Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 315
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer fajni gracze serdecznie polecam innym :) ­

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Serwer na bardzo niskim poziomie... kiedyś grałem i wiem, że już nie wrócę. Administracja nie ogarnia serwera/czatu. Poza tym iloraz inteligencji u adminów aż SIĘ PROSI O POMSTĘ DO NIEBĘ. Zdecydowanie najgorszy serwer na jakim grałem i nie mówię tego od tak. To po prostu jest TRAGEDIA. 

Opublikowano

Jedyne co mi się PODBŁO to parkour. Survival jak i wszędzie. Inne tryby są "w budowie". Żadnych nowości.

Okropne lagiaci czasami, a raczej często.

Nie prowadzimy zwykłego survivala :)

U nas nie ma żadnych lagów, widocznie twój internet je powodował tylko u Ciebie.

Serwer na bardzo niskim poziomie... kiedyś grałem i wiem, że już nie wrócę. Administracja nie ogarnia serwera/czatu. Poza tym iloraz inteligencji u adminów aż SIĘ PROSI O POMSTĘ DO NIEBĘ. Zdecydowanie najgorszy serwer na jakim grałem i nie mówię tego od tak. To po prostu jest TRAGEDIA. 

Podstawówka skończona? xD

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Wasz parkour może i ma fajne mapy, ale lagi są prawie zawsze. Szkoda że na żadnym z serwerów na którym gram nie ma lagów, a gdy wcgodzę na wasz jakiś zły duch spowalnia mi neta. Aha to co macie innowacyjnego, czegoś czego nie ma na innych serwerach survival

Opublikowano

@Czaromirus dużo mają innowacyjnych rzeczy i u nich na serwerach nie ma lagów a jeśli ty je odczuwasz to może trzeba zmienić internet a nie zwalać na serwer? Jakby ankietę zrobili czy ktoś ma lagi to 80% by napisało że nie ma lagów. 

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

Nie prowadzimy zwykłego survivala :)

U nas nie ma żadnych lagów, widocznie twój internet je powodował tylko u Ciebie.

Może odnoś się z szacunkiem do swoich graczy wieśniaczku?

Kolejna edycja w piąteczek na kolejne 2 tygodnie bo za mało kasy ma i nie starczy na maszyny dedykowane <3 XDDDDDDDD

Opublikowano

Może odnoś się z szacunkiem do swoich graczy wieśniaczku?

Kolejna edycja w piąteczek na kolejne 2 tygodnie bo za mało kasy ma i nie starczy na maszyny dedykowane <3 XDDDDDDDD

Prawisz coś o szacunku? Kultury chyba troszkę zabrakło co? To ty powinieneś uszanować, że od początku twojego marnego hejtu w tym temacie @Trobol Cie olewa i nie karmi takiego marnego trolla. Jezeli nie masz co robić to popracuj nad swoim serwerem. Myślę, że tak wyjdzie każdemu na dobre :).

Ty nie będziesz robił sobie jeszcze większego wstydu ciągle próbując osiągnąć g****o burze na forum próbując podbudować sobie ego i być może, kto wie

twój serwer może w końcu im dorówna?

Co do "wieśniaka" to nie polecałbym wyzywać od swoich to nigdy nie wychodzi na dobre ;).

Osobiście nie gram ale wiem, że jak nie ma się wodogłowia i nie jest sie bobem twojego pokroju to można normalnie pogadać na tsie, administracja nie jest jakaś dziecinna więc jest całkiem przyzwoicie.

Serwer mi się podoba chociaż na nim nie gram( mój kuzyn sobie pogrywa rekreacyjnie, mc to nie moje klimaty :) ). Co do lagów to nigdy takowych nie odczułem, byc może przy starcie edycji na której akurat byłem ale wydaje mi się, że to całkiem normalne przy 900 graczach :x.

Wracając do @booterxyz jak już osiągniesz taki sukces i będziesz musiał kupić nową maszynę dedykowaną to zobaczysz jakie pieniądze są do tego wymagane :). Co więcej nigdy nie zauważyłem żeby edycja na MC4U trwała 2 tygodnie z powodu braku pieniędzy. Polecam uszanować zdanie właściciela. Jeżeli mówi, że było to spowodowane problemami technicznymi to tak było a ty jako konkurencja wmawiasz sobie coś do głowy i zaraz to rozpowszechniasz, nie każdy jest tobą i nie każdy zachowuje sie w taki sposób.

Opublikowano

Prawisz coś o szacunku? Kultury chyba troszkę zabrakło co? To ty powinieneś uszanować, że od początku twojego marnego hejtu w tym temacie @Trobol Cie olewa i nie karmi takiego marnego trolla. Jezeli nie masz co robić to popracuj nad swoim serwerem. Myślę, że tak wyjdzie każdemu na dobre :).

Ty nie będziesz robił sobie jeszcze większego wstydu ciągle próbując osiągnąć g****o burze na forum próbując podbudować sobie ego i być może, kto wie

Co do "wieśniaka" to nie polecałbym wyzywać od swoich to nigdy nie wychodzi na dobre ;).

Osobiście nie gram ale wiem, że jak nie ma się wodogłowia i nie jest sie bobem twojego pokroju to można normalnie pogadać na tsie, administracja nie jest jakaś dziecinna więc jest całkiem przyzwoicie.

Serwer mi się podoba chociaż na nim nie gram( mój kuzyn sobie pogrywa rekreacyjnie, mc to nie moje klimaty :) ). Co do lagów to nigdy takowych nie odczułem, byc może przy starcie edycji na której akurat byłem ale wydaje mi się, że to całkiem normalne przy 900 graczach :x.

Wracając do @booterxyz jak już osiągniesz taki sukces i będziesz musiał kupić nową maszynę dedykowaną to zobaczysz jakie pieniądze są do tego wymagane :). Co więcej nigdy nie zauważyłem żeby edycja na MC4U trwała 2 tygodnie z powodu braku pieniędzy. Polecam uszanować zdanie właściciela. Jeżeli mówi, że było to spowodowane problemami technicznymi to tak było a ty jako konkurencja wmawiasz sobie coś do głowy i zaraz to rozpowszechniasz, nie każdy jest tobą i nie każdy zachowuje sie w taki sposób.

Nie gadam z toba to dlaczego sie wpierdalasz randomie? :DD

Wystarczy ze przejrzysz fanpage mc4u jak klamia graczom, ze brakuje kasy na serwery dedykowane. Za kazdym razem (co 2 tyg) jest nowy powod nowych edycji. Mowie prawde o tym serwerze jaki jest i nikt mi tego nie zabroni. :)

Aha, zeby dorownac poziomowi tego serwera musialbym znacznie obnizyc poziom swojego. Nie wiem jak ty ale wole stale ~400 osob na serwerze niz 1000 na starcie i 10x mniej potem. W dodatku od licznika mc4u odejmij sobie 300 osob, ktore dodaja sponsorujac serwer dla xx

Opublikowano

Nie  :makka:

Konam  :ass: Każdy serwer miażdży ten tutaj. xD

Co do lagów. Odpaliłem dzisiaj minkrafta i bardziej zagłębiłem się w serwer. Wnioski? Lagi są niemiłosierne. Serwer po prostu jest słaby, a administracja nie umie przyjąć krytyki. Pomijam fakt, że serwer łamię postanowienia EULA i powinienem to zgłosić.  :aaa: W sumie zrobiłem to wczoraj. Czekam na reakcję mojangu. Pozdrawiam i nie mam zamiaru udzielać się w tej gównoburzy.

Opublikowano

­Grało się kiedyś, serwer był bardzo dobry, nie wiem jak jest teraz. Może powrót flat survivalu? Bardzo fajny był wtedy ten serwer. Dalej są te takie bossy, które można spotkać chodząc po świecie?

tenor.gif

Opublikowano

@Marceli99 jezu ty nie rób z siebie debila i co z tego że zgłosiłeś to? Wiesz ile serwerów jest podobnych do tej serwerowni? w c**j i gówno zrobią ponieważ im zależy tylko na hajsie :) (mojangowi) i zgłaszaj sobie wszystkie serwery to w ogóle serwerów by nie było w Polsce heheh.

@booterxyz spokojnie nie obrażajcie siebie na wzajem mi się wasze serwery podobają lecz na mc4u... wolę serwer survival a na nssv wolę serwer pvp ponieważ jest rewelacyjnie ogarnięty :)

@>WhyNot< nie ma już tych bossów ponieważ administracja stwierdziła że one lagowały bardzo i usnęli te bosy ale powiem ci tyle fajne te bosy były :)

95 punktów karnych mam i zakaz pisania chu**** wie go na ile.

Opublikowano

@Marceli99 jezu ty nie rób z siebie debila i co z tego że zgłosiłeś to? Wiesz ile serwerów jest podobnych do tej serwerowni? w c**j i gówno zrobią ponieważ im zależy tylko na hajsie :) (mojangowi) i zgłaszaj sobie wszystkie serwery to w ogóle serwerów by nie było w Polsce heheh.

Czy ja wyglądam jak jezus, że tak się do mnie zwracasz? Nie wiem czy uznać to za komplement czy co? Nic nie zrobią to trudno... szkoda tylko ludzi, którzy wydają pieniądze na takie ścierwo. Nóż mi się w kieszeni otwiera gdy widzę podludzi zarabiających na dzieciach, bo wątpię że 7-8 latek jest świadom, że to co robi jest chore.

Jak chcesz ze mną rozmawiać to przestań przeklinać. Nie będę dyskutował z ludźmi, którzy maja ubogi zakres słownictwa i muszą się posiłkować brzydkimi dla oka wyrazami.

Opublikowano

Nie  :makka:

Konam  :ass: Każdy serwer miażdży ten tutaj. xD

Co do lagów. Odpaliłem dzisiaj minkrafta i bardziej zagłębiłem się w serwer. Wnioski? Lagi są niemiłosierne. Serwer po prostu jest słaby, a administracja nie umie przyjąć krytyki. Pomijam fakt, że serwer łamię postanowienia EULA i powinienem to zgłosić.  :aaa: W sumie zrobiłem to wczoraj. Czekam na reakcję mojangu. Pozdrawiam i nie mam zamiaru udzielać się w tej gównoburzy.

Skoro mamy lagi to nie graj :)

Co do euli, u nas na serwerze rzeczy ze sklepu można zdobyć nie inwestując w sklep SMS wystarczy zarabiać monety na minigrach które można wymienić na rzeczy ze sklepu SMS.

Zgłaszaj sobie co chcesz i ile chcesz :yay:

­Grało się kiedyś, serwer był bardzo dobry, nie wiem jak jest teraz. Może powrót flat survivalu? Bardzo fajny był wtedy ten serwer. Dalej są te takie bossy, które można spotkać chodząc po świecie?

Nie ma flat survivala, jest normalny :P Bossy wprowadzamy tylko na eventy.

Wystarczy ze przejrzysz fanpage mc4u jak klamia graczom, ze brakuje kasy na serwery dedykowane. Za kazdym razem (co 2 tyg) jest nowy powod nowych edycji. Mowie prawde o tym serwerze jaki jest i nikt mi tego nie zabroni. :)

Aha, zeby dorownac poziomowi tego serwera musialbym znacznie obnizyc poziom swojego. Nie wiem jak ty ale wole stale ~400 osob na serwerze niz 1000 na starcie i 10x mniej potem. W dodatku od licznika mc4u odejmij sobie 300 osob, ktore dodaja sponsorujac serwer dla xx

No widzisz ty siedzisz tylko w minecrafcie, a my się rozwijamy nie tylko pod względem mc, gdyż posiadamy także inne projekty w tym metin2, minecraft i inne :) Koszt miesięczny naszych maszyn aktualnie wynosi ponad 3000zł.

Jeśli też chciałbyś w końcu zarabiać to zrób dobrze swój serwerek :) Jesteśmy osobami pełnoletnimi którzy nie będą marnowali czasu po to by nic z tego nie mieć, jeśli Ciebie to satysfakcjonuje to rób sobie dalej to co robisz.

Cieszę się także, że śledzisz nasze poczynienia w końcu uczysz się od najlepszych.

P.S Edycja u nas trwa prawie miesiąc.

Opublikowano

@Trobol

a my się rozwijamy nie tylko pod względem mc, gdyż posiadamy także inne projekty w tym metin2, minecraft i inne

Padłem po przeczytaniu tego xD. Koszt miesięczny waszych maszyn 3000? Nie neguję tego, ale z samego startu serwera moglibyście opłacić je wszystkie na miesiąc :DD A sam serwer metina nie działa od dłuższego czasu, więc projekt przyznam że z*******y.

Opublikowano

@Trobol

Padłem po przeczytaniu tego xD. Koszt miesięczny waszych maszyn 3000?

To ja jestem ciekawy waszego dostawcy. Osobiście za Dedyka z 8 rdzeniowym xeonem i 32gb ram, i dobrym SSD na PCI-E płacę po znajomości ok. 700 zł. Serwerownia w GB to i tak dużo, ale w porównaniu do was grosze. Nie macie dużo graczy, więc jakim cudem przeznaczacie tyle pieniędzy na serwery? Wątpię żeby gra pokroju metina wymagała czegoś więcej niż oferuję vps za 10 zł.

Co do euli, u nas na serwerze rzeczy ze sklepu można zdobyć nie inwestując w sklep SMS wystarczy zarabiać monety na minigrach które można wymienić na rzeczy ze sklepu SMS.

Tu bardziej chodzi o wykorzystywanie nieświadomych ludzi (dzieci). Gdybym miał jakąkolwiek władzę w rękach. Dożywocie każdemu śmieciowi, który każę płacić 30 zł na vipa na jakimś pseudo serwerku. Na szczęście takiej mocy nie mam, bo pół narodu bym zabił na miejscu. ( Nie traktuj 3 zdania zbyt dosadnie ).

Opublikowano

To ja jestem ciekawy waszego dostawcy. Osobiście za Dedyka z 8 rdzeniowym xeonem i 32gb ram, i dobrym SSD na PCI-E płacę po znajomości ok. 700 zł. Serwerownia w GB to i tak dużo, ale w porównaniu do was grosze. Nie macie dużo graczy, więc jakim cudem przeznaczacie tyle pieniędzy na serwery? Wątpię żeby gra pokroju metina wymagała czegoś więcej niż oferuję vps za 10 zł.

Tu bardziej chodzi o wykorzystywanie nieświadomych ludzi (dzieci). Gdybym miał jakąkolwiek władzę w rękach. Dożywocie każdemu śmieciowi, który każę płacić 30 zł na vipa na jakimś pseudo serwerku. Na szczęście takiej mocy nie mam, bo pół narodu bym zabił na miejscu. ( Nie traktuj 3 zdania zbyt dosadnie ).

Mamy także inne projekty które wymagają zasobów ;)

Co do maszyn to posiadamy z ovh.pl 2x MG128 oraz 2x SP64 B)

Opublikowano

NSSV [shut up] wy tylko umiecie atakować botami na konkurencyjne serwery..

Opublikowano

@booterxyz wolę ich kłamanie o braku płynności finansowej niż Twoje atakowanie i celowe szkodzenie konkurencji.  B)

Przynajmniej nie szkodzą tym bezpośrednio kolegom po fachu, tak jak Ty to lubisz robić.

Nie gram już od dłuższego czasu w Minecraft, ale wpadnę jak zawsze na start edycji. ;)

P.S. Wszyscy ci, srający się o edycje - zróbcie edycję dłuższą niż miesiąc bez straty graczy - browara Wam postawię. To nie 2k12, gdzie edycje trwały 3 miesiące i się nie nudziły. Myślcie racjonalnie.

5465845486.png

Opublikowano

@booterxyz wolę ich kłamanie o braku płynności finansowej niż Twoje atakowanie i celowe szkodzenie konkurencji.  B)

Przynajmniej nie szkodzą tym bezpośrednio kolegom po fachu, tak jak Ty to lubisz robić.

Nie gram już od dłuższego czasu w Minecraft, ale wpadnę jak zawsze na start edycji. ;)

P.S. Wszyscy ci, srający się o edycje - zróbcie edycję dłuższą niż miesiąc bez straty graczy - browara Wam postawię. To nie 2k12, gdzie edycje trwały 3 miesiące i się nie nudziły. Myślcie racjonalnie.

Dam ci lajka bo czasami mi się przykro robi jak pierd0lniesz coś głupiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...