Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Rabbit.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przerwa 21.04.2015r. 04:00

-Naprawiono teleportacja w zapisanych pozycjach na pustynie;

-Naprawiono zbroję na 1 lv dla ninja (ikona);

-Dodano kupony SM do item-shopu;

-Dodano zwój zmiany profesji do item-shopu oraz za punkty MP w grze;

-Zmniejszono czas respu kwiatów;

-Poprawiono szansę na zdobycie kwiatu;

-DMG potworów na mapie 180 zostało zmniejszone;

-Drop z ripera został zwiększony (ulepszacze);

-Kostiumy bojownika dostępne za MP mają teraz wbudowany bonus 10% na potwory oraz są na 5 dni;

Jeżeli chodzi o drop na przedziałach lv, dzisiaj będziemy to wprowadzać ponieważ wymaga to dodatkowych testów aby uniknąć błędów.

Wymagane jest uruchomienie patchera.

Pozdrawiamy.

Opublikowano

Przerwa 21.04.2015r. 04:00

-Naprawiono teleportacja w zapisanych pozycjach na pustynie;

-Naprawiono zbroję na 1 lv dla ninja (ikona);

-Dodano kupony SM do item-shopu;

-Dodano zwój zmiany profesji do item-shopu oraz za punkty MP w grze;

-Zmniejszono czas respu kwiatów;

-Poprawiono szansę na zdobycie kwiatu;

-DMG potworów na mapie 180 zostało zmniejszone;

-Drop z ripera został zwiększony (ulepszacze);

-Kostiumy bojownika dostępne za MP mają teraz wbudowany bonus 10% na potwory oraz są na 5 dni;

Jeżeli chodzi o drop na przedziałach lv, dzisiaj będziemy to wprowadzać ponieważ wymaga to dodatkowych testów aby uniknąć błędów.

Wymagane jest uruchomienie patchera.

Pozdrawiamy.

No to pojechaliscie z ta zmiana profesji. Jakby byla od poczatku serwa to luz. Czlowiek sie meczy healerem przez 3 dni a tu takie cos. Chyba sobie odpuszcze. Albo chociaz wprowadzcie limit jakis do 120lv ze zmiana profesji..

;p

Opublikowano

post_online.png Rabbit.

Po spachowaniu klienta dostaję zwrot w postaci crashu :

78094316009621463635.jpg

89544802422641974268.jpg

WTf ?? Ktoś coś , gdzieś ?? 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Kto króluje w pvp? Dużo ludzi? Można ss z m1?

Masz licznik na stronie

4uc581.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem prezentacja swietna wszystko opisane od a do b. Ja pod wzgledem serverow ogladam sety broni i zbrojek (tak glupek ze mnie -D) Na tym serverze zbroje i bronie sa przepiekne napewno zagram gwarancja 100%

A teraz cos dla hejterow Mam 13 i gram w metina/czasami minecrafta cs'go diablo 3. jesli ktos chce pograc to pw me glos mam ogarniety nie piszcze jak wykastrowany byk

Opublikowano

Moim zdaniem prezentacja swietna wszystko opisane od a do b. Ja pod wzgledem serverow ogladam sety broni i zbrojek (tak glupek ze mnie -D) Na tym serverze zbroje i bronie sa przepiekne napewno zagram gwarancja 100%

A teraz cos dla hejterow Mam 13 i gram w metina/czasami minecrafta cs'go diablo 3. jesli ktos chce pograc to pw me glos mam ogarniety nie piszcze jak wykastrowany byk

xD sorry za off, ale uśmiałam się

Takie pytanko do tematu, bardziej ogólne, czy każdy serwer (nie wiem czy ma znaczenie easy, czy dość świeży..) musi mieć taki sam skład osób ''rzondzoncych'' na forum? Gdzie nie wchodze sprawdzać to te same nicki, ten sam spam.. ludzie zdecydujcie się na jedno, nie chce was wszędzie mieć  :huh:

Opublikowano

Na 1 odsłonie grało mi sie super i chetnie bym tu zaczal, ale mam kilka pytan.

Planujecie jakąś reklame?

Jak z eventami?

Zmienialiscie cos w serwerze?

Opublikowano

Mam problem sciagnalem juz z kazdego mozliwego zrodla tego moyesa i wyskakuje mi plad bez patchowania i po spatchowaniu co mam zrobic? Server jest fajny a ja kuzwa nie moge pograc :/

Opublikowano

Na 1 odsłonie grało mi sie super i chetnie bym tu zaczal, ale mam kilka pytan.

Planujecie jakąś reklame?

Jak z eventami?

Zmienialiscie cos w serwerze?

Zmiany nie wszystkie wypisaliśmy w prezentacji, bardziej zmiany to tryb gry.

Co do reklamy to tak jak wyżej zizej itp.. coś może się jeszcze pojawić.

Eventów było kilka jak do tej pory ponieważ serwer jest świeży.

Opublikowano

Rabbit bylo mowione ze dungi sa edytowane zeby robilo sie je szybciej , jednak sa takie same jak na 1 odslonie serwera . Bedzie to edytowane ??

4uc581.jpg

Opublikowano

Rabbit bylo mowione ze dungi sa edytowane zeby robilo sie je szybciej , jednak sa takie same jak na 1 odslonie serwera . Bedzie to edytowane ??

Hej jest to poprawione, tylko w inny sposób. Zdecydowaliśmy że długość zostawimy ale damy 100% na drop ulepka oraz podwójny drop :)
Opublikowano

Hej jest to poprawione, tylko w inny sposób. Zdecydowaliśmy że długość zostawimy ale damy 100% na drop ulepka oraz podwójny drop :)

A jeszcze pytanie zwoje sm dropia tylko z smierci czy z dalszych bossow takze ? Dropia tylko zwoje 60 sm , czy wieksze wartosci tez ??

4uc581.jpg

Opublikowano

A jeszcze pytanie zwoje sm dropia tylko z smierci czy z dalszych bossow takze ? Dropia tylko zwoje 60 sm , czy wieksze wartosci tez ??

Tylko 60, ostatnie bossy :)
Opublikowano

Zmiany nie wszystkie wypisaliśmy w prezentacji, bardziej zmiany to tryb gry.

Co do reklamy to tak jak wyżej zizej itp.. coś może się jeszcze pojawić.

Eventów było kilka jak do tej pory ponieważ serwer jest świeży.

Serwer perełka ale co to za podejście, że może reklama będzie. Powinna być jak najszybciej i pewna w 100%, bo wtedy na pewno serwer bardzo długo postoi, a aktualnie mając 300 graczy nie wiadomo co z nim będzie.

Opublikowano

Tylko 60, ostatnie bossy :)

A jaki % na drop ? :)

4uc581.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...