Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepiej dopracowane serwery minecraft w polsce to oni.

Szkoda że zwinąłem swój interes, mc4u jest jednym z kilku serwerów który mógł i mógłby konkurować ze mną. Szacun za waszą robotę. 

Polecam.­

Opublikowano

@Trobol szykujecie ze 4 tysiące slotów na nową edycje Survivala ? czy planujecie żeby wbiło ze 300 osób ? 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Kiedy planujecie nową edycję? 

Nowa edycja w piątek o godzinie 18:00 :)

@Trobol szykujecie ze 4 tysiące slotów na nową edycje Survivala ? czy planujecie żeby wbiło ze 300 osób ? 

1000 slotów spokojnie starczy :)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@Trobol wysoko nie mierzycie.. a szkoda bo ten serwer jest z*******y tylko taki Krwawy98 to dziecko które tylko obraża graczy i tyle w temacie...

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@Trobol wysoko nie mierzycie.. a szkoda bo ten serwer jest z*******y tylko taki Krwawy98 to dziecko które tylko obraża graczy i tyle w temacie...

Będzie brakować to dołożymy slotów :)

Opublikowano

Przypadkowo znalazłem to: https://www.youtube.com/watch?v=IKVqqK1iNNI

Fajne :D

Jakiś cebulak z bólem dupska, bo komuś się udało stworzyć dobry serwer. Rzeczywiście fajne. Takich na przymusową służbę wojskową, żeby się życia nauczyli. B) 

Gardzę takimi, jeśli wiesz kto taki hacker, to podeślij kontakt, ustawię go do poziomu, bo już mnie wkur*iają te dzieciaki wiecznie coś crashujące, atakujące, dostanie po dupie raz drugi, to się ogarnie niedorozwój umysłowy z autyzmem i cebulactwem 3 stopnia. :yay: 

P.S. Ten błąd jest tak banalny a zarazem tak prosty do załatania, że pewnie już to poprawili dawno. 

#AntyBlezur: Bardzo dobry serwer, aktualnie jeden z najlepszych na rynku, świetnie przygotowany pod graczy. Arcros i jego bicki tylko trochę mnie wkur*iają i onieśmielają, ale generalnie jest nieźle. Pozdro chłopaki, JP2 czuwa nad Wami.

5465845486.png

Opublikowano

Przypadkowo znalazłem to: https://www.youtube.com/watch?v=IKVqqK1iNNI

Fajne :D

Próbuj szczęścia ;)

Jakiś cebulak z bólem dupska, bo komuś się udało stworzyć dobry serwer. Rzeczywiście fajne. Takich na przymusową służbę wojskową, żeby się życia nauczyli. B) 

Gardzę takimi, jeśli wiesz kto taki hacker, to podeślij kontakt, ustawię go do poziomu, bo już mnie wkur*iają te dzieciaki wiecznie coś crashujące, atakujące, dostanie po dupie raz drugi, to się ogarnie niedorozwój umysłowy z autyzmem i cebulactwem 3 stopnia. :yay: 

P.S. Ten błąd jest tak banalny a zarazem tak prosty do załatania, że pewnie już to poprawili dawno. 

#AntyBlezur: Bardzo dobry serwer, aktualnie jeden z najlepszych na rynku, świetnie przygotowany pod graczy. Arcros i jego bicki tylko trochę mnie wkur*iają i onieśmielają, ale generalnie jest nieźle. Pozdro chłopaki, JP2 czuwa nad Wami.

Nic nie zrobił i nic nie zrobi, robaki już tak mają :P

Opublikowano

No cóż... "Największy i najlepszy survival w Polsce" fałszuje liczbę graczy, po kilku odświeżeniach z liczby 380 graczy online zmienia się 420.

Właściciel (Arcros) jest oszustem, nie płaci swoim youtuberom ( http://scr.hu/1gy8/5l0d2 ). Wmawia innym, że jestem oszustem i okradłem kogoś na 300 zł. ( http://scr.hu/1gy8/5q8t0 ,  http://scr.hu/1gy8/lhggc ). Namówił YouTuber'a do usunięcia mojej reklamy wmawiając mu, że kogoś oszukałem, gdzie nikogo nie oszukałem i nie oszukam.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@HAMMERxPL Jesteś oszustem i okradasz ludzi więc się tego nie wypieraj :) Co do tego co wypisujesz to gówno prawna potrafisz tylko oczerniać innych i okłamywać innych. Hammer weź zastanów się nad swoim życiem i może dorośnij bo na razie to zachowujesz się jak dwunastoletni chłopiec z kompleksami i upośledzeniem umysłowym. A co do mówienia kto tutaj jest oszustem to możesz siebie zakwalifikować jako Nr. 1 na liście.

X

Pokaż ten swój autorski AntyCheat :)

@AntyWarn

Spoko serwer. Podoba mi się system rankingu. Na pewno zagram

@Edit @down

Śmieszny jesteś pisząc, że to ja coś zerwałem nie chciałeś zapłacić za plugin to dałem ci taki o jakim sam prosiłeś czyli z informacją dla Ciebie "Hammer nie zapłacił za plugin" ;) + Ja się na nic nie umawiałem to tobie chyba się coś wydawało nie napisałem nigdy anie nie powiedziałem, że będę pisał co będziesz chciał. A właśnie skoro sam mówisz, że antycheat jest mojego autorstwa to skąd ten wpis z informacją "nasz autorski antycheat" ? Chyba, że nie masz pojęcia co to słowo oznacza a to już inna sprawa.

Opublikowano

@HAMMERxPL Jesteś oszustem i okradasz ludzi więc się tego nie wypieraj :) Co do tego co wypisujesz to gówno prawna potrafisz tylko oczerniać innych i okłamywać innych. Hammer weź zastanów się nad swoim życiem i może dorośnij bo na razie to zachowujesz się jak dwunastoletni chłopiec z kompleksami i upośledzeniem umysłowym. A co do mówienia kto tutaj jest oszustem to możesz siebie zakwalifikować jako Nr. 1 na liście.

Pokaż ten swój autorski AntyCheat :)

@AntyWarn

Spoko serwer. Podoba mi się system rankingu. Na pewno zagram

To nie jest twój temat i czekam na odpowiedź Trobola. AntyCheat jest twojego autorstwa, nikogo nie oszukałem i nie oszukam, zerwałeś współpracę a umawialiśmy się na dłuższą pracę. Dostałbyś normalną wypłatę, ale zacząłeś coś kręcić i wrzuciłeś backdoora do pluginu.

Serwer to zwykłe oszustwo.

4L0M4l0.png

Opublikowano

To nie jest twój temat i czekam na odpowiedź Trobola. AntyCheat jest twojego autorstwa, nikogo nie oszukałem i nie oszukam, zerwałeś współpracę a umawialiśmy się na dłuższą pracę. Dostałbyś normalną wypłatę, ale zacząłeś coś kręcić i wrzuciłeś backdoora do pluginu.

Serwer to zwykłe oszustwo.

Tak? I jak się z tym czujesz?  B) 

Opublikowano

Tak? I jak się z tym czujesz?  B)

A ty jak się z tym czujesz, że jesteś je*anym oszustem i kłamcą?

Ha, pewnie nijak, bezuczuciowy i bezmyślny buraku.

"Największa edycja w historii" - 2 z kolei, z czego fałszujecie liczbę graczy i na tej edycji było mniej graczy niż na poprzedniej? Dupa boli, że musisz wymyślać jakieś bzdury na mój temat i wmawiać ludziom, że jestem oszustem, hmm?

4L0M4l0.png

Opublikowano

A ty jak się z tym czujesz, że jesteś je*anym oszustem i kłamcą?

Ha, pewnie nijak, bezuczuciowy i bezmyślny buraku.

"Największa edycja w historii" - 2 z kolei, z czego fałszujecie liczbę graczy i na tej edycji było mniej graczy niż na poprzedniej? Dupa boli, że musisz wymyślać jakieś bzdury na mój temat i wmawiać ludziom, że jestem oszustem, hmm?

Normalnie, bo nie jestem oszustem i kłamcą :) Po za tym nie posiadam konta steam i na pewno nie podejmował bym współpracy z dzieckiem które nie zna zasad ortografii. :v

Na tej edycji było ponad 1200 osób z czego jestem zadowolony widząc taki efekt gdyż jest szkoła, nauka itp.

Nie fałszujemy żadnego licznika, nie mamy takiej potrzeby bo serwer cieszy się niezmierną popularnością.

Niestety, ale robakami się nie interesuje.

Idź pilnuj swojego serwerka. B)

Opublikowano

Normalnie, bo nie jestem oszustem i kłamcą :) Po za tym nie posiadam konta steam i na pewno nie podejmował bym współpracy z dzieckiem które nie zna zasad ortografii. :v

Na tej edycji było ponad 1200 osób z czego jestem zadowolony widząc taki efekt gdyż jest szkoła, nauka itp.

Nie fałszujemy żadnego licznika, nie mamy takiej potrzeby bo serwer cieszy się niezmierną popularnością.

Niestety, ale robakami się nie interesuje.

Idź pilnuj swojego serwerka. B)

Czyli to:

- http://scr.hu/1gy8/7vgua

czym jest? Według mnie dowodami na to, że jesteś właśnie oszustem.

YouTube'r, który pisał mi o twoim oszustwie ma na kanale film "Koniec z tym gównem! [MC4U.PL]" ( http://scr.hu/1gy8/5l0d2). Jeśli zobaczysz możliwość zarobienia to się na to rzucasz, niezależnie czy youtuber zna ortografię czy nie. ;)
Dodatkowo jedna osoba napisała mi, że została oszukana przez ciebie i Fabka w identyczny sposób, ale czy to jest prawdą to nie wiem.

Serwer widocznie nie cieszy się taką popularnością, jeśli musicie dodawać sobie graczy w tak nieudolny sposób.

Mówisz, że oszukałem technika na 300 zł? Za pluginy, których nie mam? Twojego technika, którego nie masz? Chyba, że chodzi o piterkę, z którym nigdy w życiu nie miałem kontaktu.

Mój "serwerek" ma się dobrze i nie ma potrzebny pilnowania go.  B)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Czyli to:

- http://scr.hu/1gy8/7vgua

czym jest? Według mnie dowodami na to, że jesteś właśnie oszustem.

YouTube'r, który pisał mi o twoim oszustwie ma na kanale film "Koniec z tym gównem! [MC4U.PL]" ( http://scr.hu/1gy8/5l0d2). Jeśli zobaczysz możliwość zarobienia to się na to rzucasz, niezależnie czy youtuber zna ortografię czy nie. ;)
Dodatkowo jedna osoba napisała mi, że została oszukana przez ciebie i Fabka w identyczny sposób, ale czy to jest prawdą to nie wiem.

Serwer widocznie nie cieszy się taką popularnością, jeśli musicie dodawać sobie graczy w tak nieudolny sposób.

Mówisz, że oszukałem technika na 300 zł? Za pluginy, których nie mam? Twojego technika, którego nie masz? Chyba, że chodzi o piterkę, z którym nigdy w życiu nie miałem kontaktu.

Mój "serwerek" ma się dobrze i nie ma potrzebny pilnowania go.  B)

Nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...