Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Castios.pl

Die Young

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma to jak "robić" tłumaczenie na każdą odpowiedź, wróć się do podstawówki.

Offy co 3 dni hmm to ciekawe, bo u mnie serwer działał cały czas, a tylko 1 dzień przerwy był, bo zmienialiśmy maszynę :)

Maszyna została zmieniona w dzień w którym serwer był offline, ale najlepiej napisać że maszyna słaba, cóż hosteam kiedyś był dobry, ale aktualnie ovh > hosteam, dlatego aktualnie maszyna stoi w ovh. :)

Już masz ból dupy bo Cię i innych castio lizusow strollowalem i już płacz xD tak co 3 dni xD
Opublikowano

Polecam serwer , administracja bywa bardzo czesto , fajne systemy ulepszen , drop ulepkow , system pvp

BvB////Ac Milan 

Opublikowano

­

Serwer spoko ale jak ktoś oszczędza na maszynę, to trochę słabo. Jestem ciekawy na czym to stało na początku :-). Ale ogólnie jest ok polecam.

Dedyk z HS <3

Teraz stoi OVH.

Serwera nie polecam :D @Asfen. tam pokazał dowody.

01253622875045164679.jpg

Uwaga na bandziorów z internetu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmacniać swoje szeregi.

Opublikowano

zgadłeś

pozdrawiam cannzas x bonzo x hacker

serwera nie polecam cienka maszyna

Nie zgadłem tylko byłem w teamie z Anzelmem Ideą i Sultanem XDD

2i6eukk.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

58207408385735997567.jpgOj Wy barany barany.. włamywać się na inny serwer żeby reklamować swój? Panowie, mam nadzieje że macie chociaż 14/15lat :)
P.S. Screen z serwera Tesoria, wali mnie to czy aktualnie zrobiłęm reklamę czy nie, jeśli jakimś cudem ten post zostanie usunięty.. spamować nie przestanę

Opublikowano

58207408385735997567.jpgOj Wy barany barany.. włamywać się na inny serwer żeby reklamować swój? Panowie, mam nadzieje że macie chociaż 14/15lat :)

P.S. Screen z serwera Tesoria, wali mnie to czy aktualnie zrobiłęm reklamę czy nie, jeśli jakimś cudem ten post zostanie usunięty.. spamować nie przestanę

Nie mam z tym serwerem nic wspólnego, więc o co Ci chodzi? Mam swój serwer do zrobienia a nie bawienie się jakimś gównem które i tak jebnie, propsy dla Tego kto to zrobił.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Nic wspólnego? Postać z nickiem Crime groziła mi banem gdy chciałem tylko podsunąć Teamowi tamtego serwera kilka pomysłów w stylu więcej kart w eq.. Crime.. Pisałem Ci żebyś chociaż się przeniósł (polecenie łatwe) pod moją postać, ale nawet tego nie umiałeś zrobić czy jak? Skończ waść wstydu oszczędź, może i będziecie mieli graczy, ale niech widzą z kim mają do czynienia.. Nawysyłają Ci smsków na IS i wyłączysz serwerek? Jeśli zrobisz prezentację, to obiecuję że ten screen się tam znajdzie.

Opublikowano

Nic wspólnego? Postać z nickiem Crime groziła mi banem gdy chciałem tylko podsunąć Teamowi tamtego serwera kilka pomysłów w stylu więcej kart w eq.. Crime.. Pisałem Ci żebyś chociaż się przeniósł (polecenie łatwe) pod moją postać, ale nawet tego nie umiałeś zrobić czy jak? Skończ waść wstydu oszczędź, może i będziecie mieli graczy, ale niech widzą z kim mają do czynienia.. Nawysyłają Ci smsków na IS i wyłączysz serwerek? Jeśli zrobisz prezentację, to obiecuję że ten screen się tam znajdzie.

Ale mój serwer działa już ponad dwa miesiące i przechodzi rework, także o co Ci chodzi? Gdybym nie miał serwera to może bym się w takie coś bawił, dzięki za podbicie dyskusji.

­

Opublikowano

Ta akcja z tesoria zbije wam graczy, to po prostu brak szacunku. Na siłę graczy nie przyciągniesz  ;) 

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Hmmm... Nie polecam serwera..

Gralem i straszny syf...

Po 20 minutach usunalem.

Administracja nie ogarnia, na dodatek strasznie malo ludzi... moze ze 150 osob gra.

Opublikowano
Także nie polecam i nie polecać będę dopóki w teamie będzie "gimbus" nukey. Dostał dostęp od kogoś do tesorii i od razu, że on zhackował, no internetowy bandyta po prostu. A pewnie bez pomocy to sam i klienta ściągnąć nie umie.­

tenor.gif

Opublikowano

Także nie polecam i nie polecać będę dopóki w teamie będzie "gimbus" nukey. Dostał dostęp od kogoś do tesorii i od razu, że on zhackował, no internetowy bandyta po prostu. A pewnie bez pomocy to sam i klienta ściągnąć nie umie.­

Piszesz że mój team jest nieodpowiedni a jednocześnie tesorii też, trzeba wiedzieć kogo się przyjmuje do teamu bo potem są cyrki, asfen dostał nauczke za to co kiedyś mi zrobił, nie mówię że to ja mu spuszczałem bossy, bo fakt nie ja, ale to kolejny jego serwer który pada a u mnie jeszcze nie było włamania, mimo to że nukey ma pełne prawa - wiec?

­

Opublikowano

Przecież wiadomo że Crime i Nukey ( czy jakoś tak ) to banda dzieci, zera które zatrzymały się na rozwoju 13 latka. To co zrobili, przeszli samych siebie. Dziwie się tylko że ludzie grają jeszcze na ich syfie, bo jak by nie spojrzeć ich serwer to jedno wielkie gówno, ale to taki szczegół. Nikt z normalnym rozumem by czegoś takiego nie zrobił, nawet największemu wrogowi. Pozdrawiam administracje Castios-a i powiem Wam jedno, że jak się ludzie wkur padniecie szybko, oj bardzo szybko. Dzieci, beztalencie, zera. Nie pozdrawiam i polecam iść do dobrego psychiatry.

Opublikowano

Przecież wiadomo że Crime i Nukey ( czy jakoś tak ) to banda dzieci, zera które zatrzymały się na rozwoju 13 latka. To co zrobili, przeszli samych siebie. Dziwie się tylko że ludzie grają jeszcze na ich syfie, bo jak by nie spojrzeć ich serwer to jedno wielkie gówno, ale to taki szczegół. Nikt z normalnym rozumem by czegoś takiego nie zrobił, nawet największemu wrogowi. Pozdrawiam administracje Castios-a i powiem Wam jedno, że jak się ludzie wkur padniecie szybko, oj bardzo szybko. Dzieci, beztalencie, zera. Nie pozdrawiam i polecam iść do dobrego psychiatry.

Tee paniusia zaczynasz mnie wkur**ć, widzę już któryś temat, w którym siejesz ferment. Wyzywasz kogoś od 13 latków a patrząc na twoje posty sama nie zachowujesz się lepiej.

Idź ty lepiej na tego swojego yt i nagrywaj te marne filmiki.

Nie pozdrawiam, 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...