Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MorieS.PL

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

też mam tak samo z tymi lagami w DT na 7 piętrze i pewnie dużo dużo graczy którzy sa jeszcze na starych maszynach... albo laptopach <ja> ...

Pytanie jeszcze mam: Czy będą udostępnione pliki że w v2 lub v3 zamiast pająków będą psy. Własnie po to aby mniej lagowało... :D

Zrobimy psy możliwe.

Tez mam lagi na 7 pietrze w dt , usuncie te moby one sprawiaja niepotrzebne lagi ...

Zrobimy psy możliwe.

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Surek a powiesz mi, dlaczego tyle osób hejtuje ten serwer?? Pod każdą zapowiedzią na YT jest praktycznie tyle samo łapek w dół co w góre.

Opublikowano

Surek a powiesz mi, dlaczego tyle osób hejtuje ten serwer?? Pod każdą zapowiedzią na YT jest praktycznie tyle samo łapek w dół co w góre.

Multi konta kolego, serwery konkurencji boją się o swoich graczy normalne ;f

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Czemu na forum jest tak mało ludzi ?? w stosunku do FB / Reklamy servera myślałem, że na forum spotkam z minimum 100 użytkowników a jest zaledwie 22 ;o

P4hS6w.png

Opublikowano

No zgłoś te multi konta pajacu, bo teraz to dojebałeś jak dzik o sosne.

Opublikowano

Jak może zgłosić multi konta na youtubie? 

Nie może bo w regulaminie youtube nie ma czegoś takiego jak zakaz robienia 2 kont.  

Chyba mu się z mpc pomyliło :D 

Kiedy będzie skin na forum? 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Bo jego serwery to dno. Kto grał na jego serwerach to o tym wie, że na surka serwery nie ma po co wbijac :)

Multi konta hahahahhahaha surek powinieneś pójśc do lekarza, bo chyba od tego słońca Ci mózg przegrzało.

Jest się o co bac :O może na starcie będziecie mieli dużo graczy, ale ciekawe ile zostanie po tygodniu / dwóch tygodniach xD

@ Kiedy start? Jak długo siurku będziesz się zajmował serwerem? Przez pierwszy jego tydzień, a potem kolejny serwer?

Opublikowano

Bo jego serwery to dno. Kto grał na jego serwerach to o tym wie, że na surka serwery nie ma po co wbijac :)

Multi konta hahahahhahaha surek powinieneś pójśc do lekarza, bo chyba od tego słońca Ci mózg przegrzało.

Jest się o co bac :O może na starcie będziecie mieli dużo graczy, ale ciekawe ile zostanie po tygodniu / dwóch tygodniach xD

@ Kiedy start? Jak długo siurku będziesz się zajmował serwerem? Przez pierwszy jego tydzień, a potem kolejny serwer?

Dzięki za podbijanie prezki!

Widać nienawiść polaczków cebulaczków że komuś się udaje ;/

Kiedy zrobicie pobieranie klienta? Chciałbym go mieć na starcie a nie po.

W środę/czwartek.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie, interesuje mnie jedynie jak wygląda sprawa z tymi petami, te bonusy są na postaci gdy pet jest odwołany? Pety są na określony czas? Czy można handlować petami, ulepszeniami do nich ?

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Serwer zapowiada się świetnie, interesuje mnie jedynie jak wygląda sprawa z tymi petami, te bonusy są na postaci gdy pet jest odwołany? Pety są na określony czas? Czy można handlować petami, ulepszeniami do nich ?

Pety sa na 30dni, gdy pet jest odwołany bonusy znikają, tak można handlować Wzmocnieniami petów.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Grafika w Prezentacji wygasla .

Z tego co widzialem u Youtuberow w "mini prezentacji" na serwerze nic Ciekawego nie ma i co przyciaga uwage graczy wiec

Nie polecam ale Powodzenia :)

Opublikowano

Grafika w Prezentacji wygasla .

Z tego co widzialem u Youtuberow w "mini prezentacji" na serwerze nic Ciekawego nie ma i co przyciaga uwage graczy wiec

Nie polecam ale Powodzenia :)

Już działa grafika

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

ciekawa propozycja, rozważę miejmy nadzieje pozytywnie 

Mogę zaświadczyć, że serwer nie padnie. Przewidujemy sporą ilość graczy i postaramy się tą ilość utrzymać. Każdy kto chciałby zagrać właśnie na takim typie serwera na pewno będzie grał. Nowości jest parę na serwerze ale będziemy oczywiście wprowadzać jakieś dodatkowe nowości jeśli gracze będą chętni na nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...