Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MorieS.PL

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie umiesz się zając dwoma serwerami, które już stoją, a kolejne tworzysz omg, porażka.

Nie polecam, serwer po miesiąciu zostanie olany tak jak inne jego serwery.

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie umiesz się zając dwoma serwerami, które już stoją, a kolejne tworzysz omg, porażka.

Serwer Kar*** jest mój więc? A lane*** stoi już trochę i ma się świetnie. 

Skąd wiesz, że serwer padnie po miesiącu? Teraz w gimbazjum uczą wróżenia z prezentacji serwerów? 

Za 30 zł SMS kupie peta i coś jeszcze? 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Skąd wiesz, że serwer padnie po miesiącu? Teraz w gimbazjum uczą wróżenia z prezentacji serwerów? 

­

Kar*** jest iZumiego z tego co wiem, od kiedy to jest twój serwer? Lane*** ma się świetnie 400 graczy no no.

@Ile graczy na start się spodziewacie? Ile serwer będzie stał?

Opublikowano

­

Po pierwsze nie napisałem, że padnie po miesiącu, tylko, że mu się znudzi, oleje go i stworzy następny - czytanie ze zrozumieniem się kłania.

Po drugie nie jestem na tyle naiwny, żeby uwieżyć, że tak nie będzie.

W tym momencie kończę konwersację, ponieważ tylko nabijam posty w prezentacji tego dennego servera i nie będę się zniżał do twojego poziomu. 

Opublikowano

Jakie serwery :O Ja mam swój jeden tylko, reszta sponsorowana to więc w czym problem?

Kar*** jest iZumiego z tego co wiem, od kiedy to jest twój serwer? Lane*** ma się świetnie 400 graczy no no.

@Ile graczy na start się spodziewacie? Ile serwer będzie stał?

Powyżej 1.5k na pewno na start online :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

J*b*ć HEJTERÓW, .I. IM W DUPE 

Mam nadzieje, że serwer będzie na czas i wbijam z ekipą, Pooozdrroo dla lamusów grających na easy heeeeee

P4hS6w.png

Opublikowano

J*b*ć HEJTERÓW, .I. IM W DUPE 

Mam nadzieje, że serwer będzie na czas i wbijam z ekipą, Pooozdrroo dla lamusów grających na easy heeeeee

Chyba nie znasz surka i nie grałeś na jego serwerach, nie wiesz co mówisz, ale się przekonasz, może i na start z tej reklamy będzie około 1.5k graczy, ale ciekawe ile utrzyma się ta liczba graczy.

@jak często będą eventy?

Opublikowano

Chyba nie znasz surka i nie grałeś na jego serwerach, nie wiesz co mówisz, ale się przekonasz, może i na start z tej reklamy będzie około 1.5k graczy, ale ciekawe ile utrzyma się ta liczba graczy.

@jak często będą eventy?

No stary Ty mnie znasz! Bo przecież coś tam usłyszałeś i już mnie znasz no nieźle :)

Super server! Na pewno zawitam, powodzenia

:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No stary Ty mnie znasz! Bo przecież coś tam usłyszałeś i już mnie znasz no nieźle :)

Wcale Cie nie znam. Te twoje cwaniactwo na tsie, poza tym grałem na lane*** jak i kar***

@Dowiem się, jak często będą eventy?

Opublikowano

Surek=jakość, stabilność.

Polecam serwer oczywiście zawitam na starcie :_

Dzięki, zapraszam:)

Dziękuje :)

Wcale Cie nie znam. Te twoje cwaniactwo na tsie, poza tym grałem na lane*** jak i kar***

@Dowiem się, jak często będą eventy?

2 razy w tygodniu eventy :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie polecam tylko ze względu na surmistrza.

Pliki Exaliona, sensu wykonał jak zawsze sporo dobrej roboty, tak samo przy game. Stabilność będzie. Problem jest po stronie administracji. Serwer może i będzie miał graczy, ale liczba z 1000 spadnie do 200 szybciej niż na Vesteris [*].(Dlaczego? 0 zaangażowania administracji) Surek to typowy oszust, 5 serwerów na raz, mówi, że żaden nie jest jego "Ja to tylko sponsoruje". W skrócie mówiąc te serwery są twoje, więc o co tobie chodzi? Surek skończ. Nic do Ciebie nie mam, ale nie oszukuj graczy. Dzięki. Pozdrawiam i życzę powodzenia, może coś się zmieni.

Opublikowano

Surek zamiast zrobic porządne 2 serwery, to chce stawiac nie wiadomo ile. Wiadomo, że serwer najbardziej zarabia w pierwszym miesiącu jego istnienia, ale bez przesady, bo jeszcze twoje plany ( oprócz powstania 3 serwera - moriesa ) to jeszcze kar*** s2, iZumi coś tam jeszcze nagrywał z reaktywacji, gdzie znowu masz byc w administracji, a z tego co wiem, to na kari** nie jesteś tylko sponsorem :) Takie gadanie.. Tak samo kontakt z administracja jest ograniczony, a jak już się chce zgłosic surkowi błąd to się słyszy bluzgi, i że teraz nie ma czasu spierd****.

Nie zagram, nie polecam.

@ Czy będzie można coś wymienic np KD, za pelerynki?

Opublikowano

Twoje serwery:

-Latros,

-Isaric,

-Isaric s2,

-Laneris,

-Laneris s2,

-CorelisMT2,

-CorelisMT2 s2,

-MorieS,

-KarieS,

I z 10 innych gówien, nie sądzisz, że to przesada? Nie wiem twoja sprawa, ale tyle serwerów padło to ten też padnie. (Nie licząc Lanerisa, który ma 150os.).

Opublikowano

Twoje serwery:

-Latros,

-Isaric,

-Isaric s2,

-Laneris,

-Laneris s2,

-CorelisMT2,

-CorelisMT2 s2,

-MorieS,

-KarieS,

I z 10 innych gówien, nie sądzisz, że to przesada? Nie wiem twoja sprawa, ale tyle serwerów padło to ten też padnie. (Nie licząc Lanerisa, który ma 150os.).

Isaric S2 był mój wybacz surek tam nic nie robił tylko mi strony użyczył. 

Na kariesie mam od surka tylko game + zrobił jedną aktualizacje. 

Spójrz na siebie ile ty serwerów miałeś, a nie komuś wypominasz. 

­

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Isaric S2 był mój wybacz surek tam nic nie robił tylko mi strony użyczył. 

Na kariesie mam od surka tylko game + zrobił jedną aktualizacje. 

Spójrz na siebie ile ty serwerów miałeś, a nie komuś wypominasz. 

­

RalioS,AlioS2,Lastivia, Lastivia s2(stoi)

Opublikowano

RalioS,AlioS2,Lastivia, Lastivia s2(stoi)

Dobra chillout, miej sobie o mnie zdanie jakie chcesz ale na cholerę hejtować skoro nawet nie grałeś? :/ Nie szukam spin bo nie mam na to czasu... Wiec daj sobie siana

Serwer fajnie się zapowiada, ciekawe jak w praktyce :)

Polecam oraz życzę powodzenia.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ouuu, ciekawy server się szykuje. Może zawitam. Ciekawa reklama. ;) 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...