Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Rabbit.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nawet Wam się forum nie chciało robić tylko od Siela wszystko   :)

Administracja no-namów, pliki już były, forum od Siela - macie coś swojego prócz kodu Captcha w rejestracji? 

Marnie to wygląda, w dodatku nie macie reklamy :) mówisz, że najważniejsze aby dobrze wystartować. z 20 graczami na start na pewno nie będziesz miał problemów.

Macie jakiegoś ts czy też nie? Bo po co wykupić ts'a - c'nie? 

ttpng_wxsaxxe.png

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Faktycznie lepiej, jak rejestracje byscie szybciej włączyli, gdyż macie wtedy tak średnio na oko wgląd, na przewidywaną liczbe osób na starcie :P

@Matek1193

A czytałeś prezentacje, czy nie? Bo po co - c'nie?

Opublikowano

Nawet Wam się forum nie chciało robić tylko od Siela wszystko   :)

Administracja no-namów, pliki już były, forum od Siela - macie coś swojego prócz kodu Captcha w rejestracji? 

Marnie to wygląda, w dodatku nie macie reklamy :) mówisz, że najważniejsze aby dobrze wystartować. z 20 graczami na start na pewno nie będziesz miał problemów.

Macie jakiegoś ts czy też nie? Bo po co wykupić ts'a - c'nie? 

Polski naród jest nudny i przewidywalny. Poczekaj kurna do startu. W temacie jest obecnie120 osób, więc uwagi odnośnie graczy na start w liczbie "20" zachowaj dla siebie...

Opublikowano

Faktycznie lepiej, jak rejestracje byscie szybciej włączyli, gdyż macie wtedy tak średnio na oko wgląd, na przewidywaną liczbe osób na starcie :P

@Matek1193

W ważnych informacjach nie ma więc :) 

Polski naród jest nudny i przewidywalny. Poczekaj kurna do startu. W temacie jest obecnie120 osób, więc uwagi odnośnie graczy na start w liczbie "20" zachowaj dla siebie...

No sorry, 120 bo startujecie bez reklamy ;)

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

6/7 bon na klasy jest ? 

czy wgl jest 6/7 ?

Nie

@Matek1193

Na stronie głównej nic nie ma więc po co pierdolisz głupoty? 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

W ważnych informacjach nie ma więc :)

No sorry, 120 bo startujecie bez reklamy ;)

Twoim zdaniem na start będzie 20 grajków. Moim zdaniem +/- 300, to co napisałem, to była mała dygresja :P

Opublikowano

@Matek1193

Widzę, że totalnie ten serwer cię nie obchodzi, to powiedz mi, co ci tak zależy na tym, czy ma on reklamę czy nie? Skoro nie masz zamiaru tu grać - nikt cię nie zmusza, ani nawet nie prosi o to. Chcesz, to graj gdzie indziej, nie chcesz to nie graj w ogóle.

Co do TSa, na stronie głównej masz w dwóch miejscach podany TS3.

W prezentacji:

53914672531044549628.png

Więc zanim zaczniesz się rzucać, zacznijmy od podstaw, czyli nauki czytania.

Opublikowano

Jeżeli IS jest 50% tańszy w porównaniu do poprzedniej odsłony, to ja nie chcę wiedzieć, ile wtdy kosztował ten IS ;o

zdecydowaliśmy troszkę mniej niż 50, ale za to wszystkie kostiumy/fryzury nie są już na czas. Są na stałe.
Opublikowano

Jeżeli IS jest 50% tańszy w porównaniu do poprzedniej odsłony, to ja nie chcę wiedzieć, ile wtdy kosztował ten IS ;o

Właśnie miałem o tym napisać, prawie taki sam IS, te same kostiumy, fryzury, pety, różnica polega na dodaniu pieczęci lisa ? co do IS i tak nie wydaję pieniędzy na piksele, więc jak ktoś chce wydawać swoją kasę jego sprawa . 

Opublikowano

co jest wlaczam metka loguje mi sie postac i mi w********a.. ani k***a patcher nie dziala

Pewnie klient ci się źle pobrał lub wypakował, ile obecnie na mb?
Opublikowano

Sadząc po IS bez niego ani rusz ?? Kostiumy po 20% odp na ludzi , to samo w petach + 10 na wszystkie klasy (czyli na ludzi :D ) , fryzki +15% co razem nam daje 65% na ludzi + w tarczy , kolcach branzie ... hełmie czyli ponad 100% :D 

No ale zagram , nie przekreślam serwera zobaczymy co w praniu się okaże :)

Opublikowano

Sadząc po IS bez niego ani rusz ?? Kostiumy po 20% odp na ludzi , to samo w petach + 10 na wszystkie klasy (czyli na ludzi :D ) , fryzki +15% co razem nam daje 65% na ludzi + w tarczy , kolcach branzie ... hełmie czyli ponad 100% :D

No ale zagram , nie przekreślam serwera zobaczymy co w praniu się okaże :)

Z tego, co jest napisane w prezce, to kupony SM można zdobyć normalnie w grze z dropu.

@Rabbit.

Dlaczego ninja nie dostaje zbroi na start? Czy jest ona po prostu niewidzialna? :v

85jIPmm.png

Opublikowano

Dlaczego kickło z gry i nie można się zalogować ?? 

54169037467327365173.png

Opublikowano

Dlaczego kickło z gry i nie można się zalogować ??

? Błąd połączenia czy co

Z tego, co jest napisane w prezce, to kupony SM można zdobyć normalnie w grze z dropu.

@Rabbit.

Dlaczego ninja nie dostaje zbroi na start? Czy jest ona po prostu niewidzialna? :v

85jIPmm.png

Nie widać ikonki, będzie patch w nocy z wszystkimi poprawkami :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...