Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rabbitx9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Są pewne aspekty, które można ocenić przed startem. Tak więc niezbyt podoba mi się to, że jest tyle petów pvp. Wiem, że teraz w metinie jest tendencja do tworzenia serwerów z jak największą liczbą itemów dających przewagę w IS i to mnie martwi.

Szkoda tylko, że kosztem dobrej zabawy graczy, bo wojny w takich warunkach to kiepski pomysł.

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tymi sklepami to za***ste serwer polecam ze względu na te proste rzeczy.

Wbijam z ekipą.

post-1016012-0-20391900-1428756253.jpg

zxc

Opublikowano

Nie polecam serwera juz raz padl bo bylo pelno yangbugow, a administracja dawala itemy z navi i ulatwiala gre youtuberom.

Do tego administrator jest niestabilny emocjonalnie, potrafi tylko wyzywać ludzi od hejterów i płakać..

Opublikowano

Co Wy (twórcy serwerów) uparliście się na pety z opcją expienia ich... Mnie to zawsze irytowało i wolałbym zdecydowanie opcję jaka jest na PL.

Opublikowano

Nie polecam serwera juz raz padl bo bylo pelno yangbugow, a administracja dawala itemy z navi i ulatwiala gre youtuberom.

Do tego administrator jest niestabilny emocjonalnie, potrafi tylko wyzywać ludzi od hejterów i płakać..

Oczywiście, że rozdawaliśmy eq z navi :) Tylko ciekawi mnie jak, skoro nawet nie mam do niego dostępu. Skoro jesteś tego taki pewny, to proszę pokaż mi jakikolwiek dowód. 

P.S : Oczywiście, że mi go nie pokażesz, bo go nie masz. 

Opublikowano

Oczywiście, że rozdawaliśmy eq z navi :) Tylko ciekawi mnie jak, skoro nawet nie mam do niego dostępu. Skoro jesteś tego taki pewny, to proszę pokaż mi jakikolwiek dowód. 

P.S : Oczywiście, że mi go nie pokażesz, bo go nie masz. 

dowody sa w waszej starej prezce ale niemoge jej znalezc nawet w koszu

tam byly dowody na to, ze pomagales respectowi w expieniu 

mozesz sobie pisac co chcesz w tej smiesznej prezce bo i tak nikt nie bedzie chcial reklamowac tego syfu, graczy bedzie moze max 100 w godzinach szczytu 

powodzenia haha :D

Opublikowano

@Semyaz Jakie dowody ? Bo ktoś tak napisał ? Proszę cię, to już się robi śmieszne. Oskarżenia niepoparte dowodami są nic nie warte. A jeśli wierzysz, we wszystko co napiszą, to ja ci serdecznie gratuluję. Idź do prezentacji innych serwerów, gdzie r3spect jest top1 bo ma tyle SM, że może wszystko i napisz, że administracja mu daje lvl.

P.S : Doszkalałeś się w szkole dla wróżek, że przewidujesz przyszłość ? :)

Opublikowano

Itemów z navi nie było.

Ten przedmiot, który miał ogromne bonusy nie istniał. Po prostu jak się wystawiło coś w domu aukcyjnym, a potem w tobołku, to pokazywało takie bony.

Jeśli chodzi o serwer, to jestem pozytywnie zaskoczony jakością wykonania systemu sklepów offline. Zapowiada się ciekawie.

Opublikowano

Kilka pytani:

Co ile można czytać medale konne.

Czy po za tym sklepem osiągnięć wszystkie te itemy co w nim są można wydropic jeśli tak to gdzie. 

Gdzie dropi lub można kupić przepustki: zaklęcia wodza orków / pajęcze flety / itp

Na ile jest  wierzchowiec i pet  te na start co dostajemy.

No i jaki jest system bonów taki jak na pl czy np: abs 8%/10% lub 10%/15% czy bardziej hard 8%/10%/12%/15%, hp 1000/1500/2000 lub 500/1000/1500/2000,bo to serwer medium/hard osobiście wole abs 10%/15% hp 1500/2000 to daję porządną nutę medium której brak na większości serwerów typu medium/hard ale to mojej ekipy zdanie.

zxc

Opublikowano

@Mr.Kakarotto Medale konne można czytać co 1 sekundę.

W tym sklepie jest dużo itemów, więc ciężko mi wypisywać wszystkie miejsca, ale np z kufrów, z bossów, metinów.

Przepustki zaklęcia wodza orków, dropi z wodza orków oraz można zakupić w IS. Pajęcze flety analogicznie, tylko z królowej pająków.

Wierzchowiec jest na 2h, natomiast pet jest na stałe.

Opublikowano

Jesteśmy zmuszeni przesunąć start serwera z powodu braku dostępu do internetu osoby zajmującej się serwerem od strony technicznej. Możliwe, że ruszymy jeszcze dzisiaj, ale istnieje też prawdopodobieństwo, że ruszymy jutro. Będziecie informowani o sprawie na bieżąco. Prosimy o cierpliwość.

Opublikowano

Jesteśmy zmuszeni przesunąć start serwera z powodu braku dostępu do internetu osoby zajmującej się serwerem od strony technicznej. Możliwe, że ruszymy jeszcze dzisiaj, ale istnieje też prawdopodobieństwo, że ruszymy jutro. Będziecie informowani o sprawie na bieżąco. Prosimy o cierpliwość.

Dobry kit. xD XD xD XD

Opublikowano

nie wiem ale nie wróże wam przyszłości, ciekawe czy naprawiliście wszystko

wiecie co jest najlepsze gracze zgłaszali im problemy a oni pozostawali ślepi na to, aż zamkneli serwer

mogliście zmienić nick i nazwę serwera, bo 2 razy w tą samą rzekę się nie wchodzi

ale mimo wszystko, życze powodzenia

Opublikowano

Ja ci powiem tak, jak nie masz 100zł w kieszeni na swoją maszynę to nie baw się w to, bo później przez tego typu "adminów", z metina robi się jeden wielki burdel i syf.

Masz jakiś tam projekt to zadbaj o maszynę i dopilnuj tego żeby "twoje" pliki nie latały jak stara d****a po ulicy.

Opublikowano

@vckat Nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi. Nie wiem jaką maszynę masz na myśli, ale za naszą daliśmy dużo więcej. To nie są moje pliki tylko pliki Deco, który właśnie ma problemy z internetem. I jego pliki "nigdzie nie latają"

Opublikowano

@vckat Nie rozumiem sensu twojej wypowiedzi. Nie wiem jaką maszynę masz na myśli, ale za naszą daliśmy dużo więcej. To nie są moje pliki tylko pliki Deco, który właśnie ma problemy z internetem. I jego pliki "nigdzie nie latają"

Zerknij sobie w skład teamu, to może zrozumiesz.

Opublikowano

Rabbit nadajesz się na małego jutuberka, który gra sb w metina i tu koniec. Nie nadajesz się administracje czegokolwiek, brakuje Ci doświadczenia oraz dobrego podejścia do graczy, nie wspomnę o tym, że serwer nie nadaje się do grania.

Opublikowano

@xRanDeWu Ja ze swoich obowiązków wywiązuję się dobrze. To, że był problemy techniczne, to chyba nie moja broszka? Jak coś było to zgłaszałem. A dzisiaj też problem niezależny ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...