Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rabbitx9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Start serwera godzina 20:30

ile oczekujecie ludzi na start, wiecej niz 100?  xD

Wyjdź pilnować swojego przyszłego castios by wypalił :)

Zerknij sobie w skład teamu, to może zrozumiesz.

Dostep do dedyka mam tylko ja i nikt mi nie cisnie rak do tego. Myslisz ze sie nie zabezpieczam przed takim czyms?:)

ban.gif

• Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie.

Wydaje mi się, że to ten serwer...

Zrobiłem z riba jakąś inną i jak chciałem ulepszyć ją na +1 to spaliło mi znowu do riba +9...

Paranoja ;)

Opublikowano

ile oczekujecie ludzi na start, wiecej niz 100? xD

wracaj spamować w temacie serwera twojego kolegi, albo w temacie serwera, na który przed chwilą się włamaliście, a od serwerów, które jeszcze nie wystartowały, to sie lepiej odpierd**

Jeśli faktycznie ruszycie o 20:30, to zagram :)

Opublikowano

@xRanDeWu Ja ze swoich obowiązków wywiązuję się dobrze. To, że był problemy techniczne, to chyba nie moja broszka? Jak coś było to zgłaszałem. A dzisiaj też problem niezależny ode mnie.

Ale nadal nie zmienia to faktu, że więcej osób zniechęciłeś do serwera niż zaprosiłeś.

Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie.

Wydaje mi się, że to ten serwer...

Zrobiłem z riba jakąś inną i jak chciałem ulepszyć ją na +1 to spaliło mi znowu do riba +9...

Paranoja ;)

jeśli to prawda to trochę mnie to odrzuca od zagrania bo to hard/medium na takim serwie cofka nawet na +1 nie powiną spalić to gdzie tu medium  to na +9 pewnie 10/20% jest na pomyślne ulepszenie???   

zxc

Opublikowano

Tak przy okazji, powinniście zwerbować kogoś zaufanego do teamu. Często widywałem osoby na przykład na WH, a nie miałem komu ich zgłaszać.

Opublikowano

jeśli to prawda to trochę mnie to odrzuca od zagrania bo to hard/medium na takim serwie cofka nawet na +1 nie powiną spalić to gdzie tu medium  to na +9 pewnie 10/20% jest na pomyślne ulepszenie???   

Szansa na pomyslne ulepszenie jest widoczna przy ulepszaniu, zapewniam cie ze nie ma 10 czy 20 %

Tak przy okazji, powinniście zwerbować kogoś zaufanego do teamu. Często widywałem osoby na przykład na WH, a nie miałem komu ich zgłaszać.

Mamy taki zamiar

ban.gif

Opublikowano

@Mr.Kakarotto Medale konne można czytać co 1 sekundę.

W tym sklepie jest dużo itemów, więc ciężko mi wypisywać wszystkie miejsca, ale np z kufrów, z bossów, metinów.

Przepustki zaklęcia wodza orków, dropi z wodza orków oraz można zakupić w IS. Pajęcze flety analogicznie, tylko z królowej pająków.

Wierzchowiec jest na 2h, natomiast pet jest na stałe.

no dobra wszystko spoko poza tymi przepustkami trzeba 2 przepustki na WO jak bosy odradzają się co  np: 1h  wpadnie 2/3 osoby wybiją wszystkie 4 bo na każdym h jest jeden i oni pójdą na to WO a np ja bym chciał z bufem iść w tym czasie bo mam trochę wolnego czasu na to WO i nie mam jak, te przepustki to straszna lipa bo na np 100 graczy na serwie tylko 4 wejdzie na WO w przeciągu tej np 1 h a nie każdego stać na to żeby wydawał kasę na IS ja akurat mogę wydawać no ale żeby były konkretne ceny za to nie że za jedną przepustkę trzeba dać np 100SM co są warte te 3,60,lepiej  zlikwidujcie te przepustki albo zwiększcie resp bosów lub zróbcie inne przepustki które dropi z metinów np metki w przedziale na np WO 25/40 na komnatę  pająków 45\60.

##############################################################################################################################

Szansa na pomyslne ulepszenie jest widoczna przy ulepszaniu, zapewniam cie ze nie ma 10 czy 20 %

no dobra ale żeby cofało z tej broni np  od 55lvl  na broni od 30lvl lol szok. 

zxc

Opublikowano

Czy ten serwer jest jakimś żartem?
Wbiłem 11 lv, a teraz mam 1. Do tego zniknął mi bao bao, a SMów nie ma.

Login: dwatrzy24

Edit. właśnie zaliczyłem drugą cofkę.

Opublikowano

Po tym team nie spodziewałem się tylu błędów już miałem pobierać, jak wygląda sytuacja na serwerze teraz?  :) 

Opłaca się pobierać?

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...