Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AXeria.pl

Sokou.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy przewidziany start ?

Kwestia tygodni.

@Inix

Zmieniliście standardowe expowiska np.Pustynia,red las,green las, przeklęta ziemia na nowe mapki ?

Wszędzie prawie były mapki standardowe i dużo osobom się znudziły.

Tak, jeżeli chodzi o mapy to pisałem ja albo Inix ze nie ma u nas żadnej mapy standardowej z Metina, a co do samego expienia to gracze będą mieli okazje poexpić na Lodowych potworach

I o to chodzi. Pytania padły takie, ponieważ mi te gifty ładowanie prezki opóźniały ;)

Dzięki za info, mam nadzieje że będzie z kim pograć :D Tyle tych serwerów w 5 lat padło i powstało, trzeba grać tylko chwilą. Jednak mam nadzieje, że ta chwila u was będzie trwała dłużej. reklamujcie ;p

Reklama ruszy od następnego tygodnia zapewniam Was że każdy usłyszy o AXerii :)

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

doświadczenie hard czy medium ?

Pytasz o te z eksploracji, misji czy PvM? Samo expienie na mobach to taki łagodny hard.

Dodajcie do prezentacji, jakie są zdrojki i jakie bronie.

Niedługo zaktualizujemy prezentację, dodamy parę rzeczy których w niej nie ma.

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

­

Specjalnie dla Ciebie odpalimy serwer bez zmian, kopia PLa z 2008 roku - pewnie będziesz zachwycony :D A tak serio, nikt nie zmusza nikogo do grania Wilkołakiem, poza tym nie chcemy, żeby Szaman był tylko buffem - oczywiście ma wspierać sojuszników, ale wspierać a nie służyć jedynie jako postać która rzuca buffy co 3 minuty i nic poza tym.

Nikt nie zmusza do gry wilkołakiem, chcemy różnorodności dlatego zdecydowaliśmy się go wprowadzić. Przecież healer może buffować innych, jedyne co mu zmieniliśmy do tej pory to skill "Zwiększenie ataku", które nawiasem mówiąc było bezużyteczne (no może czasem ktoś zwracał na to uwagę jak bił rekord obrażeń ze skilla, wtedy przeważnie ludzie sobie "przypominali" o tym skillu) - leczenie i zwinka zostaje bez zmian jak na razie, a skill który posiadać będzie zamiast "Zwiększenia ataku" umożliwi mu w większym stopniu samodzielne expienie (% pż z obrażeń umiejętności dosyć przyjemnie działa).

Brak ros? Alchemia (w tym rosy) jest 3 razy bardziej rozwinięta niż na PLu (możliwość tworzenia podpalających strzał, odtrutek etc.).

Na "za dużo" kombinowania nic nie poradzę - kto stoi w miejscu cofa się.

Nie macie mi się upodobać, po prostu w/g jest to głupota z tym szamanem i tyle.

Powodzenia : )

Opublikowano

Czyli hard lub medium nie zawitam.

Jeżeli pytasz czy to easy - nie.

­

Nie macie mi się upodobać, po prostu w/g jest to głupota z tym szamanem i tyle.

Powodzenia : )

Nie dogodzimy wszystkim i tak więc nie będziemy nawet próbować. Głupotą jest, żeby szaman był tylko buffem (moje zdanie).

Również pozdrawiam :)

Opublikowano

­

Jeżeli pytasz czy to easy - nie.

Nie dogodzimy wszystkim i tak więc nie będziemy nawet próbować. Głupotą jest, żeby szaman był tylko buffem (moje zdanie).

Również pozdrawiam :)

Nie, których rzeczy po prostu nie można modyfikować i tyle. Powodzenia.

Opublikowano

­

Nie, których rzeczy po prostu nie można modyfikować i tyle. Powodzenia.

A ja sie z tym nie zgodze ... niektore rzeczy az trzeba zmienic , np profesje healera . 

Mam nadzieje ze inne serwery rowniez pojdą za ciosem i zaczna cos robic z tymi nieuzytecznymi postaciami ;) 

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

­Już zaczyna się tworzenie serwerów z wilkołakami, to nie jest profesja, którą powinno się grać. Rozumiem, boss czy coś ale nie postać do grania. Powodzenia ale nie zagram.

Opublikowano

Serwer jakiego nigdy prawie nie widziałem ten biolog tutaj jest podobny jak na VIXA.EU powodzenia napewno będe może nagram coś z serwera.

Grałem na tym serwerze i śmiem stwierdzić że tam biolog był dokładnie tak sam jak na globalnym serwerze - oczywiście mówię tu o oddawanych przedmiotach. Dodatkowo był tylko Biolog.

Już zaczyna się tworzenie serwerów z wilkołakami, to nie jest profesja, którą powinno się grać. Rozumiem, boss czy coś ale nie postać do grania. Powodzenia ale nie zagram.

Dlaczego uważasz że nie powinno się to postacią grać? 

Też byłem sceptycznie do niego nastawiony ale kiedy osobiście sprawdziłem, pobiegałem chwile od razu zmieniłem zdanie. Może i Ty je zmienisz kiedy już pobierzesz klienta i sprawdzisz tę profesję. :)

Pozdrawiam

Opublikowano

­

Grałem na tym serwerze i śmiem stwierdzić że tam biolog był dokładnie tak sam jak na globalnym serwerze - oczywiście mówię tu o oddawanych przedmiotach. Dodatkowo był tylko Biolog.

Dlaczego uważasz że nie powinno się to postacią grać? 

Też byłem sceptycznie do niego nastawiony ale kiedy osobiście sprawdziłem, pobiegałem chwile od razu zmieniłem zdanie. Może i Ty je zmienisz kiedy już pobierzesz klienta i sprawdzisz tę profesję. :)

Pozdrawiam

To doprowadziło tą piękną grę do upadłości. Grałem na PL'u nim, wystarczy - większość graczy sądzi to samo co ja. No ale cóż, ja tu nie mam prawa głosu co powinno być na serwerze, a czego nie.

Opublikowano

­

To doprowadziło tą piękną grę do upadłości. Grałem na PL'u nim, wystarczy - większość graczy sądzi to samo co ja. No ale cóż, ja tu nie mam prawa głosu co powinno być na serwerze, a czego nie.

Rozumiem o co Ci chodzi, jednakże chciałbym abyś zauważył że masz poza Wilkiem dostępne pozostałe postacie, które także są przez nas odnawiane.

Nikt nie zmusza do gry tylko tą, która dodaliśmy jako nową.

Opublikowano

­

Ktoś mi powie co jest nie tak z wilkołakiem? Poza tym, że brakuje mu płci i drugiego kompletu umiejętności do wyboru (nadrobi się w aktualizacjach). Postać ma w miarę przyjemne animacje, nie jest jakoś super silna - skillami trzeba trafiać co nie jest aż tak banalne. Nikt nie każe nim grać, reanimujemy trochę mniej grane profesje, więc będą równe szanse.

Opublikowano

Na PL wbiłem wilkołakiem 46lvl ciągle rośnie postać przyjemnaa w expie jak i pvp. Jeżeli tutaj będzie dopracowana to zagram :D Nie pozostaje mi nic jak czekać na serwer.

😅

Opublikowano

Jako prezent z okazji 100 fanów na naszym profilu facebook www.facebook.com/axeria.metin2, przedstawiamy Wam mały skrawek tak zwanych map M2.

dorohant.png

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

tsurepaw.png

1.png

2.png

3.png

4.png

5.png

Zapraszamy na nasz serwer TeamSpeak3 - ts.axeria.pl

oraz

do polubienia naszego profilu na facebooku www.facebook.com/axeria.metin2 aby być na bieżąco!

Na zdjęcia nie został nałożony żaden filtr bo uważam że to najzwyklejsze oszukiwanie graczy.

Opublikowano

Fajna prezentacja, serwer się również dobrze zapowiada.

Ciekawi mnie sprawność administracji. No, zobaczymy, co z tego będzie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...