Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moyes.pl [Dedyk] [Easy]

Rabbit.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 225
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może klient nie pobrał Ci się cały. Albo po prostu trzeba odpalić grę patcherem, tam pisze, że brakuje jakiegoś obrazka.

Ok już ogarnąłem nie uruchamiajcie patchera tylko od razu ikonkę z grą  :P Włączcie reje o 17.00 jak włączycie reje o 17.30 to będzie strona lagować jak się będzie rejestrować ponad 1k graczy  ;)

Opublikowano

Pojawił się drugi link do klienta z mega :)

Pamiętajcie, nie uruchamiamy Patchera jak ściągniemy klienta ponieważ aktualnie nie ma żadnej łatki.

@1373230489-U611928.pngMistrzu.

Jeżeli chodzi o kupony nie ma ich w wiki dropu, ale warto zaznaczyć że dropią one z bossów na dungeonach :)

Opublikowano

Nie podoba ci się to wyjdź, oczywiście leci raport.

Myślisz że jak ocenisz kogoś pracę na g****o w poście to będziesz kimś w internecie? jesteś żałosny.

i na c**j spinasz pizde j****y frajerze? mam prawo do własnego zdania, nieudolny pajacu.

Opublikowano

Ok już ogarnąłem nie uruchamiajcie patchera tylko od razu ikonkę z grą  :P Włączcie reje o 17.00 jak włączycie reje o 17.30 to będzie strona lagować jak się będzie rejestrować ponad 1k graczy  ;)

Nie uruchamiałem patchera. Po otworzeniu clienta mam taki błąd:

tYPoLZM.png

Opublikowano

Ponad 1k? Serwer startuje dzisiaj a nic o nim nie słychać, nie sądzę żeby aż tyle wbiło. Co widać zresztą po postach w temacie.

Serwer za bardzo nie ma czym przyciągać, atmosfera na serwerze to nie wszystko  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Proponowałbym także zmniejszenie czasu na czekanie aby zrobić rajd znowu, jest 24h, np do 4h-5h

Zwiększenie szansy na pomyślne zerwanie kwiatu i zwiększenie czasu kostiumu.

Opublikowano

A ja bym prosił o kontakt pw, pisałem już wiadomość ;).. Bo reklamę to macie b. kiepską.

Za chwilkę ci odpisze, kończymy ostatnie poprawki.

Proponowałbym także zmniejszenie czasu na czekanie aby zrobić rajd znowu, jest 24h, np do 4h-5h

Zwiększenie szansy na pomyślne zerwanie kwiatu i zwiększenie czasu kostiumu.

Jest to już zmienione do 5h :) -trzeba poprawić w prezentacji.
Opublikowano

czy uzupełniliście tą wiki w grze ? czy nadal nie ma dropu pokazanego ? jak to było na moyes ?

czy nadal boss na złej ziemi ma gigantyczny dmg że nie da się go ubić pod koniec?

1313157092-U378900.jpg
Opublikowano

czy uzupełniliście tą wiki w grze ? czy nadal nie ma dropu pokazanego ? jak to było na moyes ?

czy nadal boss na złej ziemi ma gigantyczny dmg że nie da się go ubić pod koniec?

Wiki poprawione w 100%

Dmg bossa poprawione.

Opublikowano

będzie jakaś paczka? bo teraz klient się nie odpala :D

A masz jakiś błąd?

Uruchamiałeś patcher? (jak tak to wypakuj od nowa bo patchera nie wolno uruchamiać)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...