Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MorieS.PL

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale po co my się wgl. kłócimy? Ja tego nie rozumiem. Nie mam nic do sura, a Ciebie nie znam. Chodzi mi tylko o to, że nie potrzebne te kupione martwe like na fanpage i ta denna reklama u żiżeja. Pewnie wbije 1k osób, ale czy to dużo z taką reklamą?

Dajmy spokój i tyle. Posty edytuje bo szybko pisze,a nic się w nich nie zmienia :D

Od kiedy ja kupuje like proszę oto dowód:

dklktg.jpg

Płace ale za promo na facebooku ;/ wiec?

Ale Ty powiesz że kupuje Lajki no brawo!

djue0a.jpg

Jeżeli o coś kogoś oskarżasz to podaj chociaż dowód...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nic specjalnego, serwer jak każdy inny hard/medium szału nie ma :\

Jest, sam zobaczysz jak wejdziesz + jest bardzo duża reklama ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Mam tylko 1 pytanie. Dlaczego nie zajmiecie się 1 a dobrze serwerem, tylko zakładacie kolejny? :D

Na Lanerisie odkąd stoi ( jakieś pół roku albo wiecej ) bawią się do tej pory balansem klas więc sobie odpuścili i założyli drugi ;) 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Chciałem jeszcze zapytać o drop medali w łatwym lochu. Ile zajmie mi dropnięcie ok. 15 medali ?? I jaki jest procent szans ze wejdzie?

50% szans na pomyślne przeczytanie, a medale dropią dość szybko. Nie da się ustalić w jakim czasie. To zależy od szczęścia ale mogę zapewnić, że lecą szybko :)

Opublikowano

Jest, sam zobaczysz jak wejdziesz + jest bardzo duża reklama ;)

Reklama rzecz ważna, ale liczy się klimat :P Może wejdę na serwa i obczaję. 

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

System konny tragiczny.
Medale może i dropią jakoś szybko, ale oddawanie do Stajennego, który "przyjmuje średnio co kilka godzin" mi się nie kalkuluje, najlepiej byłoby co max 30 minut, ewentualnie godzinka, a jeszcze lepiej co 1s.
+ Certyfikaty, z IS'u rozumiem?

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

System konny tragiczny.

Medale może i dropią jakoś szybko, ale oddawanie do Stajennego, który "przyjmuje średnio co kilka godzin" mi się nie kalkuluje, najlepiej byłoby co max 30 minut, ewentualnie godzinka, a jeszcze lepiej co 1s.

+ Certyfikaty, z IS'u rozumiem?

Jest co sekunde.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Co jak co ale jakim debilem trzeba być żeby wyjebać tyle na reklamę na taki gotowy serwer? Nie ma tutaj nic ale to nic nowego.. I kiedy wy wielcy technicy się nauczycie że reklama u tych " jutuberkow " od majnkrafta itp... Nic nie da? Wielkie bum na starcie po tygodniu klapa i trzeba to zamiesc pod dywan...

Opublikowano

Proponuje wywalić w DT moby na piętrze gdzie sie leje metki 70lvl bo ludzie ze słabymi komputerami nie dadzą rady zlurować tam do sciany i ich wywala albo laguje fest.

P4hS6w.png

Opublikowano

@SuReeK

Czemu na start nie dostaję się butów ?

Usuńcie moby na 7 piętrze do czego one są wgl. prócz lagów i wkur***nia się na loganie - bo nie rozumiem ? 

Dostaje się, małysz miał założone już. U kogo widziałeś te lagi?

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Dostaje się, małysz miał założone już. U kogo widziałeś te lagi?

Sory ale u siebie ! ;_;

Więc nie popsuj mi gry i usuń je bo nie chce mi się grzebać w kliencie. 

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

też mam tak samo z tymi lagami w DT na 7 piętrze i pewnie dużo dużo graczy którzy sa jeszcze na starych maszynach... albo laptopach <ja> ...

Pytanie jeszcze mam: Czy będą udostępnione pliki że w v2 lub v3 zamiast pająków będą psy. Własnie po to aby mniej lagowało... :D 

P4hS6w.png

Opublikowano

Tez mam lagi na 7 pietrze w dt , usuncie te moby one sprawiaja niepotrzebne lagi ...

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...