Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@HAMMERxPL ahahahahahahha Hammer debilu idź reklamować się nadal na x deklu haha xD beka z typa bo nie miał gdzie się reklamować tylko na tym gównie x. A i mogłeś podziwiać boty które omijają pingowanie serwera :)

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@HAMMERxPL ahahahahahahha Hammer debilu idź reklamować się nadal na x deklu haha xD beka z typa bo nie miał gdzie się reklamować tylko na tym gównie x. A i mogłeś podziwiać boty które omijają pingowanie serwera :)

Kto się reklamował na X? Tam jakieś boty były. :v

Nie.

Brak argumentów, tak czy siak tutaj widać całą prawdę o tobie. ;)

4L0M4l0.png

Opublikowano

@HAMMERxPL ty debilu się reklamowałeś na tym biednym serwerze (twoje serwery są nie lepsze) i proszę nie porównuj swoich gównie a nie serwerów do profesjonalnych serwerów tworzonych przez doświadczone osoby! 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@HAMMERxPL ty debilu się reklamowałeś na tym biednym serwerze (twoje serwery są nie lepsze) i proszę nie porównuj swoich gównie a nie serwerów do profesjonalnych serwerów tworzonych przez doświadczone osoby! 

Nie kojarzę takiej sytuacji. Gdzie tu jest jakiekolwiek porównanie?

Moje serwery są dobre, a te "doświadczone osoby" jak widzisz okazują się oszustami. ;)

4L0M4l0.png

Opublikowano

Witam, nazywam się Damian Krzynówek. Chciałbym się zapytać @Lord Assasin który warnuje KAŻDY mój post, dlaczego użytkownik @HAMMERxPL został odblokowany z permanentnego bana? Widać, że trafił swój na swego po tym co wymieniony wcześniej użytkownik wypisuje wyżej i robi burdel z tematu. Pewnie się cieszycie razem jak warnujesz ludzi którzy Ci się nie podobają bez powodu. No dawaj polaczku, daj mi następnego warna. Złap mnie blendzior, prawie mnie już masz... aaAAaAAaaAAaaaaaaa

A co do hammera, to co zaprezentował ostatnio wraz z swoimi przyjaciółmi jasno i wyraźnie daje do zrozumienia że lepiej mu nawet nie odpisywać, bo za każdym razem gdy mu odpowiadasz jeszcze bardziej rusza swym odwłokiem. Działo się to podczas rozmowy ze mną, Arcrosem i mcwnuqiem przeciwko bandzie karaluchów bez pancerza chitynowego. @Trobol przemyśl to, nie masz patyka więc nie ruszaj tego gówna ;]

25ow3tk.jpg

@AntyWarn

Serwer przecież jest fajny, nie wiem dlaczego pewne osoby z IQ niższym od głowonoga go atakują bezsensownymi argumentami. 

Opublikowano

Ogarnijcie kłótnie w tym temacie, macie możliwość załatwienia tej sprawy na PW. Kolejne takie posty będą skutkowały blokadą na pisanie postów.

Opublikowano

Witam, nazywam się Damian Krzynówek. Chciałbym się zapytać @Lord Assasin który warnuje KAŻDY mój post, dlaczego użytkownik @HAMMERxPL został odblokowany z permanentnego bana? Widać, że trafił swój na swego po tym co wymieniony wcześniej użytkownik wypisuje wyżej i robi burdel z tematu. Pewnie się cieszycie razem jak warnujesz ludzi którzy Ci się nie podobają bez powodu. No dawaj polaczku, daj mi następnego warna. Złap mnie blendzior, prawie mnie już masz... aaAAaAAaaAAaaaaaaa

A co do hammera, to co zaprezentował ostatnio wraz z swoimi przyjaciółmi jasno i wyraźnie daje do zrozumienia że lepiej mu nawet nie odpisywać, bo za każdym razem gdy mu odpowiadasz jeszcze bardziej rusza swym odwłokiem. Działo się to podczas rozmowy ze mną, Arcrosem i mcwnuqiem przeciwko bandzie karaluchów bez pancerza chitynowego. @Trobol przemyśl to, nie masz patyka więc nie ruszaj tego gówna ;]

25ow3tk.jpg

@AntyWarn

Serwer przecież jest fajny, nie wiem dlaczego pewne osoby z IQ niższym od głowonoga go atakują bezsensownymi argumentami. 

Przedstawiłem raczej niepodważalne dowody na oszustwo i poziom inteligencji Trobola, a ty pokazujesz swój każdym napisanym postem.

Serwer prowadzony przez oszustów, administracja nie szanuje graczy i ich poziom jest po prostu niski (nagrane).

4L0M4l0.png

Opublikowano

@HAMMERxPL

Nie sądzę, że ten serwer fałszuję liczbę graczy.

Co do jego właścicieli to wiem, że nie posiadają zbyt wiele kultury (np. /ban <nick> "Ochłoń"). Na pewno też nie jest największym ani najlepszym serwerem Survival w Polsce, ponieważ można łatwo zauważyć że dużo graczy jest tylko na starcie edycji a później spada do 10-15% tego co na starcie.

Opublikowano

@HAMMERxPL

Co do jego właścicieli to wiem, że nie posiadają zbyt wiele kultury (np. /ban <nick> "Ochłoń"). Na pewno też nie jest największym ani najlepszym serwerem Survival w Polsce, ponieważ można łatwo zauważyć że dużo graczy jest tylko na starcie edycji a później spada do 10-15% tego co na starcie.

Tak jak mówiłem po kilkukrotnym odświeżeniu liczba graczy online zmieniła się z 380 na 420 i jeszcze tak kilka razy. 

4L0M4l0.png

Opublikowano

@HAMMERxPL

Niestety każdy serwer tak ma, to już nie jest to samo co 2 lata temu B)

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

f5

Próbując grać na serwerze zostałem przeteleportowany do klatki, z której nie było wyjścia. Otrzymałem też przedmioty od jednego z administratorów.

http://scr.hu/1gy8/oxp81

Jeden z administratorów napisał na chacie globalnym, że mój serwer to "kupa".

4L0M4l0.png

Opublikowano

Nie polecam, właściciele ddosują Fabka bo odszedł od nich (youtuber).

Dowód: http://www.twitch.tv/fabeq98/v/20059070(1:27)

panowie panowie, nie zabawiajcie się w nas! ^^ 

@Trobol teraz tyczy się to Ciebie :)

"Nie polecam, administracja to banda dzieciaków które próbują niszczyć inne serwery oraz DDoSują ich czlonków i youtuberów. @Trobol Nigdy nie osiągniecie takiego poziomu jaki jest na serwerach które atakujecie".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...