Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu kłamiecie ze macie autorskie proxy skoro macie bungeecord/lilypad?

Niestety nie mamy bungee ani lilypada. B)

Nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chyba chciałeś napisać "jesteśmy kłamczuchami i nie mamy autorskiego proxy" B)

Tak jesteśmy kłamczuchami, napisanie proxy do serwera nas przerasta ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Serwer widać ze dopracowany. Na pewno wbije, ale czy na pewno same autorskie pluginy? Weźmy sobie np. gildie, zwykły plugin ktory jest nawet na mpc, nazwa - funnyguilds :D

Opublikowano

Serwer widać ze dopracowany. Na pewno wbije, ale czy na pewno same autorskie pluginy? Weźmy sobie np. gildie, zwykły plugin ktory jest nawet na mpc, nazwa - funnyguilds :D

Tak wszystkie autorskie, codziennie gra u nas po 500 osób na samym surivivalu + napisaliśmy sektory które działają wyśmienicie :)

Opublikowano

­Bardzo ładna prezentacja muszę przyznać.

TWORZĘ STRONY INTERNETOWE: PHP, HTML, CSS, JQUERY

SZABLONY PSD DO ZAKODOWANIA PISAĆ DO MNIE ! 

Cześć, napisałem coś chciałbyś się odwołać albo zacytować daj: @.eNdox

Opublikowano

Grałem.

Grałem.

I nie polecam.

Administracja 95% faworka.

70% osób na skryptach/triplu

Admini mają wywalone na graczy, cheaterów (których faworyzują)

blyat

Opublikowano

Grałem.

Grałem.

I nie polecam.

Administracja 95% faworka.

70% osób na skryptach/triplu

Admini mają wywalone na graczy, cheaterów (których faworyzują)

Jebnij się w łeb.

Kilku helperów teleportowało graczy ale zostali natychmiastowo wydaleni co było z 4 dni temu, nie ma żadnej faworyzacji.

Na każdym serwerze są skrypty / hacki, więc czasami warto użyć mózgu.

Administracja nie jest 24/7 a i tak gra 400 osób - ktoś kto myśli to wie, że nie ma u nas faworyzacji oraz staramy się prowadzić najlepszy survival w Polsce.

Opublikowano

Nie polecam,gówno i tyle ^^

Siedząc o 4 rano nagle kumpla z gildii wolają na ts jacyś HELPerzy  grożąc permem kiedy po wbiciu kazali pobierać jakieś zjebane programy że niby go sprawdzają,powiedział im wprost że nie beda mu grzebać po komputerze po czym wlepili mu perma a reszcie gildii dali bana ,, Cheater w gildii '' Pozdro : )

NIE POLECAM TEGO SYFU

79160594027661829163.png

Opublikowano

Nie polecam,gówno i tyle ^^

Siedząc o 4 rano nagle kumpla z gildii wolają na ts jacyś HELPerzy  grożąc permem kiedy po wbiciu kazali pobierać jakieś zjebane programy że niby go sprawdzają,powiedział im wprost że nie beda mu grzebać po komputerze po czym wlepili mu perma a reszcie gildii dali bana ,, Cheater w gildii '' Pozdro : )

NIE POLECAM TEGO SYFU

Grając na naszym serwerze automatycznie akceptujesz jego regulamin.

Otrzymałeś bana za CHEATY, oraz odmówiłes pobrania programu by sprawdzić czy posiadasz owe cheaty.

W regulaminie jest jasno napisane, że każdy gracz który jest sprawdzany ma obowiązek pobrać teamviewer.

Opublikowano

Cheaty? Wsze jedyne powody do bana to wmawianie sobie ze ktos ma cheaty niechcac pobrac teamwiever,grac na mc od lat i trsfic z normalnych dowodow typu filmy do jakichs randomowych lapanek i sprawdzaniu teamwieverem

Na ts koledze mowili ze niewiedza czy ma cheaty,dlatego perm za brak wspolpracy tak wiec pzdr

79160594027661829163.png

Opublikowano

Cheaty? Wsze jedyne powody do bana to wmawianie sobie ze ktos ma cheaty niechcac pobrac teamwiever,grac na mc od lat i trsfic z normalnych dowodow typu filmy do jakichs randomowych lapanek i sprawdzaniu teamwieverem

Na ts koledze mowili ze niewiedza czy ma cheaty,dlatego perm za brak wspolpracy tak wiec pzdr

To juz jest patola...

Pobierac z neta syf aby udowodnic administracji ze sie nke ma cheatow

Dlatego mam wyebane w te idiotyczne serwery ktore nie powinny istniec (wszystkie izi hace)

Opublikowano

To juz jest patola...Pobierac z neta syf aby udowodnic administracji ze sie nke ma cheatowDlatego mam wyebane w te idiotyczne serwery ktore nie powinny istniec (wszystkie izi hace)

0 zgloszen i dowodow,taki kapeys helperow ze pada na ciebie,nawet jak jestes czysty a tego nie pobierzesz to wylapujesz perma ;)

" Albo to pobierasz i udowodnisz albo sie przyznasz do cheatow i ban na 2 tyg a jak nie to permik " System to naprawde macie z*******y ^^

Jedyny ich dowod na nieczysta gre to taki ze nie pobierzesz teamwievera,a smiech na sali to tez to ze cala gildia rowniez lapie bana z ta osoba ktora nie pobrala tego gowna

79160594027661829163.png

Opublikowano

0 zgloszen i dowodow,taki kapeys helperow ze pada na ciebie,nawet jak jestes czysty a tego nie pobierzesz to wylapujesz perma ;)

" Albo to pobierasz i udowodnisz albo sie przyznasz do cheatow i ban na 2 tyg a jak nie to permik " System to naprawde macie z*******y ^^

Jedyny ich dowod na nieczysta gre to taki ze nie pobierzesz teamwievera,a smiech na sali to tez to ze cala gildia rowniez lapie bana z ta osoba ktora nie pobrala tego gowna

pobierac teamviewera ktorym moga sobie przegladac wszystko co masz na kompie...

ja na tym pseudo serwerku juz dawno nie gram... co ciekawsze na ich gownianym castlemodzie co 2 typ lata na aurze i jak zglosisz adminowi to koles dostanie bana na max tydzien 

Grając na naszym serwerze automatycznie akceptujesz jego regulamin.

Otrzymałeś bana za CHEATY, oraz odmówiłes pobrania programu by sprawdzić czy posiadasz owe cheaty.

W regulaminie jest jasno napisane, że każdy gracz który jest sprawdzany ma obowiązek pobrać teamviewer.

obowiazek pobrac ? a co jak nie ma miejsca na dysku albo ma limitowany internet ?

patologia u moderatorow z dzialu srajkrafta ...

17077363944004662812.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...