Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak samo z zapro na ts,logout=perm. A co jak strace neta lub nie mam ts? Mam dostac perma? Tak jak z faworyzacja,z topowych gildii wyzywaja cie od kurew i szmat,leszczy itd i nic,a ty szary gracz im cos powiesz to odrazu mute na x h

79160594027661829163.png

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak samo z zapro na ts,logout=perm. A co jak strace neta lub nie mam ts? Mam dostac perma? Tak jak z faworyzacja,z topowych gildii wyzywaja cie od kurew i szmat,leszczy itd i nic,a ty szary gracz im cos powiesz to odrazu mute na x h

U nas nie ma faworyzacji.

To juz jest patola... Pobierac z neta syf aby udowodnic administracji ze sie nke ma cheatow Dlatego mam wyebane w te idiotyczne serwery ktore nie powinny istniec (wszystkie izi hace)

Taka polityka serwera, nie podoba się nie muszą grać B)

Dlatego pierw proponuje zapoznać się z regulaminem serwera a później rozpocząć rozgrywkę.

Jeśli komuś się nie podoba nie zmuszam do gry, jeden gracz odchodzi a na jego miejsce przychodzi 3 nowych. ^_^

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

U nas nie ma faworyzacji.

Taka polityka serwera, nie podoba się nie muszą grać B)

Dlatego pierw proponuje zapoznać się z regulaminem serwera a później rozpocząć rozgrywkę.

Jeśli komuś się nie podoba nie zmuszam do gry, jeden gracz odchodzi a na jego miejsce przychodzi 3 nowych. ^_^

Nie rozumiem jak można grać na serwerze gdzie trzeba udowadniać że nie ma sie cheatów teamwieverem bo jak nie to leci permik,zamiast sprawdzac na vanishu dziwne zachowania lub filmiki od graczy z killaurą itd to wolacie byle kogo na ts i szperacie mu na komputerze,0 prywatnosci ...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie rozumiem jak można grać na serwerze gdzie trzeba udowadniać że nie ma sie cheatów teamwieverem bo jak nie to leci permik,zamiast sprawdzac na vanishu dziwne zachowania lub filmiki od graczy z killaurą itd to wolacie byle kogo na ts i szperacie mu na komputerze,0 prywatnosci ...

Nikt nie szpera tam gdzie nie trzeba, tylko folder .minecraft w appdata czy nie posiada niedozwolonych modyfikacji.

Jeżeli jest 20 zgłoszeń na gracza który ma podejrzenie o cheaty to jest sprawdzany proste.

Cheaty można bardzo łatwo wyłączyć, również skrypty. Dlatego po to jest teamviewer.

Opublikowano

Nikt nie szpera tam gdzie nie trzeba, tylko folder .minecraft w appdata czy nie posiada niedozwolonych modyfikacji.

Jeżeli jest 20 zgłoszeń na gracza który ma podejrzenie o cheaty to jest sprawdzany proste.

Cheaty można bardzo łatwo wyłączyć, również skrypty. Dlatego po to jest teamviewer.

Czyli kolega który wbił na serwer o 1 w nocy,grał do 3 siedząc pod ziemią i nie piszac z nikim,dostal 20 zgłoszeń ? XDDD Bo z tego co pamiętam tp sie do nas 2 helperów kiedy budowalismy zamek,jeden mnie wrzucił do wody po czym napisał ,, XDDDDDDDDDD '' a drugi z dupy zawołał kolega na ts grozac banem '' bo tak '' bez żadnych podstaw

79160594027661829163.png

Opublikowano

Czyli kolega który wbił na serwer o 1 w nocy,grał do 3 siedząc pod ziemią i nie piszac z nikim,dostal 20 zgłoszeń ? XDDD Bo z tego co pamiętam tp sie do nas 2 helperów kiedy budowalismy zamek,jeden mnie wrzucił do wody po czym napisał ,, XDDDDDDDDDD '' a drugi z dupy zawołał kolega na ts grozac banem '' bo tak '' bez żadnych podstaw

Nie.

Opublikowano

serwer c*****y nie polecam 

castlemod na ktorym w kazdej grze lata co najmniej 2 frajerow na aurach i no knockach 

zlagowany parkour ktorego nie da sie przejsc jak cie nie cofnie kilka razy 

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

Zeszliście na psy, dawniej sieć mc4u była lepsza. 

Niestety nie.

MC4U się rozwija, co edycję jest coraz więcej osób - na tą planujemy 1.5k osób na starcie :)

Opublikowano

Niestety nie.

MC4U się rozwija, co edycję jest coraz więcej osób - na tą planujemy 1.5k osób na starcie :)

k***a kogo ty oszukujesz... serwery wam nie wyrabiaja przy 200 graczach a co dopiero przy 1.5k

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Opublikowano

k***a kogo ty oszukujesz... serwery wam nie wyrabiaja przy 200 graczach a co dopiero przy 1.5k

Jutro nowa edycja, wejdź i sprawdź - chyba, że wejdzie nam ponad 2k graczy to wtedy maszyna nam się przeciąży B)

Opublikowano

Tydzień po starcie i już edycja tego gówna pada - 200 osob z 1400.

Nie polecam!

Idź na swoje gówienko B)

F5

Opublikowano

Bardzo dobra prezentacja, czytelna i przejrzysta dla oka. A co do serwera to stoi naprawdę na wysokim poziomie, administracja także trzyma ten poziom. Naprawdę ciężko wyszukać tutaj jakieś błędy. Według mnie obecnie najlepszy survival/hardcore w Polsce.

CAMDNAx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...