Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rabbitx9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer bardzo przyjemny !!!! Zero bugów wystarczy teraz Wasza obecność na serwerze ! Wbijamy 

Po co tu mają ludzie grać, jeżeli są lepsze servery bez bugów?

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNukey Równie dobrze mogę zapytać po co Twoja obecność w prezentacji tego serwera ? Zajmij się tym czymś swoim :) P.S : Na serwerze nie ma bugów o czym mogą zaświadczyć gracze. 

Opublikowano

@1373230489-U611928.pngNukey Równie dobrze mogę zapytać po co Twoja obecność w prezentacji tego serwera ? Zajmij się tym czymś swoim :) P.S : Na serwerze nie ma bugów o czym mogą zaświadczyć gracze. 

Nie układaj mi życia. :)

topic. Ile można ustawić max sklepów offline ?

Opublikowano

Zresztą ten autorski system to kalka w kalke system z WOM więc nawet jeśli sami to napisaliście to co to za różnica? To jest bez różnicy czy ściągniecie z mpc czy zrobicie sami ale identycznie jak na mpc :D

Opublikowano

@knock1074 Szczerze to nawet nie słyszałem o takim serwerze wcześniej. Nie wiem na jakiej zasadzie tam działa. Skoro napisany własnoręcznie i nie wzorowany na niczym innym to znaczy, że jest autorski.

Opublikowano

@dasssad Bronie 75 możemy zdobyć ze szkaty ripera oraz z Azraela (boss w katakumbach) :) 

Co do umiejętności wymagane jest 30 KU do G, potem klasycznie 10 kamyków duchowych.

Na forum oraz FanPage serwera znajdują się konkursy, w których można wygrać darmowe Smocze Monety ! Zapraszamy serdecznie do wspólnej rozgrywki i zabawy :)

Opublikowano

@PanLisek Na razie zaczynamy reklamę ogarniać. Ludzie trochę się odwrócili od serwera, ale teraz jest mega stabilny, dobre zabezpieczenia przed czitami ma, system sklepów offline, organizujemy reklamę, także niedługo powinno być OK. Tak wiem, napiszecie, że sklepy itd. Graczy jest około 100 lecz pracujemy, żeby ich przybylo.

53079961562883917677.jpg

Opublikowano

haha, serio?
Który to start tego serwera? 3, 4? niedługo bedzie dziesiąta edycja 

Weź sobie Rabbit daj z tym spokój i rób tego Mediuma lepiej :D

Opublikowano

haha, serio?

Który to start tego serwera? 3, 4? niedługo bedzie dziesiąta edycja 

Weź sobie Rabbit daj z tym spokój i rób tego Mediuma lepiej :D

Nie wiesz że hajs się musi zgadzać? :p

To będzie tak jak z Taviom, niedługo zaczną zmieniać nazwy xD

­

Opublikowano

Serdecznie zapraszamy na FanPage serwera, gdzie znajduje się konkurs, w którym są do wygrania SM o wartości nawet 100 PLN. Tak samo na forum znajduje się konkurs na najlepszy screen z serwera - tutaj też możesz wygrać darmowe SM. Zapraszamy :)

Opublikowano

Zapraszamy do gry oraz forum serwer na prawdę jest godny podziwu. Przede wszystkim administracja stara się dbać o dobro i wygodę serwera. Organizuję wiele konkursów i stara się aby było wszystko w najlepszym porządku.

Zapraszamy wszystkich !!!!! Sprawdz

Opublikowano

Staramy się o jak największą liczbę graczy. Do teamu dołączyli także nowi moderatorzy oraz GM, aby miał się kto opiekować serwerem :)

Opublikowano

co się dzieje z serwerem? jakieś informacje od administracji mozna prosić? 

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...