Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] MorieS.PL

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawi mnie to zapewnienie eventów. Z tego, co wyczytałem o braku zainteresowaniu Surka serwerami nie będę się wypowiadał, nie znam. Na serwer na pewno zajrzę z kilkoma osobami, liczę na te eventy, mam nadzieję, że podołacie. ;)

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sureek, widze że hajsu masz od ch*ja, tylko skąd, ale to nie moja sprawa.

Sama reklama nie starczy, a na tym Moriesie nie ma nic nadzwyczajnego, nie mówie że nie wypali, ale nie będzie serwer jak to wiele osób mówi ,,serwer roku''. Ty Kariesa też sponsorujesz, bo nie wiem czy 130 online to wypał, jak to wiele osób mówi.

19497148051988657086.png

LINK W OPISIE

Opublikowano

Jedna dobra nowość tutaj to te bonowane pety.

Ale z systemem ulepszeń to mogliście bardziej się postarać, a nie tylko standard jak na pl'u.

I większość hardów też tak robi ;/

Reszte widziałem na innych serwerach, ale widać starania więc polecam :)

742949sygna_mpc.png

Opublikowano

Nie wiem jak tam z ulepszeniami <może nie doczytałem> ale fajnie by było gdyby na itemy np do 42lvl <poza hełmem> można było ulepszać do +6 bez tych zbędnych ulepszaczy ... mimo, że server Hard to i tak coś takiego by sie przydało... bo zawsze te dropienie tych wszystkich ulepszaczy jest masakryczne ;_;

Taka jest moja opinia... nie wiem jak innym by to pasowało.

P4hS6w.png

Opublikowano

Nie wiem jak tam z ulepszeniami <może nie doczytałem> ale fajnie by było gdyby na itemy np do 42lvl <poza hełmem> można było ulepszać do +6 bez tych zbędnych ulepszaczy ... mimo, że server Hard to i tak coś takiego by sie przydało... bo zawsze te dropienie tych wszystkich ulepszaczy jest masakryczne ;_;

Taka jest moja opinia... nie wiem jak innym by to pasowało.

Nie ma serwera Hard, gdzie nie trzeba ulepszaczy nawet na te itemy, które napisałeś wyżej.

Z tego, co wyczytałem drop ulepszaczy jest zwiększony, więc z ulepszaniem większego problemu miał nie będziesz.

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

Nie ma serwera Hard, gdzie nie trzeba ulepszaczy nawet na te itemy, które napisałeś wyżej.

Z tego, co wyczytałem drop ulepszaczy jest zwiększony, więc z ulepszaniem większego problemu miał nie będziesz.

ahmmm no to jeżeli zwiększony no to może dużego problemu nie bedzie. dzieki za info :)

P4hS6w.png

Opublikowano

Znam Troszku Surka bo grałem na jego jednym z serwerów 

Ogólnie nie polecam 

Lipa serwery a na Laneris tyle obiecywa z tego co wiem to o 2014 obiecywali nowe sety broni miały być 16 lutego tak ? no raczej tak.

Ale nie mieszajmy tu jego innych serwerów.JUz koniec Nie polecam

Robi Serwery Dla Hajsu

Opublikowano

Ogólnie nie polecam 

Lipa serwery a na Laneris tyle obiecywa z tego co wiem to o 2014 obiecywali nowe sety broni miały być 16 lutego tak ? no raczej tak.

Robi Serwery Dla Hajsu

Jest hejt jest fejm!

@dzisiaj zostanie dodany do pobrania trailer :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ogólnie nie polecam 

Robi Serwery Dla Hajsu

Rozumiem, że osoby typu Hooltras, True, Kretovsky itp. robią serwery, bo kochają to robić, a pieniądze przeznaczane są na dzieci w Afryce? Nie ma takiego czegoś jak serwer robiony dla przyjemności, chyba że ktoś lubi być ciągle na minusie i dopłacać. 

Podobnie jest z nagrywaniem na YT i mówieniem jak wbijasz daną ilość widzów : Nie spodziewałem się tego, że będę miał aż "X" widzów. Chyba logiczne że dążyłeś do tego, tak samo jest z serwerem, po coś on stoi.

Opublikowano

Gram na serwerach suraka od czasów AmbrozjiMT2.

Z gościem lipy nie ma.

Serdecznie polecam go oraz serwer.

Również, gdy trzeba potrafi czegoś nauczyć, np. postawić ts'a. ;d

Pozdro Arknes

Opublikowano

Rozumiem, że osoby typu Hooltras, True, Kretovsky itp. robią serwery, bo kochają to robić, a pieniądze przeznaczane są na dzieci w Afryce? Nie ma takiego czegoś jak serwer robiony dla przyjemności, chyba że ktoś lubi być ciągle na minusie i dopłacać. 

Podobnie jest z nagrywaniem na YT i mówieniem jak wbijasz daną ilość widzów : Nie spodziewałem się tego, że będę miał aż "X" widzów. Chyba logiczne że dążyłeś do tego, tak samo jest z serwerem, po coś on stoi.

I w końcu osoba która dobrze powiedziała! Przyjemność to jest dla graczy którzy grają na nim lecz technicy, graficy i co ważniejsze reklama można powiedzieć ''pracuje'' aby to się rozwijało. Wiadomo każdy czerpie z tego gotówkę jak i reklama a w szczególności sam twórca. Gdyby serwery by nie zarabiały nie byłoby takich znanych sponsorów jak właśnie Surek, hool, true, kret i wgl. Także czy to serwer pod hajs, czy wgl to nie ma co zwracać uwagi bo każdy serwer chce zarobić. Tyle z mojej wypowiedzi dziękuję. 

Opublikowano

Kiedy będzie dostępna rejestracja?

Kiedy będzie można kupić smy?

Rejestracja prawdopodobnie będzie jutro i SM raczej w ten sam dzień będzie można kupić.

Opublikowano

czytam prezke już byłem pewny że zagram na 100% ale do czytałem do umiejętności i zwątpiłem tyle czasu na ku i do tego nie działają  zwoje ani rady i najlepsze 50% na pomyślne lol no ale czytam dalej a tu bony wartości jak na global i  to mnie całkiem  odrzuciło od zagrania więc nie zagram  ale życzę powodzenia. 

zxc

Opublikowano

czytam prezke już byłem pewny że zagram na 100% ale do czytałem do umiejętności i zwątpiłem tyle czasu na ku i do tego nie działają  zwoje ani rady i najlepsze 50% na pomyślne lol no ale czytam dalej a tu bony wartości jak na global i  to mnie całkiem  odrzuciło od zagrania więc nie zagram  ale życzę powodzenia. 

Dokładnie w 100% sie z Tobą zgadzam. Oby to jeszcze zmienili bo szkoda żeby dużo osób odpadło. 

Opublikowano

Najpierw pomyśl, zanim coś napiszesz.

Zakładając, że dziennie przeczytasz te 3 KU, raz wejdzie 1 książka na dzień, raz może 2, a nawet i 3, to w tydzień masz G z palcem w "..." .

Szłem łąką,
Kwiaty pachły,
Ona mnie odepchła.

Opublikowano

ja za czym to napisałem to pomyślałem nie jak ty ja nie spędzam na komputerze 24/7 jak ty ja gram 2/3h dziennie i to 4/5 dni w tygodniu  zrozum praca 10h  6 dni  w tygodniu i obowiązki domowe mieszkam na wsi więc mam co robić dziś oczywiście jestem w domu z powodów osobistych więc pomyśl nie każdy ma na tyle czasu żeby siedzieć przed kompem i nie każdy pracuje przy komputerze i może se wejść kiedy chce w grę i czytać KU czyli tak jak w moim przypadku to do G będę  robił  np zasadzkę z 30/40 dni za tyle dni to max lvl wbije ale co to za exp jak skille na M i max lvl i nie mam szans z nikim w pvp bo ja mam skille np m7/m9 może jeden na G a ci co mają czas to w 10/15 dni i minimum 1 skill na P mają więc pomyśl zanim coś napiszesz. 

zxc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...