Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Rabbit.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie byłem przekonany do servera,ale teraz mogę z pełną świadomością stwierdzić : MIAZGA!

Yang nie leci masa,bo po cholere ma YANG mieć małą wartość?późniejsze wprowadzanie bryłek etc.. głupota i przejedzone myśląc dalej co to za frajda gdy każdy po 1 dniu ma wszystko perf bony,bo miałby na wykupienie 10k zmianek..Zresztą i tak maxy wchodzą,więc ciężko nie ma.

Osobiscie sam do 100 narzekałem na yangi,ale po tym lvl'u zacząłem robić misje,a z nich masa kasy leci.

MEGA DUŻO nowych misji,rajdy od 90 poziomu w żwyż (na 90 leci pd pod expa z is,i fryzurka)

Ogólnie server świetny.

Z Expem jest to bardziej już medium w okolicach 120i wyżej,ale zakładamy pd'ka i jedziemy.

Kontakt z administracją O DZIWO! dobry,i w przypadku błędu na jednym z dungeonów uprzejmie wysłuchali mnie jak i naprawili - dla Was na +!

Idąc dalej polecam ze względu na podejscie ADMINISTRACJI nie traktują graczy jako źródło zarobku,lecz jako osoby ważne,które uczestniczą

w życiu servera.

Idąc dalej W PEŁNI DZIAŁAJĄCA WIKI - coś świetnego,bo można w ciągu kilkudziesięciu sekund doczytać gdzie,i z czego jaki ulepszacz dropi.

Dodatkowo forum na którym jest baza poradników dot. zarobku,respów metinów/bossów etc.

Gra się na prawde bardzo przyjemnie!

Bardzo mocno polecam! :)

Opublikowano

Gra się świetnie, exp się nie nudzi, bo sporo ciekawych misji jest. Kasa niby kiepsko leci ale robiąc misje nie mam żadnych problemów z hajsem. Zrobienie perfect bonów zajęło mi tylko godzinę, wygodnie się gra, ciekawe dungi, boss'owie nie są zbyt mocni, każda klasa nadaje się do expa.

W końcu coś idealnego dla mnie :D 

Liczę tylko, że w końcu dojdzie do ~700 ludzi online. 

Opublikowano

Gram od wczoraj i musze stwierdzić , że całkiem spoko się gra. Ci co wyżej piszą , ze jest problem ze skilami na P to chyba im zapłacono aby zniechęcić innych graczy. Wystarczy robić misję ( na tym serverze to podstawa). Kasa również nie stwarza mi narazie problemów. Jedynie dziwi mnie marna liczna Online graczy - tylko 400 osób. Nie rozumiem dlaczego  ^^ Chyba słaba reklama , bo server naprawde bardzo fajnie sie prezentuje.

UggNk9.gif

Opublikowano

Jakby była porządna reklama i ludzie by się dowiedzieli o tym serwie. Byłoby jakieś 800 graczy online cały czas. Ludzie wbijać. !! =)

;p

Opublikowano

Dajcie trochę czasu a ludzie tutaj wpadną :) Nie wiem co można złego powiedzieć o tym serwerze, bo naprawdę w końcu prawdziwy Easy i tylko Easy.

Każdy inny serwer ma elementy 4fun czy też medium. Tutaj łatwo się expi ale nie tak, że w dwa dni max lvl, łatwo się robi eq (łatwo bony wbija i trochę dłużej ulepsza), dungi są proste ale naprawdę ciekawe, kasa nie zapierdziela tak, że handel odbywa się bez udziału niepotrzebnych yangów tylko coraz więcej sklepów stoi. Nowa perełka. 

Opublikowano

Jak myślicie serwer godny polecenia czy nie warto na nim zagościć?

Serwer jest nudny i monotonny, graczy mało..tak więc moim zdaniem, nie warto wbijać. 

­

Opublikowano
Serwer jest nudny i monotonny, graczy mało..tak więc moim zdaniem, nie warto wbijać. 

A jaka ma być kopia serwera moyes? Nowa? Świerza? Przy tym serwerze Tavia numer 9348 miała więcej nowości.

Heniek.

Opublikowano

A jaka ma być kopia serwera moyes? Nowa? Świerza? Przy tym serwerze Tavia numer 9348 miała więcej nowości.

Aż się wypowiem, jakie tavia miała nowości xDDDDDDD

Dowaliłeś jak dzik w sosnę własną głową.

Zresztą oceniasz serwer pod względem nowości bo już był? porównaj go do innych privów a nie równasz go do 1 odsłony zamykając oczy na rynek serwerów metin2.

Polecam, kserowi idzie coraz lepiej wraz z moją pomocą. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Serwer bardzo fajny. Sam jesteś nudny skoro lubisz stanie w miejscu i latanie od npc ubić kogoś i od nowa do npc. Tutaj gra się bardzo fajnie, a misje, które można w każdej chwili aktywować urozmaicają grę. Spadaj na stare serwery skoro lubisz takie monotonne rzeczy, a nie pieprzysz o rzeczach, których temu serwerowi nie można zarzucić. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...