Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tesoria.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niestety ale nie Asfen tylko Duo jak już, to się zobaczy na starcie serwera.

Po starcie będą reklamy u YouTuberów nadal, rusza serie wykupione. :)

haha rozj3bałes mój system mózgowia. mówisz o reklamie w sumie o serii u YouTubera co ma 54 subskrypcje ? xDD bo jakoś nigdzie nie widziałam "aby ktoś prezentował Twój serwer" XDD po za tym jesteś takim chamem że nie potrafisz wejść nawet na forum o ts3 już nie wspomnę i wytłumaczyć ludziom wszystko. Kur tak to jest jak się dzieci biorą za serwer. Dobrze że jestem grafikowi nie dałeś praw na serwerze xDD patologia.

Opublikowano

­

haha rozj3bałes mój system mózgowia. mówisz o reklamie w sumie o serii u YouTubera co ma 54 subskrypcje ? xDD bo jakoś nigdzie nie widziałam "aby ktoś prezentował Twój serwer" XDD po za tym jesteś takim chamem że nie potrafisz wejść nawet na forum o ts3 już nie wspomnę i wytłumaczyć ludziom wszystko. Kur tak to jest jak się dzieci biorą za serwer. Dobrze że jestem grafikowi nie dałeś praw na serwerze xDD patologia.

Ale nie podniecaj się tak bo orgazmu dostaniesz.

To jak to z tym asfenem? Słyszałem ze olał serwer bo grało 50 osób i sponsor go włączył, wiec?

Opublikowano

I po co skoro sam będziesz grał na serwerze?

To padnie w ciągu 3 dni

Hmmm... Pograłem trochę i doszedłem do wniosku, że nie ma sensu...

Serwer umarł i już nie wstanie. 

Na serwerze gra około 20 osób i nikt nie robi już nowych postaci.

Szkoda, bo serwer miał swój klimat. Był inny niż obecne serwery Mt2 :)

Kolejny fajny serwer, który pozostanie w pamięci :D

Opublikowano

licznik na stronie jest zepsuty czy serio sa 2 osoby xD

07:30 rano, serwer po numerze jaki zaserwował głupol GM, stoi i gra się nawet dobrze - mało osób ale przynajmniej nie ksują gamonie  :D serwer typu Medium, trzeba się troszkę pomęczyć ale bez przesady - grywałem na niby easy gdzie było dużo trudniej  xD

Opublikowano

07:30 rano, serwer po numerze jaki zaserwował głupol GM, stoi i gra się nawet dobrze - mało osób ale przynajmniej nie ksują gamonie  :D serwer typu Medium, trzeba się troszkę pomęczyć ale bez przesady - grywałem na niby easy gdzie było dużo trudniej  xD

Po co grasz na serwerze który nie ma przyszłości?

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Prezentacja serwera bardzo ładna, aczkolwiek aby całokształt ocenić, muszę zagościć. Kto w teamie serwera, bo nie widzę. Powodzenia.

Opublikowano

Prezentacja serwera bardzo ładna, aczkolwiek aby całokształt ocenić, muszę zagościć. Kto w teamie serwera, bo nie widzę. Powodzenia.

Asfen xD

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Licznik podkręcony czy naprawdę 0 Online ;?

Podkręcony o całe 0 :D

No to tego. Prezentacje chyba można już zamknąć?

Opublikowano

Dziwny serwer. Raz mi działo od ch1 do ch3, następnie ch1 przestało działać a teraz działa tylko ch3 i to na jedną postać mogę wejść a inne wywala.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziwny serwer. Raz mi działo od ch1 do ch3, następnie ch1 przestało działać a teraz działa tylko ch3 i to na jedną postać mogę wejść a inne wywala.

Bo ten serwer to gówno i sama administracja już o nim zapomniała ;) 

ttpng_wxsaxxe.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Halo halo, moderatorzy :ninja: serwer już nie istnieje, proszę o kosz ;)

Metin2List.pl ~> Polecam, pierwszy polski spis prywatnych serwerów Metni2 (jest też kilka zagranicznych). Lista się sama aktualizuje, sprawdza statusy serwerów itp!

Jeśli masz swój prywatny serwer Metin2 i chcesz go za darmo rozreklamować zapraszam na Metin2List.pl, dodanie serwera jest DARMOWE!!

Jeśli jesteś graczem prywatnych serwerów Metin2 i szukasz serwera dla siebie zajrzyj na Metin2List.pl i znajdź go!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...