowano

Po 1 raport.

Po 2 gram bez IS bezmózgu i radzę sobie. Widocznie nawet z IS nie umiesz grać :)

A zaganiaj... leje po tym forum jak po tobie...

Nwm nie wiesz jaka postac mam lol ;(

Opublikowano

Kiedy naprawicie te przywolania, swoją drogą to naprawde swietny sposób wam przyszedł do głowy z nimi tylko żeby jeszcze działały

Opublikowano

Kiedy naprawicie te przywolania, swoją drogą to naprawde swietny sposób wam przyszedł do głowy z nimi tylko żeby jeszcze działały

Jutro rano ma to być ogarnięte. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...