Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MorieS.PL

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja za czym to napisałem to pomyślałem nie jak ty ja nie spędzam na komputerze 24/7 jak ty ja gram 2/3h dziennie i to 4/5 dni w tygodniu  zrozum praca 10h  6 dni  w tygodniu i obowiązki domowe mieszkam na wsi więc mam co robić dziś oczywiście jestem w domu z powodów osobistych więc pomyśl nie każdy ma na tyle czasu żeby siedzieć przed kompem i nie każdy pracuje przy komputerze i może se wejść kiedy chce w grę i czytać KU.  

1. Popracuj nad interpunkcją.

2. Grając 2/3h dziennie też można przeczytać tyle KU, ustal sobie godzine wejścia, tyle.

3. Każdy gra, ile mu się podoba, nie masz prawa się mnie czepiać o takie błahostki.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Popracuj nad interpunkcją.

2. Grając 2/3h dziennie też można przeczytać tyle KU, ustal sobie godzine wejścia, tyle.

3. Każdy gra, ile mu się podoba, nie masz prawa się mnie czepiać o takie błahostki.

omg uczony się znalazł.

lol jak mogę ustalić se godziny wejścia jak pracuje z dala od komputera ide do pracy 6 rano i wracam 16 popołudniu  i siedzę tak  od 18 do 20/21 przed kompem w tym gram max 2h i 4/5 dni w tygodniu.

zxc

Opublikowano

omg uczony się znalazł.

lol jak mogę ustalić se godziny wejścia jak pracuje z dala od komputera ide do pracy 6 rano i wracam 16 popołudniu  i siedzę tak  od 18 do 20/21 przed kompem w tym gram max 2h i 4/5 dni w tygodniu.

no to sorry ale to juz twój problem, jak zażyczyli sobie taki server to taki będzie, dla paru osób którym akurat nie pasuje bo "praca" no to trudno.

P4hS6w.png

Opublikowano

Reklama potężna, brakuje tylko jeszcze Wallander-a :-D

Mam nadzieje, że Administracja będzie działać na największych obrotach aż do końca dni serwera...

PZDR - [GTR]

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Reklama potężna, brakuje tylko jeszcze Wallander-a :-D

Mam nadzieje, że Administracja będzie działać na największych obrotach aż do końca dni serwera...

PZDR - [GTR]

Próbuje się kontaktować z wallanderem, ale wątpię że przyjdzie w 1 tygodniu, może uda nam się go przekonać nic nie obiecuję.

estrdtfgjkl;"{Pioiuuyhdtcgj.jbk/kl/;7tygjlkml,./

What?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Rozumiem, że osoby typu Hooltras, True, Kretovsky itp. robią serwery, bo kochają to robić, a pieniądze przeznaczane są na dzieci w Afryce? Nie ma takiego czegoś jak serwer robiony dla przyjemności, chyba że ktoś lubi być ciągle na minusie i dopłacać. 

Podobnie jest z nagrywaniem na YT i mówieniem jak wbijasz daną ilość widzów : Nie spodziewałem się tego, że będę miał aż "X" widzów. Chyba logiczne że dążyłeś do tego, tak samo jest z serwerem, po coś on stoi.

Hooltras i Kret to dobrzy sponsorzy, i widać po nich że nie wyłącznie hajs się liczy. Co do true, zdecydowanie odwrotnie :)

Czekam na start serwera, zobaczymy co to takiego wyjdzie :D

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

To co tutaj się odjebało to aż muszę ci pogratulować. Pomysł dobry, surek debilu XDDDDD Ale bonusa BGC nie przebijesz :D

Zobaczymy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Jedno pytanko - może padło a może ślepota uderza - nie będzie problemów z przelewami zza granicy? Mam na myśli Franki.

Pozdrawiam

Opublikowano

Na moje oko podobne do Balmory takiej co byla kiedyś, ale to moje zdanie.

Zagram na pewno !! 

Ile ku do G1 ? I o ktorej start [godzinie] ?

Spis YouTuberów:

- Żizej
- Uzurpator
- DIIM2
- R3spect
- Małysz
- NoPerfect
- Sh4ke
- Harper
- ThailGT
- AdaśAkaBambi
- ZabQ
- Kirek
- Legalizator
- Tream
- Bubbex
- xMateox
- Zakrecony
- Waffel

Ładnie.. z 1k graczy na pewno będzie ;)??
Opublikowano

Czytając zapowiedź w głowie ciągle gra mi jedna piosenka: Maryla Rodowicz- Ale to już było.
Nie widzę nic, czym serwer miałby się wyróżniać, ot taka zbitka tego co jest na innych, na których nie gracie bo to "syf". Mimo to powodzenia.

Opublikowano

Nie wiem, po cholerę jest wsadzany ten switchbot na serwery Hard lub Medium, kiedyś to było normalne że się bonowało kilka godzin i dobrze wybonowane itemy coś kosztowały, a nie każdy ma 4x15 + hp. Do tego, czy muszą być przeróbki broni z 30 na 55? Zauważyłem że odrzuca to dużo osób, jeszcze jakby to jakoś wyglądało, a tutaj to.. Nie komentuje. 

lownfast

Opublikowano

Mr.Kakarotto, w 29 Kwi 2015 - 14:50, powiedział:snapback.png

estrdtfgjkl;"{Pioiuuyhdtcgj.jbk/kl/;7tygjlkml,./

What?

a bo się trochę wkur***** i napisałem post za który bym dostał bana prem pewnie na tym forum i edytowałem go i klikałem co popadnie no ale wszedłem na FB i zobaczyłem post który mnie bardzo ucieszył bo przypomniał mi lata dzieciństwa a był to post o nowej serii Dragon Ball która rusz w lipcu jest to " Dragon Ball Super " więc przez następne  kilka dni nic mnie nie zdenerwuje.   

zxc

Opublikowano

Mr.Kakarotto, w 29 Kwi 2015 - 14:50, powiedział:snapback.png

What?

a bo się trochę wkur***** i napisałem post za który bym dostał bana prem pewnie na tym forum i edytowałem go i klikałem co popadnie no ale wszedłem na FB i zobaczyłem post który mnie bardzo ucieszył bo przypomniał mi lata dzieciństwa a był to post o nowej serii Dragon Ball która rusz w lipcu jest to " Dragon Ball Super " więc przez następne  kilka dni nic mnie nie zdenerwuje.   

Urzekła mnie ta historia, naprawdę interesujące. Kontynuuj

Opublikowano

Urzekła mnie ta historia, naprawdę interesujące. Kontynuuj

pff nie wkur**sz mnie .

cwaniak zdjęcie czyjeś wstawił i to z podłożoną ręką pod biceps żeby wydawał się większy i cwaniak a po za tym malutka ta łapka u nas w ekipie z siłki najmłodszy co  ma 17 lat ma większą  tu widać max 40 cm sam mam 48 cm  i nie jestem cwaniakiem bo wiem że są tacy co mają dużo w łapie  a nic w głowie i są tacy co mają mało w łapie a potrafią najebać tym co mają od hu ja w łapie,wiec skończ to gówniarskie zachowanie.

zxc

Opublikowano

Na moje oko podobne do Balmory takiej co byla kiedyś, ale to moje zdanie.

Zagram na pewno !! 

Ile ku do G1 ? I o ktorej start [godzinie] ?

Spis YouTuberów:

- Żizej

- Uzurpator

- DIIM2

- R3spect

- Małysz

- NoPerfect

- Sh4ke

- Harper

- ThailGT

- AdaśAkaBambi

- ZabQ

- Kirek

- Legalizator

- Tream

- Bubbex

- xMateox

- Zakrecony

- Waffel

Ładnie.. z 1k graczy na pewno będzie ;)??

Najważniejsze, że jest DIIM2 i Tream

10ku do G1

Start 1maja o godz. 18:00

the_fast_and_the_furious_brian_by_akyany

тнє иувυ

Opublikowano

Tylko czasem reklamy u Weeziego nie wykupujcie bo sie posram ^.^.

iZumi współwłaściciel?

Ile razy mam pisać nie ma mnie w teamie moriesa. 

Kiedy reje? 

­

6222704500-1434194730.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...