Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tesoria.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po liczbie kont polecał bym przed startem tą reklame u YouTuberów ruszyć. Wtedy będzie lepszy start i więcej ludzi myślę zostanie. Na razie szału nie ma po ilości zrobionych konto :) Ale zasysam zobaczy się co i jak na serwerku :)

Już jest u 4 YouTuberów to tylko zapowiedzi, wiadomo jak ruszą serię przyciągnie wtedy trochę graczy.

Proszę o spatchowanie klienta gry! Aby wejść na start serwera.

53594961070274399019.png

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam z całych sił, administracja ma zapał do pracy.

Zapraszam na forum serwera jak i TeamSpeak'a. 

Powodzenia. 

Opublikowano

Wbije i zobacze jak to wyglada.

Na dungi trzeba PT>? Mam nadzieje ze nie

Nie tylko na WW 1 lider + 1 osoba do PT, reszta dungów jest solo. ;)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Zmiencie wartosci bonusów na maxy :)

Pomyślimy po starcie, zrobię ankietę po starcie i wtedy za decydujemy.

Aby wejść o 20:00 na start trzeba teraz spatchować klienta gry. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Serwer wygląda na całkiem dobry, mam nadzieję, że nie będzie jakoś okropnie pobugowany :). Polecam ze względu na Dezana, o reszcie Teamu nic nie wiem więc się nie wypowiem. Powodzenia Panowie, widzimy się na serwerze! :D

Opublikowano

Serwer wygląda na całkiem dobry, mam nadzieję, że nie będzie jakoś okropnie pobugowany :). Polecam ze względu na Dezana, o reszcie Teamu nic nie wiem więc się nie wypowiem. Powodzenia Panowie, widzimy się na serwerze! :D

No też mamy nadzieję że bugów jako tako poważnych na starcie nie będzie, wiadomo jakieś nocne chwilowe resety/poprawki będą bez tego się nie obejdzie.

Ale bądźmy dobrej myśli. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Po wypowiedzi założyciela prezentacji widać że jest ogarnięty serwer na tyle ile się da :)

Od razu powiedział że jakieś mogą błędy być a inne serwery piszą bez bugów itd itp a na starcie off po wbiciu pierwszych 5 osób xD

Powodzenia i czekam na start. Może zaraz zawitam u Was na TS to myślę że można z teamem troszkę pogadać i zobaczyć średnio jak stoją z wiekiem :)??

Opublikowano

Po wypowiedzi założyciela prezentacji widać że jest ogarnięty serwer na tyle ile się da :)

Od razu powiedział że jakieś mogą błędy być a inne serwery piszą bez bugów itd itp a na starcie off po wbiciu pierwszych 5 osób xD

Powodzenia i czekam na start. Może zaraz zawitam u Was na TS to myślę że można z teamem troszkę pogadać i zobaczyć średnio jak stoją z wiekiem :)??

Tak oczywiście że można wejść oraz pogadać nie ma problemu, jeżeli będziemy mieli czas aby wejść pogadać z graczami.

Fajny serwerek może zawitam się zobaczy ciekawi mnie tylko ile ludzi będzie na starcie bo jak na razie jest 210 założonych kont.

Zapraszamy serdecznie, mamy nadzieję że po starcie wejdzie więcej osób + ruszą reklamy serwerowe.

53594961070274399019.png

Opublikowano

­Pewnie zawitam jutro zobaczymy jak się serwer trzyma :)

Serwer polecam, miejmy nadzieję że wszystko wypali i będzie dużo ludzi na serwerze :)

Wbijajcie na start już około 20 ;D

Opublikowano

Widzę, że tłumy na serwerze będą. 233 kont.

Nawet bardzo dobre serwery maja 200 online na starcie ;) Nie spinaj :> Bd reklama.

Opublikowano

Start za 10 minutek, proszę spatchować klienta gry.

Serwer online zapraszamy do gry! :)

Aby wejść na serwer trzeba spatchować klienta.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Na razie nie ma żadnych poważnych bugów/błędów.

Zapraszamy do gry gra 200+ osób i ciągle rośnie.

Jutro będą reklamy to się zwiększy.

53594961070274399019.png

Opublikowano

Trochę odstraszają hwangi, bo sie już przejadły ( przynajmniej jesli o mnie chodzi ) , ale może kostiumy zniwelują ten "defekt";p Sety broni są bardzo fajne, ogólnie zapowiada się bardzo fanie ;p

Powodzenia ;p

54169037467327365173.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...