Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tesoria.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam swoje info z gg.  B)

­

Czyli tak czy siak znasz sprawcę który się podszywa pod ciebie. gz...

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czyli tak czy siak znasz sprawcę który się podszywa pod ciebie. gz...

­

Tłumaczy się winny - wszystko i na temat.... Proste. Chyba więcej nic dodawać nie trzeba.

54169037467327365173.png

Opublikowano

A poza tym, gdyby się ktoś pode mnie "podszył" tak jak Ty twierdzisz, to bym przynajmniej udawał i pisał że znajdę tego cwaniaczka itd.. a Ty się tłumaczysz że to nie Ty, no błagam :D

Ty jakieś zaburzenia psychiczne masz? Napisałem że i tak padnie, naucz się czytać plox.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Ty jakieś zaburzenia psychiczne masz? Napisałem że i tak padnie, naucz się czytać plox.

­

Żaden serwer nie będzie stał wiecznie  ;) 

Powodzenia z twoim super projektem, przez ta super reklame straciłeś większość graczy  <3 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

To jest kuw** polska, tu nikt nie konkuruje na zasadzie "zrobie coś, żeby być lepszym od innych", tu się robi wszystko, żeby kogo innego nie było wcale. Uczycie sie dzieciaki niszczyć czyjąś prace i myślicie, że to jest fair, że to jest profesjonalne i że nic wam za to nie grozi. FRAJERSTWO totalne, gratulacje dla rodziców, że przestępców wychowują. TAK, dla mnie niszczenie czyjejś pracy, czy to jest k***a prywatny serwer metin2, czy to jest firma, którą ktoś zakładał, czy dom który ktoś sam wybudował, niszczenie tego wszystkiego to przestępstwo.

Opublikowano

Mówisz o jego Castiosie który był syfem jakich mało ?

Nie dość, że masa bugów to jeszcze bug na sm.

Chyba serwery pomyliłeś XDDDDDDDDDDDDDDD

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Chyba serwery pomyliłeś XDDDDDDDDDDDDDDD

­

A ty się tak jarasz, śmiejesz i plujesz  i tłumaczysz że każdy kto to czyta chyba ma jasno na tacy odpowiedź kto stoi za tym całym zamieszaniem. Więc może lepiej już nic nie pisz, i idź sobie rozwalać swoje serwery a nie czyjeś ;) Bo twój postoi może 2 dni znowu ;p

54169037467327365173.png

Opublikowano

Nie wiem czy się śmiać czy płakać prawda jest taka że Duo wziął do team jakiegoś idiote on się dogadał z 14 latkiem aka nukey i tyle serwer został wyłączony do odwołania i nie róbcie zbędnego spamu pls 

Opublikowano

Wyjdź z tej prezentacji i idź twórz gowna dalej

Jeszcze zanim wyjdzie powinien za rozwalanie i hackowanie innych serwerów wylecieć z MPC....

54169037467327365173.png

Opublikowano

Na TS3 dostałem informacje od administracji, że serwer nie działa, więc zamykam. Jak się coś zmieni to PW.

Otwieram z uwagi że serwer działa. 

Opublikowano

Na tym serwerze wszystkie czity działają... Aktualnie bug w m1,m2 jest i kto był zalogowany tam nie może wejść na postacie ale to taki szczegół xD więcej bossów dla mnie ^ ^

Co do serwera to polecam.

Pisz po Polsku bo jest różnica czy robisz komuś "łaskę" czy "laske" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...