Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tesoria.pl [Dedyk] [Easy/Medium]

Tesoria

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmieniliście dmg mobów na mapie 105/125, czy dalej nie da rady uciągnąć spota WP'kiem? :D

Jakie bony występują w fryzurach / kostiumach / petach?

Tak jest zmniejszone mają DMG jak moby w Atlantydzie lekko wyższe.

Zmieniliście dmg mobów na mapie 105/125, czy dalej nie da rady uciągnąć spota WP'kiem? :D

Jakie bony występują w fryzurach / kostiumach / petach?

To będzie wszystko opisane w ItemShopie + Grze.

53594961070274399019.png

• Odpowiedzi 242
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę cię skończ dzieciaku bo jesteś już taki nudny że poezja, idź robić swój serwer Castios Rework czy jak to się wabi i zajmij się swoim serwerem.

Albo idź odrób lekcję jeżeli masz pisać takie głupoty, nie odpisuję już na twoje durne posty...

ItemShopa aktualnie testujemy czy wszystko dochodzi aby nie było problemów na starcie.

Tak będą po 2x Sztuki z szkat serwerowych, Metiny 1-150, Bossy, Misje, Biolog.

Także będzie lajtowo.

Chcemy aby był jakiś Handel na serwerze.

heh, dzieciaku a ty ile masz lat ? 15 ? napewno.

Ja wiem że Asfen jest obecny, poza tym podpadł mi za Castiosa, ma u mnie kose i dowiodę tego no i pokaże że on tam jest. ;)

­

Opublikowano

Asfen, tak jak klamales z teamem Derides'a ze byleś ,a gowno prawda bo nie byłes, pozderki! ;-)

ps: czemu dostalem bana na ts, chcialem pogadać z administratorem tego serwera aka Tesoria aka Asfen.

Opublikowano

Asfen, tak jak klamales z teamem Derides'a ze byleś ,a gowno prawda bo nie byłes, pozderki! ;-)

ps: czemu dostalem bana na ts, chcialem pogadać z administratorem tego serwera aka Tesoria aka Asfen.

Ponieważ zachowywałeś się nie powiem jak, nie będziemy trzymali ciebie oraz twoich kolegów którzy zachowują się jak dzieci.

ItemShop będzie dostępny od godziny 19:00.

TeamSpeak: live-speak.pl

53594961070274399019.png

Opublikowano

Asfen kiedy ci te source mama kupi?

Sam będzie robił  B) Przecież to taki skill że przy nim Harnasie, Endymiony, Troiany, Sensuale, itp to pizdeczki  xD

­

Opublikowano

O 19:30 trzeba będzie spatchować Klienta czyli przed startem.

ItemShop powoli jest robiony także można zobaczyć co jest mniej więcej.

Będzie pierścień na pasek u góry np. na 7dni czy tylko ten na 10h?­

Jest już na stronie, logujesz się na konto twoje konto na dole masz zwiększenie Exp itd.

hqak60.jpg

53594961070274399019.png

Opublikowano

Miałem zagrać na serwie jak zobaczyłem zapowiedz serwera takiego jakiego szukałem, ale jak się rozczytałem w dalszej części prezentacji i sposób w jaki czasem piszą admini tego serwa to jakoś ochota odeszła, no zobaczymy może w niedziele jak tam sytuacja bedzie wyglądać

1. Ps: Co to w ogóle jest ten asfen, że tak o nim tutaj piszecie a administracja tak się od niego wypiera z całych sił?

2. Ps: Na serwerze są tylko 4 ch?

Opublikowano

O 19:30 trzeba będzie spatchować Klienta czyli przed startem.

ItemShop powoli jest robiony także można zobaczyć co jest mniej więcej.

Właśnie patrzyłem dlatego pytam bo był pd tylko na 10h ten co w eq się zakłada a mi chodzi o pasek u góry  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Właśnie patrzyłem dlatego pytam bo był pd tylko na 10h ten co w eq się zakłada a mi chodzi o pasek u góry  :) 

­

Jest już na stronie, logujesz się na konto twoje konto na dole masz zwiększenie Exp itd.

hqak60.jpg

Miałem zagrać na serwie jak zobaczyłem zapowiedz serwera takiego jakiego szukałem, ale jak się rozczytałem w dalszej części prezentacji i sposób w jaki czasem piszą admini tego serwa to jakoś ochota odeszła, no zobaczymy może w niedziele jak tam sytuacja bedzie wyglądać

1. Ps: Co to w ogóle jest ten asfen, że tak o nim tutaj piszecie a administracja tak się od niego wypiera z całych sił?

2. Ps: Na serwerze są tylko 4 ch?

1. Nie mam pojęcia o co z nim chodzi, nie mają dowodów a piszą głupoty, przypomina dawny jego serwer dlatego. :)

2. Tak tylko 4 CH.

53594961070274399019.png

Opublikowano

hqak60.jpg

1. Nie mam pojęcia o co z nim chodzi, nie mają dowodów a piszą głupoty, przypomina dawny jego serwer dlatego. :)

2. Tak tylko 4 CH.

Haha patrzyłem na to i nie widziałem buahaha  xD 

Dziekować  :) 

­

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

"U nas na serwerze Healer jest w 100% wzmocniony" kupiliście mnie tym jak paczkę żelków. Jak tylko o troszeczkę zmieniliście jego skile to się zawiodę :(

Nie dosyć sporo, teraz Healer ma większy atak + większe leczenie także powinno być bardzo okej. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

HP 2500/3000

Absy 10/15

Dlaczego kurde? JA SIE PYTAM DLACZEGO?!

Dlaczego prawie kazdy obecny serwer medium/easy tak bardzo unika max bonów jak ognia? 

Opublikowano

HP 2500/3000

Absy 10/15

Dlaczego kurde? JA SIE PYTAM DLACZEGO?!

Dlaczego prawie kazdy obecny serwer medium/easy tak bardzo unika max bonów jak ognia? 

Ponieważ aby nie było za łatwo, sama nazwa mówi Easy/Medium czyli nie wszystko Easy.

Uwierz że jest się czym pochwalić jak wejdą ci Perfect kolczyki i będą wartościowe, niż w 5 minut zrobisz sobie maxy.

Bonusy i tak wchodzą dość szybko.

ItemShop jest skończony, można już zakupywać z niego Rzeczy.

53594961070274399019.png

Opublikowano

­asfen jak chcesz source to zgłoś się do mnie na gg dam ci takie jakie chcesz za free, bo widzę, że Cie wyzywają to udowodnimy razem, że też się do czegoś nadajesz i wiesz, że możesz

Opublikowano

Prosimy o spatchowanie klienta, patcherem przed startem czyli o 19:00!

Aby wejść na serwer 19:00 musicie spatchować klienta!

Start godzina 20:00.

TeamSpeak3: live-speak.pl

Forum: forum.tesoria.pl

Zapraszamy wszystkich o 20:00 na start.

53594961070274399019.png

Opublikowano

­asfen jak chcesz source to zgłoś się do mnie na gg dam ci takie jakie chcesz za free, bo widzę, że Cie wyzywają to udowodnimy razem, że też się do czegoś nadajesz i wiesz, że możesz

jakby się do czegoś nadawał to by to już dawno udowodnił a tak to nic. Byś zobaczył jak do mnie pisał co i jak dodać.. heh .

­

Opublikowano

rosimy o spatchowanie klienta, patcherem przed startem czyli o 19:00!

Aby wejść na serwer 19:00 musicie spatchować klienta!

Asfen, ile przewidujesz osób na starcie?

­

Opublikowano

­

maks 300 z tego co widze po kontach, no chyba że bengier w c**j będzie

jakby się do czegoś nadawał to by to już dawno udowodnił a tak to nic. Byś zobaczył jak do mnie pisał co i jak dodać.. heh .

­

ale asfena to Ty szanuj

kto wam robił to forum..

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

­

Niestety ale nie Asfen tylko Duo jak już, to się zobaczy na starcie serwera.

Po starcie będą reklamy u YouTuberów nadal, rusza serie wykupione. :)

53594961070274399019.png

Opublikowano

Po liczbie kont polecał bym przed startem tą reklame u YouTuberów ruszyć. Wtedy będzie lepszy start i więcej ludzi myślę zostanie. Na razie szału nie ma po ilości zrobionych konto :) Ale zasysam zobaczy się co i jak na serwerku :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...