Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rabbitx9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wywaliło mnie z gry, zalogowałem się i nie mam nic, tylko miecz w eq i wierzchowiec pod dupą... teraz klikam na 2 stronę w eq i zamyka klienta. No i teraz mi napisz, że bugi jakieś wyeliminowaliście. Wyłączcie to, sprawdźcie, usuńcie bugi i otwórzcie dopiero jak wszystko będzie hulać, bo się poniżacie...

Zmykam z tego priva...

Opublikowano

@boooom123 Początkowo był mały problem. Po prostu załóż nową postać i będzie OK wszystko

Nie mam nawet takiego zamiaru, zarzekaliście się, że wszystko jest ok. Wbije 30lvl i znowu będzie jakiś problem, zaproponujesz mi, żebym znowu zaczął od nowa i tak w kółko...

Mnie trudno do siebie przekonać, a łatwo odrzucić, więc powodzenia :)

Opublikowano

Nie mam nawet takiego zamiaru, zarzekaliście się, że wszystko jest ok. Wbije 30lvl i znowu będzie jakiś problem, zaproponujesz mi, żebym znowu zaczął od nowa i tak w kółko...

Mnie trudno do siebie przekonać, a łatwo odrzucić, więc powodzenia :)

Bo wszystko jest ok. Na starcie czasem pojawia się problem, ale szybko go rozwiązaliśmy.

Opublikowano

@boooom123 Początkowo był mały problem. Po prostu załóż nową postać i będzie OK wszystko

Tak się rozwiązuje problemy na tym serwerze :D :D Załóż nową postać i graj od nowa. Jesteś miszczem gościu, masz lajka.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

@~ Luka ~ Nie rozumiem problemu ? Gościu miał 1 lvl, była cofka i mu zniknęły itemy +6. To co łatwiej jest założyć nowa postać czy mam mu oddawać mnisią zbroję +6 ?

Opublikowano

@~ Luka ~ Nie rozumiem problemu ? Gościu miał 1 lvl, była cofka i mu zniknęły itemy +6. To co łatwiej jest założyć nowa postać czy mam mu oddawać mnisią zbroję +6 ?

Po pierwsze nie jestem żaden "gościu", po drugie nie wiem czy jako admin tego serwera nie powinieneś potrafić czytać ze zrozumieniem, ale dobra, załóżmy, że nie skończyłeś szkoły, więc Ci wytłumaczę o co chodzi.

Wywaliło mnie z gry 3 razy, 3 razy musiałem od nowa zakładać postać- naprawiliście to, OK, wbiłem sobie 15lvl i znowu wywaliło mnie z gry, zalogowałem się i jestem bez eq. Klikam na którąkolwiek stronę w eq i zamyka mi klienta... i tak z 15 razy.

No i widzisz, Twoim zdaniem, to jest moja wina i mam nie marudzić tylko nową postać zakładać, a moim zdaniem odwaliliście totalną fuszerkę, bo to jest 1 priv na którym gram i gość, który się serwerem opiekuje pisze mi, że mam sobie od nowa postać założyć, żeby pozbyć się bugów, które w ogóle nie powinny się pojawić.

To Ty masz przyciągnąć do gry mnie na wszelkie sposoby, póki co, na wszelkie sposoby mnie od tego serwera odpychasz...

Opublikowano

@boooom123 To chodź zwrócę ci mnisią +6, bransolete +6 i nadam ci 15 lvl. Podaj nick

No teraz kolego to ja dziękuję bardzo za propozycję, a rozdawanie itemków sobie zostaw dla tych kilku graczy, którzy zostali na serwerze :)

Opublikowano

@boooom123 W takim razie nie rozumiem w czym problem. Niepotrzebnie spamujesz w temacie.

Zgłaszanie bugów dla Ciebie to niepotrzebna czynność?

W takim razie właź na serwer i szukaj ich sam, ale najpierw wyłącz serwer, bo tylko ludzi wkurw*asz, później wypuść serwer czysty bez bugów, a nie będziesz mieć problemów z takimi pierdołami.

Ja od serwera typu HARD wymagam czystości i braku bugów, bo o ile na EASY czy MEDIUM sobie przymkniesz oko na jakieś błędy, to tutaj błędy przeważnie bardzo utrudniają grę i właśnie o tym mowa.

zmień podejście facet, to może kiedyś zarobisz jakaś forse na metinie, póki co zrzucasz z siebie winę na kogoś innego i brak w tym wszystkim magnesu na nowych grajków...

trzymaj sie

Opublikowano

@boooom123 W takim razie nie rozumiem w czym problem. Niepotrzebnie spamujesz w temacie.

Przynajmniej wam prezke podbija, bo nie wiem czy ktoś inny tu bedzie pisać. xD (no chyba ze ty)

Opublikowano

Zgłaszanie bugów dla Ciebie to niepotrzebna czynność?

W takim razie właź na serwer i szukaj ich sam, ale najpierw wyłącz serwer, bo tylko ludzi wkurw*asz, później wypuść serwer czysty bez bugów, a nie będziesz mieć problemów z takimi pierdołami.

Ja od serwera typu HARD wymagam czystości i braku bugów, bo o ile na EASY czy MEDIUM sobie przymkniesz oko na jakieś błędy, to tutaj błędy przeważnie bardzo utrudniają grę i właśnie o tym mowa.

zmień podejście facet, to może kiedyś zarobisz jakaś forse na metinie, póki co zrzucasz z siebie winę na kogoś innego i brak w tym wszystkim magnesu na nowych grajków...

trzymaj sie

Na prawdę nie rozumiem twojego podejścia. Napisałem Ci, że na początku było 5 minut problemów z zalogowaniem się i nie uważam tego jako bug, bo wszystko działa jak należy. Nie myślałem, że sprawi Ci wielki problem, że nie masz zbroi startowej +6 lub ten 15 lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...