Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MorieS.PL

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ouuu, ciekawy server się szykuje. Może zawitam. Ciekawa reklama. ;)

Dzięki, staramy się o rozgłos :)

Serdecznie zapraszamy wszystkich do komentowania :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam, ponieważ Surek jest jedną z osób, która ma kilka serwerów i o każdy dba jak najbardziej tylko potrafi ;). Powodzenia ze serwerem, ciekawa prezentacja duuuuuuża reklama będzie jakieś 1,5k graczy :).

Opublikowano

Nie polecam tylko ze względu na surmistrza.

Pliki Exaliona, sensu wykonał jak zawsze sporo dobrej roboty, tak samo przy game. Stabilność będzie. Problem jest po stronie administracji. Serwer może i będzie miał graczy, ale liczba z 1000 spadnie do 200 szybciej niż na Vesteris [*].(Dlaczego? 0 zaangażowania administracji) Surek to typowy oszust, 5 serwerów na raz, mówi, że żaden nie jest jego "Ja to tylko sponsoruje". W skrócie mówiąc te serwery są twoje, więc o co tobie chodzi? Surek skończ. Nic do Ciebie nie mam, ale nie oszukuj graczy. Dzięki. Pozdrawiam i życzę powodzenia, może coś się zmieni.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

K***a odezwał się technik xD XD nie wiem czy wiesz, ale kazdy moze miec ile chce serverow i gówno ci do tego, idz na swoją lastivie gdzie gra 1 osoba (ty)

Serwer polecam napewno wbiję powodzenia, Surek :P

Opublikowano

Serwer ok ale najgorsza rzecz wg mnie to czasowe pety :/ 

Zawitam na serwer 1 maja, można się jakoś dostać na betę obczaić czy wołać ekipkę czy coś ? :p

Opublikowano

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

K***a odezwał się technik xD xD nie wiem czy wiesz, ale kazdy moze miec ile chce serverow i gówno ci do tego, idz na swoją lastivie gdzie gra 1 osoba (ty)

Serwer polecam napewno wbiję powodzenia, Surek :P

Ja nie gram na żadnej lastivii, wytłumacz mi tylko czemu sapiesz do mnie skoro ja jestem w stosunku do Ciebie spokojny? Tak Cię boli to, że zarobiłem sporo hajsu? Aham.... no tak, żyjemy w Polsce. Serwer padnie, bo to gówno, 1 dzień = 800os., 2 dzień = 400os. :) jak było na każdym serwerze srurka xdddddd

Opublikowano

Ja nie gram na żadnej lastivii, wytłumacz mi tylko czemu sapiesz do mnie skoro ja jestem w stosunku do Ciebie spokojny? Tak Cię boli to, że zarobiłem sporo hajsu? Aham.... no tak, żyjemy w Polsce. Serwer padnie, bo to gówno, 1 dzień = 800os., 2 dzień = 400os. :) jak było na każdym serwerze srurka xdddddd

Idź robić swojego Hel***2, i nie mów że to nie Twój serwer, bo dobrze wiem o tym. Zajmij się lepiej symlinkami bo coś Ci nie wychodzi :(

I nie okłamuj graczy że to serwer "Twojego kolegi" bo to już jest żałosne, nie miałem zamiaru Cie "hejtować" ale zostałem do tego zmuszony więc wyjdź zerze.

Serwer ok ale najgorsza rzecz wg mnie to czasowe pety :/ 

Zawitam na serwer 1 maja, można się jakoś dostać na betę obczaić czy wołać ekipkę czy coś ? :P

Zapraszamy

Pliki exaliona dokladnie sprawdzone czy nie ma jakiegoś backdoora ;d?

Nie ma :)

PS: Więcej Ci nie odpowiem...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ciekawie info. A od kogo to info, że 800 na start ? 2k to minimum 

Opublikowano

Można na jakąś bete czy coś? :P

Na pewno zawitam serwerek ciekawie się zapowiada, powodzenia na starcie :).

Również jeste, chętny na betkę :) Da się coś ogarnąć ?

Niestety bety nie będzie

Opublikowano

Bo to jest tak: Ten kto najmniej wie to najwiecej gada, spalić takich ludzi.

Hejtują fest bo od innego servera haah, wypie***lać do swoich z wiejskiej pucować czoło

P4hS6w.png

Opublikowano

Bo to jest tak: Ten kto najmniej wie to najwiecej gada, spalić takich ludzi.

Hejtują fest bo od innego servera haah, wypie***lać do swoich z wiejskiej pucować czoło

Po prostu nie ma od kogo wziąć reklamy bo wszyscy tutaj przychodzą :)

Opublikowano

Idź robić swojego Hel***2, i nie mów że to nie Twój serwer, bo dobrze wiem o tym. Zajmij się lepiej symlinkami bo coś Ci nie wychodzi  :(
I nie okłamuj graczy że to serwer "Twojego kolegi" bo to już jest żałosne, nie miałem zamiaru Cie "hejtować" ale zostałem do tego zmuszony więc wyjdź zerze.

Powiem tam... Serwer nie jest mój i zobaczysz to po starcie. Hejt na mnie nie robi żadnego wrażenia po tym jak dostałem po d***e za nic ;) Nie ruszy mnie teraz nic. Zresztą nie będę mówił kto ma zawsze reklamę za 10tys. i 200 graczy, a kto za 500zł i 800, ale spoko.

Pozdrawiam i też nie odpowiadam.

Opublikowano

Nie ma :)

PS: Więcej Ci nie odpowiem...

Dlaczego mi więcej nie odpowiesz? Po prostu z ciekawości zapytałem zeby być pewnym ze serwer bedzie stał a nie ktoś sie włamie i bedzie GG WP

Opublikowano

Powiem tam... Serwer nie jest mój i zobaczysz to po starcie. Hejt na mnie nie robi żadnego wrażenia po tym jak dostałem po d***e za nic ;) Nie ruszy mnie teraz nic. Zresztą nie będę mówił kto ma zawsze reklamę za 10tys. i 200 graczy, a kto za 500zł i 800, ale spoko.

Pozdrawiam i też nie odpowiadam.

Jeden serwer gdzie miałeś 900 online bardzoo dużo faktycznie rekordzisto.  Możesz nas w dzyndzel pocałować i edytować posty co minutę żeby wyszło na twoje. 

Surek kupił dużą reklamę żeby  przyjemniej się grało bo wiadomo czym więcej online tym łatwiej wszystko zdobyć, ile będzie online tego nikt nie wie.  Ja surkowi mówiłem, 1,6k około może wbije,  ale to tylko moje zdanie :) 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Chciałem jeszcze zapytać o drop medali w łatwym lochu. Ile zajmie mi dropnięcie ok. 15 medali ?? I jaki jest procent szans ze wejdzie?

Opublikowano

Jeden serwer gdzie miałeś 900 online bardzoo dużo faktycznie rekordzisto.  Możesz nas w dzyndzel pocałować i edytować posty co minutę żeby wyszło na twoje. 

Surek kupił dużą reklamę żeby  przyjemniej się grało bo wiadomo czym więcej online tym łatwiej wszystko zdobyć, ile będzie online tego nikt nie wie.  Ja surkowi mówiłem, 1,6k około może wbije,  ale to tylko moje zdanie :)

­

Ale po co my się wgl. kłócimy? Ja tego nie rozumiem. Nie mam nic do sura, a Ciebie nie znam. Chodzi mi tylko o to, że nie potrzebne te kupione martwe like na fanpage i ta denna reklama u żiżeja. Pewnie wbije 1k osób, ale czy to dużo z taką reklamą?

Dajmy spokój i tyle. Posty edytuje bo szybko pisze,a nic się w nich nie zmienia :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...