Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Thoria.eu [Dedyk] [Hard/Medium]

Thoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 920
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

głupoty wypisuje????

Jakbyś , nie chciał zarobić jakim problemem byłoby danie bojowca na start???

aaa zapomniałem bo bedzie on w is sorry

Zacznijmy od tego, że jeśli ktoś chce to kupi sobie tego boja o ile będzie w IS. Kto nie będzie robił questy. Jeśli Ci coś nie odpowiada to zawsze możesz zrobić sobie swój serwer, gdzie będziesz miał to co chcesz :) Tylko utrzymaj jeszcze ;)

Opublikowano

Do osoby, która wymyśliła, aby wstawić gify w prezentacje - ty myślisz? Mam internet 20 mb/s i jak włączyłem tą prezentacje to zlagowało mi całego neta, lol.

dajcie IS przed startem ;]

Opublikowano

Do osoby, która wymyśliła, aby wstawić gify w prezentacje - ty myślisz? Mam internet 20 mb/s i jak włączyłem tą prezentacje to zlagowało mi całego neta, lol.

To zmień internet, bo mi normalnie działa.

Opublikowano

Lagi neta przez te gify? lol xDD

P.S Bronie 75 bezposrednio na glebe z ripa czy ze szkat?

Opublikowano

Gify faktycznie niecodzienny pomysł. IS widzę, że jest teraz uzupełniany ;3 Tylko ceny jeszcze muszą ogarnąć :D

Opublikowano

Gify faktycznie niecodzienny pomysł. IS widzę, że jest teraz uzupełniany ;3 Tylko ceny jeszcze muszą ogarnąć :D

Dokładnie :)

logo.png

Opublikowano

To zmień internet, bo mi normalnie działa.

Lagi neta przez te gify? lol xDD

P.S Bronie 75 bezposrednio na glebe z ripa czy ze szkat?

ale niech wam sie cała załaduje lol

Opublikowano

Pytałem się ciebie gimbusie?

Kolego. Chyba mylisz znajomych z podwórka. Więcej szacunku i serio nie płacz tutaj. Jeśli nie stać Cię na grę z IS to nie uzywaj IS. Graj bez. Nikt Ci nie mówi, że musisz z tego korzystać. Ja mam pracę, więc i mogę sobie pozwolić na takie dogodności.

Opublikowano

serwer od strony prezentacji wydaje się być całkiem ok, zobaczymy jak to wszystko będzie wyglądać w grze, powodzenia  ^_^

Opublikowano

Stary klient dobry?

Za ile wykupie full isa kostium czapka pet wierzchowiec pelerynka + za 60 zl dam rade? czy serwer pod isa

czyli jak Is jest droższy to znaczy, że jest on pod IS? ja p******e

Opublikowano

Kolego. Chyba mylisz znajomych z podwórka. Więcej szacunku i serio nie płacz tutaj. Jeśli nie stać Cię na grę z IS to nie uzywaj IS. Graj bez. Nikt Ci nie mówi, że musisz z tego korzystać. Ja mam pracę, więc i mogę sobie pozwolić na takie dogodności.

Polecam dowiedzieć się coś o składni zdań , po twojej pisowni widzę gdzie "niby" pracujesz , akurat się składa , że już kończę szkołę.

Wysłać ci słownik?

Opublikowano

Polecam dowiedzieć się coś o składni zdań , po twojej pisowni widzę gdzie "niby" pracujesz , akurat się składa , że już kończę szkołę.

Wysłać ci słownik?

Może Tobie wysłać słownik interpunkcji ? 

Wiesz, że przecinki nie stawia się po spacji ? 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Wysłać ci słownik?

Temat nie od tego :) Tylko napisałem swoje zdanie. Ja szkołę skończyłem dwa lata temu i uprzedzam Twoją ironię. Technikum z zaliczonym egzaminem na ten tytuł i maturą. 

A co do serwera to nadal mnie ciekawi Pet. Czy są na stałe i jak z anty expem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...