Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Rabbit.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby nie te gówniane Sety Broni do pvp to bym zagrał.. 
Nie wiem co jest w nich fajnego, w sumie nic w nich nie ma. Tandeta :D

Zmienicie to?

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na pierwszej osłonie serwera i serwer był dosyć okej, przyjemny interfejs, mapy i bronie. W sumie to mogę polecić serwer, jeżeli ktoś szuka easy no i powodzenia życzę oby wam się serwer rozwijał ;) 

xD 

Opublikowano

Zastanawiam się czy zagrać. Dużo online? Jest jakaś reklama? 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Zastanawiam się czy zagrać. Dużo online? Jest jakaś reklama? 

Fajnie się gra ale online jest 300 osób. Serwer godny polecenia i wpadaj ale co do dalszego rozwoju to administracja milczy. 

Opublikowano

Jak widać administracja ma ten serwer za przeproszeniem w d*pie. Zero reklamy. Zero kontaktu z ludźmi. Z dnia na dzień coraz mniej osób. Zrobili to samo co z 1 odsłoną. Polecieli na is i tyle. Niech sie dzieje co chce. Przestaje tam grac jak większość osób. Szkoda.

;p

Opublikowano

Jak widać administracja ma ten serwer za przeproszeniem w d*pie. Zero reklamy. Zero kontaktu z ludźmi. Z dnia na dzień coraz mniej osób. Zrobili to samo co z 1 odsłoną. Polecieli na is i tyle. Niech sie dzieje co chce. Przestaje tam grac jak większość osób. Szkoda.

Jestem tego samego zdania i zrobilem tak jak ty ;)

4uc581.jpg

Opublikowano

Serwer przez administrację został olany, nie polecam zaczynac tam gry, a Ci co zaczęli niech stamtąd uciekają i nie tracą czasu.

Nie polecam, administracja olała serwer całkiem.

Opublikowano

Hej spokojnie nic nie olaliśmy, już działamy!

Od dzisiaj zabieramy się za wszystkie poprawki związane z serwerem/forum itd.

Przez kilka dni cały zespół był mało dostępny, ale to się zmieni ponieważ wszyscy mamy już wolne!

Pozdrawiam w imieniu całego zespołu.

Opublikowano

Dajcie raty expa... Chociaz 30%.. Mamy weekend, więc więcej osób ma czas na granie :)

Z tego co widzę odbywa się jakiś event na ts, nie jestem wtajemniczony za chwile wszystkiego się dowiem.

Ale odpowiadając na twój post, oczywiście że raty się pojawią już od godziny 18:00.

Wszystko po 30%!

Opublikowano

Naprawdę serwer godny polecenia i zagrania na nim.

Ludzi gra coraz więcej i oczywiście ogarnięta Administracja praktycznie cały czas online.

Zapraszam każdego na serwer i pozdor dla Cycucha i Espady :*

CganGzY.png

Opublikowano

Naprawdę serwer godny polecenia i zagrania na nim.

Ludzi gra coraz więcej i oczywiście ogarnięta Administracja praktycznie cały czas online.

Zapraszam każdego na serwer i pozdor dla Cycucha i Espady :*

Administracja prawie caly czas online ? Ciekawe kiedy ani razu admina w grze nie widzialem , serwer olali , wow dali raty super naprawde

4uc581.jpg

Opublikowano

No to mało grasz :D

Dziś nawet o 4 w nocy jak ktoś na chacie robił dym to GM pisał ;)

Mi też serwer się bardzo podoba, dobra atmosfera, fajne pvp, nie nudzi się ale niestety zrezygnowałem z niego. Admin ma taką aktywność, że nawet nie odpowiada na pytania w tym wątku co już mu odbiera gracz, nie robią reklamy, liczba graczy powoli spada, Serwer nieważne jak dobry by był to padnie bez graczy i niestety z Moyes.pl tak właśnie będzie. Pewnie powoli się pogrąży, bo zły nie jest ale no cóż najwięcej roboty jest po starcie serwera, a nie w czasie jego budowy o czym administracja zapomniała. 

Opublikowano

Serwerek godny uwagi i polecenia. Exp nie jest zbyt prosty dzięki czemu nie nudzi się gra. EQ też aby porobić to trzeba chwilkę posiedzieć na odpowiednim lvl a nie expić na tak zwaną "pałę". Polecam i zapraszam do Schinsoo nick rZYT :)

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...