Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowa edycja w poniedziałek o godzinie 18:00 :)

Serdecznie zapraszamy, oraz do konkursu który jest na naszym fanpage.

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Trobol powiem ci tyle to jest najlepszy serwer w Polsce jaki znam! Nigdzie tak dopracowanego serwera nie widziałem jak ten! Ten serwer jest o kilka klas lepszy niż te xfasty nstromy (najgorsze gówna) i inne serwery. Też mi się podoba enderbox ale bana dostałem i c**j bo za mało hasju mają z serwer. Polecam każdemu graczowi ten serwer ! Widać że administracja się stara!

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Serwer niczym się nie wyróżnia, mało slotów na Survival. Bardzo dobra maszyna, lecz niedopracowane pliki - lagi.

Ogólnie 7/10, zróbcie sektory to będzie 9/10. Nie piszcie, że najlepszy survival w Polsce bo M*HC/XCRAFTE*S lepsze.

Cóż jak sądzisz, że niczym się nie wyróżniamy to twoja opinia bo gracze myślą inaczej :)

Pliki są dopracowane i nie powodują lagów, po prostu nasze autorskie proxy poprawiamy bo to ono powoduje lekkie lagi. (jeżeli masz lagi użyj ip: s0.piterka.pl)

Sektory właśnie piszemy, mchc to hardcore a xcrafters to szkoda, bo tam po 2 dniach robi się 20 osób a u nas po 2 tygodniach jest serwer cały czas pełen :)

Opublikowano

Tak, po 2 tygodniach to robicie nową edycję i tu nie ściemniaj.

Autorskie proxy =/= Przerobiony bungeecord, co może zrobić każdy bo source jest publiczny.

Dowody waszych bardzo długich edycji (tak wiem, nowa edycja dużo kasy na co pewnie liczycie :)):

30 maja - http://scr.hu/0duk/j0l9m(NEW EDYCJA)

18 Czerwca - http://scr.hu/0duk/mi09r(ZAKOŃCZENIE EDYCJI)

19 dni edycja XDD

kłam dalej, kłam dalej

Nie używamy bungee ani liliypada :)

Cóż, jeśli gracze chcą nową edycję to ją robimy, nie mamy powodów by jej nie robić :)

Poczekaj na sektory które właśnie piszemy, na starcie u nas było 1400 osób w poniedziałek <3

Opublikowano

@Trobol powiem tobie tyle że masz farta ponieważ trafiłeś na miłą dziewczynę która jest w administracji! Dzięki niej mogę napisać śmiało że jest to najlepsza serwerownia w Polsce! Tylko mam problem ponieważ nie mogę  wbić i piszę mi  Logowanie nie powiodło się: Access Token can not be null or empty, sprawdzałem od wersji 1.7.10 do 1.8.5! Klaudia jest najlepszy adminem !

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Nie polecam, co chwila nowa edycja. Dopiero co z ekipą założyliśmy gildie i już koniec edycji, po 10 dniach.

MASAKRA

Musimy zrobić ze względów technicznych :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...