Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tesoria.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmianki u NPC "Grubcio" w ilości 250 to w rzeczywistości 200szt - poprawcie to, do tego misje dla biologa np. Księgi Klątw w ilości 15szt w rzeczywistości oddajemy 5szt pomyślnie .

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zbugowala sie postac... nie da sie odbugowac na stronie :/

Dziala tylko CH4

Czesto mnie wylogowywuje...

Myslalem, ze serwer na dluzej ;/

Opublikowano

W V2, AV1, AV2.

Jak będzie reset pod wieczór, poprawię resztę rzeczy.

ItemShop już działa itemy już nie znikają.

A ci co stracili kiedy dostaną sm lub itemy spowrotem? Miało być o 14 a gm'a jak nie było tak nie ma.

Jeszcze jakieś dziecko sie dostało do bazy  <_< 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Dlaczego na server nie można się zalogować?

Bo są ludzie i są debile... Chyba wiesz o kim mówię  ^_^ 

­

`

­

Opublikowano

Coś się sypło, ktoś się bawi  - pewnie konkurencja... Szkoda... Miło się grało...;/ Ciekawe , po za offem i zabawą co jeszcze się posypało ....

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jeszcze jakieś dziecko sie dostało do bazy  <_< 

­

Do bazy jest pewnie logowanie na ip, tak to jest jak się daje komuś GM od tak.. co za patologia.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Hahahahahah serwer padł nie polecam 2/10 :D

Chyba pierwszy raz się z Tobą zgodzę, beka, szkoda ludzi którzy wypakowali w isa. ;v

­

Opublikowano

Nie polecasz bo miał włama? Teraz to tylko się wkurzać na obie strony..
a) Na Crime (tak tak, to nie Ty, nie wiem czemu Cię osądzam itd itd.. a postać o nicku Crime grożąca mi banem to też nie Ty, TO PROWOKACJA) bo się włamał
B) Na ekipę Tesorii, już powinni pisać co i jak itd

Opublikowano

Nukey jeszcze głupiego udajesz?

In3st miał dostęp bo Duo to cwel i dał mu wszystkie prawa i poszedł w pizdu.

A że Nukey i In3st to przydupasy to zaczeli reklamować ten syf Castios na Tesorii .

bawią się w Gumisia hakierrry

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie polecasz bo miał włama? Teraz to tylko się wkurzać na obie strony..

a) Na Crime (tak tak, to nie Ty, nie wiem czemu Cię osądzam itd itd.. a postać o nicku Crime grożąca mi banem to też nie Ty, TO PROWOKACJA) bo się włamał

B) Na ekipę Tesorii, już powinni pisać co i jak itd

Przecież ja tu nawet praw nie mam.  xD

­

Opublikowano

Chyba pierwszy raz się z Tobą zgodzę, beka, szkoda ludzi którzy wypakowali w isa. ;v

­

Teraz tylko się zastanawiać ilu miało takie same logi i hasła na innych serwach... skoro ktoś się włamał i rozdu***ył serwer możliwe że "łyknął" też bazę i szuka po privach ;p Fakt faktem , jak już napisałem - nie zdziwiłbym się gdyby konkurencja "likwidowała" niewygodnych dla siebie delikwentów... Serwer miał szansę na jakiś czas odciągnąć trochu graczy z innych serwerów....

54169037467327365173.png

Opublikowano

Przecież ja tu nawet praw nie mam.  xD

­

Czyli chcesz powiedzieć że jak chcesz się włamać to pierw pytasz założyciela o zgodę?  xD 

­

`

­

Opublikowano

Teraz tylko się zastanawiać ilu miało takie same logi i hasła na innych serwach... skoro ktoś się włamał i rozdu***ył serwer możliwe że "łyknął" też bazę i szuka po privach ;p Fakt faktem , jak już napisałem - nie zdziwiłbym się gdyby konkurencja "likwidowała" niewygodnych dla siebie delikwentów... Serwer miał szansę na jakiś czas odciągnąć trochu graczy z innych serwerów....

Taki serwer to nie jest dla mnie konkurencja, pisałem w zapowiedzi że jebnie samo prędzej czy później - i co?

O reklame mojego serwera nie muszę się martwić bo zrobi takie show jakiego nie było, pisałem już że do bazy jest logowanie na ip, tak?

­

Opublikowano

Taki serwer to nie jest dla mnie konkurencja, pisałem w zapowiedzi że jebnie samo prędzej czy później - i co?

O reklame mojego serwera nie muszę się martwić bo zrobi takie show jakiego nie było, pisałem już że do bazy jest logowanie na ip, tak?

­

Zmiana IP i po robocie  :) 

­

`

­

Opublikowano

Zmiana IP i po robocie  :) 

­

Ty wiesz co to jest logowanie na ip czy głupiego udajesz? Dostęp do dedyka i ogólnie serwera od strony technicznej mają pewnie dwie osoby sponso/technik, nie ładnie oskarżać ludzi bez dowodów. :(

­

Opublikowano

Ty wiesz co to jest logowanie na ip czy głupiego udajesz? Dostęp do dedyka i ogólnie serwera od strony technicznej mają pewnie dwie osoby sponso/technik, nie ładnie oskarżać ludzi bez dowodów. :(

­

Pokaż mi posta gdzie napisałem że to ty?  :) 

Dziwne jest to że nagle po tym zdarzeniu zaczynasz tutaj się cieszyć i spamić hm?

­

`

­

Opublikowano

Pokaż mi posta gdzie napisałem że to ty?  :) 

Dziwne jest to że nagle po tym zdarzeniu zaczynasz tutaj się cieszyć i spamić hm?

­

Mam swoje info z gg.  B)

­

Opublikowano

­

Jak jesteś czysty to po jakiego się ciągle tłumaczysz?

Co do Twojego serwera, to faktycznie pewnie będzie taaakie show... odświeżono Ci temat oskarżeniami o cos czego być może nie zrobiłeś, a tak to o Tobie cicho...

Pokory koleś, bo Ci ludzie takiego młynu w tematach narobią, że będziesz musiał płacić, żeby ktoś na Twój priv wszedł..

Opublikowano

A poza tym, gdyby się ktoś pode mnie "podszył" tak jak Ty twierdzisz, to bym przynajmniej udawał i pisał że znajdę tego cwaniaczka itd.. a Ty się tłumaczysz że to nie Ty, no błagam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...