Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rabbitx9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ważna rzecz do poprawy - nie dropią kamienie duchowe z metinów na wysoki lv.

Mam na myśli metki 70, 85 i 90. Aktualnie w red lesie nie da się zrobić skilli, podczas gdy osoby stojące na niższym - bez problemu wbiją je na P.

Opublikowano

65 i 70 lv to za niskie? SexiFlexi, na 70lv, bił metki 70 i tez nie leciały. Coś tu jest nie tak.

A na ten moment "Twoje konto jest połączone".

Opublikowano

@Solymr Myślę, ze od takich spraw jest forum serwera a nie MPC :) Może szczęścia nie miałeś. Ja ubiłem pierwszego lepszego metka z rękawiczką z metka i widzisz, że jest KD

Opublikowano

­Polecam ze względu na sponsora, dosyć znany i lubiany. Powodzenia. :)

Opublikowano

Serwer totalne gówno, wystartowali z masą bugów i gracze uciekli. Teraz to naprawili i Rabbit ma nadzieję że wrócą i dalej będzie zarabiać. PHA-H!

Opublikowano

Fajny serwer polecam :D

EDIT:

Ogarniecie to wywalanie clienta ?

Clienta bez powodu nie wywala. Clienta wywala z komunikatem tylko i wyłącznie jeśli ktoś używa cheatów.

Opublikowano

Clienta bez powodu nie wywala. Clienta wywala z komunikatem tylko i wyłącznie jeśli ktoś używa cheatów.

wywala bez powodu bo ja gram czysto a i tak go wywala albo postać zacina przy logowaniu

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

wywala bez powodu bo ja gram czysto a i tak go wywala albo postać zacina przy logowaniu

Nikt nie ma takiego problemu tylko ty. Napisz na PW i podeślij syserr z clienta.

Ile Online ? Jak rynek ? Przybywa trochę nowych graczy ?

Online koło 100, na rynku dużo sklepów także spokojnie można handlować. Przybywa

87712960154667770575.jpg

Opublikowano

Serwer tym razem jest na prawdę w 99% dopracowany wiadomo są minimalne błedy ale to nic ! Panie i Panowie zapraszamy do gry bo na prawdę warto. Reklamy cały czas się powiększają i czekamy na kolejne. Pozdrawiamy 

Opublikowano

Nikt nie ma takiego problemu tylko ty. Napisz na PW i podeślij syserr z clienta.

nie tylko ja mam taki problem bo już kilka osó w grze z którymi pisze na pw musi logowac się po kilka razy do gry. i problem dotyczy tylko ch1

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...