Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rabbitx9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@RabbitX9 z czego tworzy się rosy?

A serwer polecam, praktycznie nie ma bugów. Widać, że tym razem się bardzo postarali.

Do trzech razy sztuka
  • Odpowiedzi 201
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

znów off, jak już tam coś robicie to zwiększcie drop tych prezentów bo 2 na 30min to omg  no i te kufry po cholerę  to jak tam same petardy dropi no i te zmianki i dodania lol 14 metków  5 prezentów i 2 dodania tylko i to z metków po 1 z metka do 20lvl  tylko 2 bony i do tego jeden wszedł a drugi nie lol drop tragedia 0 nuty medium hard i tyle nawet na większości czystych hardów większy drop jest no i kasa do 20lvl 80k nawet niema na potki zobaczymy gdy będzie ON serwer bo na razie to po 2 h gry to nie wiem czy tu zostać.

zxc

Opublikowano

ja to bym teraz na waszym miejscu zmienił nazwę serwera poprawił all  bugi i resztę co napisali gracze może nie wszystko bo niektórzy by chcieli zrobić z harda easy ale te najbardziej uciążliwe rzeczy dla graczy bo teraz raczej 10 graczy zostanie tu tylko.

zxc

Opublikowano

autorskie sklepy offline a na wordofmetin już to od dawna jest xD

Autorskie nie znaczy pierwsze w Polsce.

A co do problemów z serwerem, to chyba wina operatora, u wielu osób w moim mieście są problemy z internetem.

Opublikowano

zagrałem 2 h gry i nie polecam przez 2 h drop 3 dodania 5 zmianek i z 3 tylko 1 weszło dodanie a ubiłem 27 metków i dropłem 11 kufrów i 5 prezentów omg , typ mi pokazywał eq a tam bony jak na plu po za hp bo zaczyna się od 500 hp myślę typowy hard gdyby nie ten sklepo z PO to hard trudniejszy niż balm**a czy ra**a, exp no to na taki serw spoko, kasa na 2 h do 23lvl  117k na potki i 2/3 ulepszenia eq na podstawowe eq  tylko starcza i tyle.

zxc

Opublikowano

@Mr.Kakarotto Na prawdę nie rozumiem twojej opinii. Serwer to prędzej medium niż hard. Możesz wymieniać kd na pelerynki, więc z tym nie ma problemu - szkaty dropią od 15 lvl. A co do dodań to na PL HP zaczyna się od 100, a u nas od 500, więc troszkę słabo doinformowany jesteś. A co dodań to szansa, że wejdzie to 75% więc proszę nie wydawaj opinii po 3 bonusach.

Opublikowano

omg czytaj ze zrozumieniem nic nie wspominałem o pelerynkach po 2 wiem że szkaty dropi od 15lvl  i nie chodziło mi o drop tych szkat tylko o drop dodani i zmianek z tych szkat, a co do hp to napisałem że tu hp zaczyna się od 500hp i nie oceniam bonów po 3 bonach tylko po tym jak wyżej wspomniałem po eq typa który mi pokazał całe eq swoje wy bonowane i wytłumaczył mi jak tu z bonami więc jeszcze raz mówię czytaj ze zrozumieniem. 

Nie jestem hjterem bo sam ich nie lubię i nie życzę wam zile  ale mówię jak jest na serwie i co jest moim zdaniem na serwie nie tak to tylko moje zdanie wiem że ono mało liczy się dla większości ale kto co tu napisałem trochę rozważy zanim wejdzie na serwer 

zxc

Opublikowano

@Mr.Kakarotto Bony o najniższych wartościach typu 1,2% są wyeliminowane.

no to sorka na plu są od 1/2% ale tu od 3% są ale i tak myślę że gdyby nie ten sklep z itemkami za PO  to ten serwer nic nie ma z  medium 

zxc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...