Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Rabbit.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy są jakieś zmiany odnośnie 1 wersji ? :)

Przeczytaj poprzednie posty to będziesz wiedział...

Na kliencie z poprzedniej edycji można grać?

Opublikowano

Przeczytaj poprzednie posty to będziesz wiedział...

Na kliencie z poprzedniej edycji można grać?

Grać teoretycznie można, ale na nowym jest kilka istotnych poprawek.
Opublikowano

­Serwer był bardzo dobry, pomijając bugi jak był w rękach Sielu, jak jest teraz? Nie mam pojęcia. Rabbit Ty chyba miałeś jakiś serwer niedawno, prawda?

Opublikowano

Pany skąd wy ceny wzięliście ? metal x1=1kk ? kamyk co robi skile na P = 20kk ? 200 zmianek = 1kk ?  :D robie wszystkie misje od początku, latam teraz na Ripka gdzie wejście na niego = 1kk. a w sakiewce swojej mam 8kk z haczykiem  :D czy wy mieszkacie na 5-tym piętrze i do pracy wychodzicie przez okno głową do dołu ? 

Opublikowano

Pany skąd wy ceny wzięliście ? metal x1=1kk ? kamyk co robi skile na P = 20kk ? 200 zmianek = 1kk ?  :D robie wszystkie misje od początku, latam teraz na Ripka gdzie wejście na niego = 1kk. a w sakiewce swojej mam 8kk z haczykiem  :D czy wy mieszkacie na 5-tym piętrze i do pracy wychodzicie przez okno głową do dołu ? 

Hej yang zwiększają się z poziomem co nie zmienia faktu że po nocnej przerwie z potworów będzie o wiele więcej yang ;)

Na tę chwilę, serdecznie nie polecam. Nie wiem czy tylko ja mam takie problemy czy nie, ale za co bym się nie złapał, to było to zbugowane.

Wypisz błędy a się je poprawi.
Pasjonat
Opublikowano

Dlaczego nie mogę pobrać klienta z hostingu dedykowanego jak i z mega?!

@Edit: Dobra, mam... antywirus to skur*ysyn xD

Opublikowano

Opyla się grać?
Ile online?
Co może mnie zachęcić do gry po mimo że nie lubię serwerów easy? 
Czy jest szansa że ten serwer jest spoko i po wbiciu 90 poziomu nie usunę go?

Jeśli jest mało ludzi,to oznacza że serwer jest zabezpieczony i cheaterów nie ma co stanowią + xXx Online xD.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Zwiększcie ten drop yang, przecież to jest chore, że w eq mam z hakiem ~10kk, a kamyk kosztuje 20, zmianki też nie lepiej.

Z tego co widzę,to nie opyla się grać jeśli yangi kijowo lecą :/,poczekam jeszcze z decyzją w takim bądź razie,jak coś naprawią odnośnie yang może zagram.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Pograłem troche na serwerze i gra się nawet fajnie lecz przez co drugą misję wywala postać i się buguje... 

Hajs leci słabo.

Misje zbugowane

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Poprawiony jest drop tych yang czy jeszcze nie?

Właśnie wstałem i już zabieram się za robotę :)

Przerwa niebawem wraz ze wszystkimi poprawkami które już zrobiliśmy wczoraj w nocy.

Zwiększcie ten drop yang, przecież to jest chore, że w eq mam z hakiem ~10kk, a kamyk kosztuje 20, zmianki też nie lepiej.

Owszem, jest zwiększony po restarcie serwera będzie dobrze.

Z tego co widzę,to nie opyla się grać jeśli yangi kijowo lecą :/,poczekam jeszcze z decyzją w takim bądź razie,jak coś naprawią odnośnie yang może zagram.

Doceniam, po restarcie zapraszam jeżeli nie grasz tylko z powodu yang :)

Pograłem troche na serwerze i gra się nawet fajnie lecz przez co drugą misję wywala postać i się buguje...

Hajs leci słabo.

Misje zbugowane

Hej, możesz podać jakie misje powodują te błędy (nazwy)

Będzie leciał ok :)

Opublikowano

Kiedy ma byc ten restart w celu powiekszenia dropu yang ??

4uc581.jpg

Opublikowano

Wbije i sprawdzę co i jak, bo prezentacja naprawdę mnie przekonała.

Trochę mało osób na starcie ale liczę, że coś się poprawi. Mam nadzieję,  że nie zawalicie startu i nie olejecie serwera. Jeśli teraz na szybko nie poprawicie błędów to później gdy serwer się ogarnie żadna reklama wam nie pomoże :) Do zwiększenia ilości graczy wystarczy utrzymanie dobrej opinii na tym forum, bo serwer jest świeży i więcej osób się nim interesuje. 

Mam nadzieje, że coś z tego będzie, bo od dłuższego czasu szukam świeżego serwera Easy, na którym ktoś będzie grał :) 

Powodzenia 

Opublikowano

Wbije i sprawdzę co i jak, bo prezentacja naprawdę mnie przekonała.

Trochę mało osób na starcie ale liczę, że coś się poprawi. Mam nadzieję, że nie zawalicie startu i nie olejecie serwera. Jeśli teraz na szybko nie poprawicie błędów to później gdy serwer się ogarnie żadna reklama wam nie pomoże :) Do zwiększenia ilości graczy wystarczy utrzymanie dobrej opinii na tym forum, bo serwer jest świeży i więcej osób się nim interesuje.

Mam nadzieje, że coś z tego będzie, bo od dłuższego czasu szukam świeżego serwera Easy, na którym ktoś będzie grał :)

Powodzenia

:) ciągle działamy.

Kiedy ma byc ten restart w celu powiekszenia dropu yang ??

Poprawiamy drobne błędy, jak tylko wszystko zakończymy damy informacje. Myślę że bedzie to ok godziny 14:00

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...