Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] AXeria.pl

Sokou.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już raz dałem się nabrać na taki mega przereklamowany serwer na literkę "A" gdzie autor zrobił piękną prezentację, filmy, pozmieniał tekstury, nawymyślał sobie a wiecie co ? zwykły ślub nie działał no k***a, jak sprawdzasz serwer to chociaż te podstawy sprawdź a nie.
Beta masowa to jest postawienie NPC z itemami w M1 wybieranie sobie lv. i robienie PvP przez gimbusów. 

Tyle ode mnie, Pozdrawiam

cooltext1_wrhasrw.png

Opublikowano

Już raz dałem się nabrać na taki mega przereklamowany serwer na literkę "A" gdzie autor zrobił piękną prezentację, filmy, pozmieniał tekstury, nawymyślał sobie a wiecie co ? zwykły ślub nie działał no k***a, jak sprawdzasz serwer to chociaż te podstawy sprawdź a nie.

Beta masowa to jest postawienie NPC z itemami w M1 wybieranie sobie lv. i robienie PvP przez gimbusów. 

Tyle ode mnie, Pozdrawiam

Zgadzam się z Tobą w tym co napisałeś o testach dlatego nie przeprowadzimy ich w taki sposób, podczas fazy Beta na serwer wejdzie około 60 osób, którzy od że tak powiem od psa do smoka sprawdzą funkcjonalność serwera. Trzy dni przed startem odpalimy fazę Gamma, na którą wstęp będzie miał każdy.

Pisałem to już wcześniej.

Opublikowano

Super mega fajnie!

Szkoda tylko że hard - przychodzę do domu zmęczony pragnę się zrelaksować, pograć dla zabawy pobawić się w pvp ( czekałem na tego wilkołaka) a tu?? DUPA! muszę siedzieć i zapierdalać po ulepki exp, skile IS IS IS IS żeby móc sobie zrobić jakieś pvp które będzie miało sens z jakimś eq.. Nie mówię żeby było zupełnie łatwo tylko  nie chcę dropić tydzień żeby zrobić broń z +7 na +9 

No nic ŁADNA PREZKA!

Powodzenia. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

To kiedys wystartuje ??

4uc581.jpg

Opublikowano

Super mega fajnie!

Szkoda tylko że hard - przychodzę do domu zmęczony pragnę się zrelaksować, pograć dla zabawy pobawić się w pvp ( czekałem na tego wilkołaka) a tu?? DUPA! muszę siedzieć i zapierdalać po ulepki exp, skile IS IS IS IS żeby móc sobie zrobić jakieś pvp które będzie miało sens z jakimś eq.. Nie mówię żeby było zupełnie łatwo tylko  nie chcę dropić tydzień żeby zrobić broń z +7 na +9 

No nic ŁADNA PREZKA!

Powodzenia. 

Bez przesady, pracujemy nad tym, żeby serwer opierał się na czymś więcej niż trzymaniu spacji i walce pod DT :)  Z tym ISem równiez bym nie przesadzał, staramy się zachować balans.

Jak Wam reklama idzie?, bo jak na razie widzę coś słabo wnioskuje z liczby osób na fb :)

Skończymy testy, dostaniemy grafikę to zaczniemy wpuszczać youtuberów na serwer wtedy będziemy mogli oceniać liczbę osób na facebooku

To kiedys wystartuje ??

Jak skończymy testy i dostaniemy grafikę.

Nie licz na to, prezka jest martwa.

Zmieniamy serwer, to chyba nic złego, że przez parę godzin nie będzie prezentacji?

co z prezentacją co z serwerem juz ponad miesiąc jest prezka

Aktualnie testujemy, nie chcemy falstartu.

"Proste, że czuję różnice do reszty i pewnie dlatego ich drażni mój śmiech."

Opublikowano

Panowie 2 tygodnie temu mialo byc ze za 2 tygodnie wiec ja sie pytam gdzie jest chociazby beta ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...